Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 samsung kamera üretiminden çekildi. Efsane fotograf makineleri ve lensler ucuza satıyor. (belki gec kaldım yazmakta) Lens ve kamera ihtiyacınız varsa kacırmayın. http://www.amazon.com/Samsung-20-5MP-Mirrorless-Digital-Camera/dp/B00IVEHVR2 şu aynasız camera 450 tl'ye satılıyordu aşağıda ki sitede şimdi bir pahalandırıp,ucuzlatıyorlar. http://www.hepsisepetimde.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Amazonda pc gaming sale week diye bir olay basladi bu hafta. Fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hanimiş hanimiş hiçbişe çıkmadı ana sayfada girdiğimde veya deal'lara girdiğimde. amazon'un sıçışı var biraz şu promosyon olaylarında site yönlendiremiyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 kanuni de yönlendiremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 http://www.amazon.co.uk/b?node=5313654031 Avrupa amazonlarinda gecerli.. Uk de es vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 freesyncli modeller var ama gsyncli bulamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 peki bunları türkiye'ye sipariş verebiliyor muyuz? verebiliyorsak sınırı filan var mı? türkiye'de olup amazondan alışveriş yapanlar bilgi verir mi? babam bu kadar güzel çilekli pasta yapmayı? şu hediye olarak işaretleme muhabbeti mesela, halen geçerli mi? internette biraz araştırdım, her kafadan farklı ses, herkes başka birşey diyor. 75€ sınırı var diyenler, mesela şurada hediye olarak işaretlersen direkman gelir diyenler... varoğlu var. linkteki rehber doğru mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 avrupa amazonun indirimli hali amerika amazonun indirimsiz halinden pahalıya geliyor ya. dolar pound farkından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 flam gümrük vergisi ödüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 DHL ile yolluyor amazon, dergi/kitap/cd degilse gumruk oduyorsun veya FORM bilmemne dolduruyorsun. pek ugrastirmiyor ve baya cabuk geliyor... (satin alirken masraflar gozukuyor ztn, ekstra / hidden cost cikmiyor asla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 benim istediğim şeyler 200 küsür dolar gümrük artı kargo binince pahalanıyor ya. yoksa basar geçerdim ;( http://www.amazon.com/Asus-PG278Q-27-Inch-G-SYNC-Monitor/dp/B00MSOND8C/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1459940727&sr=1-4&keywords=g-sync+monitor&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 liek dreamz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 gereksiz bence baya su koydugun, bir bu kadar daha koyunca 55" OLED aliyorsun, aldim ordan biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ne istediğine göre fiyat değişiyor işte. gerekliliği gereksizliği kişiye ve kullanım amacına göre değişiyor. amazondan 920 dolara yanlışlıkla order ettim ashdasıahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hohoho monitör falan pound ile alacağınız üstüne gümrük kargo falan, buradan pahalıya gelir :D bu arada baktım 4-5 monitör zaten tr'ye gelmiyor anasını satiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bingildak said: ne istediğine göre fiyat değişiyor işte. gerekliliği gereksizliği kişiye ve kullanım amacına göre değişiyor. amazondan 920 dolara yanlışlıkla order ettim ashdasıahs ahahah geçmiş olsun bahane olmuş iptal etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 çok tatlı ya, shipping e bakayım derken cart diye order ı tamamlamış asdasd 920 değilde, 820'e fln istediğim monitoru alabiliyorum 1440p gsync asus 1000 serisi çıkmadan almanın anlamı yok, 1000 serisi çıktıktan sonra her türlü eski serilerin fiyatları düşecek, black friday ot bok derken 700 dolara falan düşerse yabıştırıcam. 970 ile 1440p çözünürlükte gsync monitor anlamsız asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 aaa oyunları 2k-4k oynamak için sli şart ya. 970 varsa yanına bi tane daha alınabilir. yoksa bile 2 tane ikinci eli 1700 e fln kapatabilirsiniz.ya da 1080p ye talim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 1000 serisinden 80 dengi alınırsa her türlü 1440p oynanır ya 60+ fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Abuk subuk is yapacagim gene. 21:9 da dertlerim olmustu yazmistim, pg278q da tek dp giris arti tn panel uyuz etmisti satmistim. Simdi gene bitmeyen monitor davamda gsync olayinin onemini kavramis durumdayim. Pg348q vs pg279q arasinda gidip geliyorum. 348 cok hos ve pascallarda gelince nefis oturur olay. 980gtx w3 30 lara iniyor biliyorum ama gsync bunu bertaraf ediyordu birsekilde gta v oynarken pg278q da. Vsync pek belaymis fps konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Kanuni said: Pg348q vs pg279q arasinda gidip geliyorum. aynen abi bende 278q var iste artik g-syncsiz almam 348q bende hastayim ama ekran karti 780gtx yani alsamda bi bok yapamayacagim ekran kartindan dolayi yeni ekran karti sonra monitor almayi dusunuyorum ama nvidia 10xx serisini daha aciklamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bu vsyncin ornegin monitor 60hz ise ve oyun bir anda 45 e dusuyorsa bir sekilde fps i 30 a cektigini yeni ogrendim ben misal. Sowtfare gsync emulesi gibi dusunuyordum, 34 se 34fps 53 se 53 ama 30-60-75 vs seklinde ilerliyormus o da stutter yapiyor arada.. Adaptiveleri var ama onlarda cozum degilmis. Gsync freesync 30 u 60 gibi hissettiriyor yeri gelince oyunun akisinda degisim olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ayıp oluyo millet övmeyin şu gsync işini. boşa masraf çıkartmayın başımıza. vg248qe ile mutlu mesut takılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 df said: ayıp oluyo millet övmeyin şu gsync işini. boşa masraf çıkartmayın başımıza. vg248qe ile mutlu mesut takılıyorum =) ona da g-sync takiliyor za saka bir yana cok klas monitordur oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 tear önlemesi dışında noluyo ki, nedir bu hype? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hipster hype.. /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar