Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Selamlar. Çinçeyi iyi bilen ve çeviri yapabilecek bir arkadaş var mıdır aramızda ? ÖM gönderirse sevinirim. Nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 hangi dialekt, bilmemne onu da yaz :) çince var çince var şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Keşke bilebilseydim :D İşte bilen birkaç kişi ile konuşabilirsem ne olduğunu anlayabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 mayış ne kadar ? yatırım yapıp öğrenmeye değecekse, ben başlayım hemen kasmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 çince türkçe mi?çince inglizce işini goruyo mu? ne çevirtceksin teknik dokuman mı ask mektuu mu hangi dialect? yazılı bişi mi cevirtcen yoksa canlı ceviri mi? yazılı ise kaç sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Çeviri mi yapılacak Çinceye? Yoksa Çinceden bir şey mi çevrilecek? Metin uzunluğu nedir? Yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Zaten verdiğin bilgilerin azlığından profesyonel bişey olmadığı anlaşılıyor. O yüzden zor bulman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Aşağı çince mi yukarı çince mi evet ülkenin kuzey ve güneyinde farklı çince konusuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BonePART said: çince türkçe mi?çince inglizce işini goruyo mu? ne çevirtceksin teknik dokuman mı ask mektuu mu hangi dialect? yazılı bişi mi cevirtcen yoksa canlı ceviri mi? yazılı ise kaç sayfa Çinceden - Türkçeye çevrilecek. Bir online oyunun çevirisi yaptırılacak. Yazılı yani :) KuddusiMavra said: Çeviri mi yapılacak Çinceye? Yoksa Çinceden bir şey mi çevrilecek? Metin uzunluğu nedir? Yardım edebilirim. Metin uzunluğu baya var. 3-4 kişi arıyorum o yüzden kısa zamanda çevrilmesi için. Yukarda söylediğim gibi Çinçeden Türkçeye çevrilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Çinçe ne ya çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aaa haketten Çinçe yazmışım. Yukarda Çince yazdım ama onun yanlışlıkla yazıldığı çok bariz belli. Gittin ona mı takıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben mandalin çinçesi biliyom, işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ni hao wo jiao valyn Edit:Hadi gene yardımcı olim bazı ünilerde çince bölümleri oluyo ordan ucuza öğrenci bulup stajyer ayağana çevirtirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Valvyn said: Aşağı çince mi yukarı çince mi evet ülkenin kuzey ve güneyinde farklı çince konusuluyo FailFish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Önce çinçe dilini keşfetmemiz lazım yardım edebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Jaegerjaquez said: Valvyn said: Aşağı çince mi yukarı çince mi evet ülkenin kuzey ve güneyinde farklı çince konusuluyo FailFish lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar geldi gg İspat:Günümüzde konuşulan Çinceyi iki büyük gruba ayırıp, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Guangzhou bölgesi'nden başlayarak tüm güneyde konuşulan şivesine Kanton Şivesi (Guandong), Shangai'ın kuzeyinde konuşulan şiveye ise Putonghua (Guoyü) diyebiliriz. Pekin'de konuşulan şiveye "Beijing hua" denir ki, Çince'nin standart kullanılış şekli olduğunu düşünür Çinliler. Beijing şivesinde "ar" sesinin çok duyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 makbul olanı mandarin Çincesi, merkez Çinde kullanılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 çinçe kanser yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Oyun cevirteceksen bir suru hanzi vardir bunda bunu da ortalama bir ogrenci yapamaz. Parasini verip yaptir bence. Ortalama bisi olsun diyorsan ac sozlugu kendin yap gramerr diye bir sey yok aynen cevirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çinçe için yiminli tircimin bulman lazım, başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çin'den oyun mu ithal ettiniz? nedir olay? biraz daha ayrıntı verebilirsen yardımcı olabilirim. şaka lan şaka çince bilmiyorum ama bende biraz çinece var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çinli öğrencilere ingilizceye burada da türkçeye çevirtsen daha ucuza gelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şiir gibi okudum tonlama vererek öyle bi yazmışsın ki hem alt alta hem de sonları uyuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar