Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amazon.de'de 50€ üzeri kargo bedava, EU'dan Non-EU yere geldiği için de VAT düşüyor checkoutta otomatik. Bizde de 75€ altında gümrük vergisi yok, 50-75 arası ürünler en ideal fırsat o yüzden :p
Mesaj tarihi:
toggie said:

ps turkiye'ye gelmiyor. muhtemelen iptal edilecek o siparis.
gopro, ps gibi urunleri gondermiyolar. local satıcına git diyolar.

ben biraz once gorustum .de ile telefoda. Ps4 pro 1TB vermistim siparis, sıkıntı yok dediler, bankadan da provizyonu aldık gonderimi yapcaz dediler. hayırlısı bakalım, en kötü refund ederler sonuçta.
Mesaj tarihi:
3.90 dan try çeviriyo 760 diyo. Euro çak dersen 190küsürdü. 740 a fln gelir kabaca.

Bu arada pal vs gibi dertler vardı ya almanya tr ile aynı mı yoksa farklı mı? Oyunlarsa sıkıntı yaşatır mı?
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

g930 kulaklığı alsam mı? Kötü diyorlar var mı kullanan?

ben geçen sene almıştım bir kez bile kopma vs olmadı range'de olduğumda. pil ömründe de 1 sene sonunda büyük bir sıkıtnı yaşamadım ki sürekli şarjda nerdeyse evde olmadığımda. eve geldiğim hazır olsun diye :D

baya memnunum ben açıkçası öneririm. ama paranız varsa gogo 933
Mesaj tarihi:
Kopma yok ya, wc ye bile kulaklıkla gidiyorum ben fasdasd

hatta balkonda sigara içerken acayip güzel oluyor. görüntü tabi biraz salakça ama kimse anlamıyor afk olduğum fasd
Mesaj tarihi:
Karsilastirmayi surada okumustum https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/3nj7cu/first_impression_artemis_spectrum_g933_vs_g930/

Kopma olayini falan nerden hatirlamiyorum ama baya sey donuyor arayinca. Ben bayadir takipteyim 933'e indirim bekliyorum
Mesaj tarihi:
amazon.de den 4 gün once aldığım klavye ve 1 hafta once istediklerim bugün geldiler. kargo için kalkacak sonraki ucağı bekletiyorlar anladığım kadarıyla. farklı kargolarla geldiler bu arada.
  • Yeni Oluştur...