Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Çok acımasız PS4 fiyatı ya. Bedava lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Murray said: 196 diyince küçük geliyor aradaki fark bi malbuş parası, az değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Lopeth said: niye yaw, slim fiyatları 1200 civarı diye hatırlıyorum garantisi geçerliyse tr de belki 800-900 a falan okutabilirsin de o da zor yani. pro çıkınca fiyatlar çakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Lopeth said: senko said: 75 euro uzeri gumruk vergisi yok mu? vergi, kargo vs dahil fiyat al hemen al al al nasil ya kdv binmiyor mu buna simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ps turkiye'ye gelmiyor. muhtemelen iptal edilecek o siparis. gopro, ps gibi urunleri gondermiyolar. local satıcına git diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Amazon.de'de 50€ üzeri kargo bedava, EU'dan Non-EU yere geldiği için de VAT düşüyor checkoutta otomatik. Bizde de 75€ altında gümrük vergisi yok, 50-75 arası ürünler en ideal fırsat o yüzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 144hz wqhd monitör yok mu ya indirimde :< Bulursanız linklesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 toggie said: ps turkiye'ye gelmiyor. muhtemelen iptal edilecek o siparis. gopro, ps gibi urunleri gondermiyolar. local satıcına git diyolar. ben biraz once gorustum .de ile telefoda. Ps4 pro 1TB vermistim siparis, sıkıntı yok dediler, bankadan da provizyonu aldık gonderimi yapcaz dediler. hayırlısı bakalım, en kötü refund ederler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 sunları da koyayım; Samsonite Aeris Spinner 82/31 Koffer, 81cm, 119 L, Black - 100,9 € Samsonite - Dynamo - Reisetasche 53/21 - 39,99€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ps4 psro hersey dahil lac tl ye geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 3.90 dan try çeviriyo 760 diyo. Euro çak dersen 190küsürdü. 740 a fln gelir kabaca. Bu arada pal vs gibi dertler vardı ya almanya tr ile aynı mı yoksa farklı mı? Oyunlarsa sıkıntı yaşatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Aiko said: Murray said: 196 diyince küçük geliyor aradaki fark bi malbuş parası, az değil O manada dememiştim, 3.7 ile çarpmayınca küçük geliyor anlamında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 @df tr'ye cevirim yaptırmayın, amazon kurları yuksek, euro odeyın bankanız cevirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 g930 kulaklığı alsam mı? Kötü diyorlar var mı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Vergisiyle kargosuyla günlük kurdan kaca oluyor onu soruyorum .d amazobdaki checkout fiyatini değil amazon kuru tabiki kazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 G930 icin kopmalar oluyor diyorlar, G933'te duzelmis o sorunlar falan ama o da pahali hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi EUR 395,64 tuttu benım son hali, algısı vergisi hesapla iste. yanlız bundle versiyonları gonderiyorlar mı muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 CusTodeM said: g930 kulaklığı alsam mı? Kötü diyorlar var mı kullanan? ben geçen sene almıştım bir kez bile kopma vs olmadı range'de olduğumda. pil ömründe de 1 sene sonunda büyük bir sıkıtnı yaşamadım ki sürekli şarjda nerdeyse evde olmadığımda. eve geldiğim hazır olsun diye :D baya memnunum ben açıkçası öneririm. ama paranız varsa gogo 933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 3 yıldır g930 kullanıyorum kopma sıfır. diğer odalarda bile kopmuyo aynı odada imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Kopma yok ya, wc ye bile kulaklıkla gidiyorum ben fasdasd hatta balkonda sigara içerken acayip güzel oluyor. görüntü tabi biraz salakça ama kimse anlamıyor afk olduğum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 benimkinde kopma oluyor. ama cok nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 .de'den oyun almayın bu arada. Almanya'da bayağı sağlam sansür var oyunlarda. Onlara denk gelirseniz kansız Vampire: The Masquerade falan oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Genwa said: G930 icin kopmalar oluyor diyorlar, G933'te duzelmis o sorunlar falan ama o da pahali hala Kim diyo lan onu, G933'ten bile iyi F/P olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Karsilastirmayi surada okumustum https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/3nj7cu/first_impression_artemis_spectrum_g933_vs_g930/ Kopma olayini falan nerden hatirlamiyorum ama baya sey donuyor arayinca. Ben bayadir takipteyim 933'e indirim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 amazon.de den 4 gün once aldığım klavye ve 1 hafta once istediklerim bugün geldiler. kargo için kalkacak sonraki ucağı bekletiyorlar anladığım kadarıyla. farklı kargolarla geldiler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar