Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Seker gibi film yapmislar niye kimse konus acmamis yau Yeni izledim 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ahah az once ne izledinize yazdim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Kanuni said: biraz amasi var ama olsun. bardaki hikaye cok hos sonrasi zaten baya bir mindfuck. orada sikinti var gibi. hala oturtmaya calisiyoruz. ya da oturmuyor cunku yanlis. Nihahaha Yanlis diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Du du oturuyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 5 veriyorum film inanılmaz dandik olduğundan dikkatimi veremedim izlerken ama aşağıda düşündüğüm şey mi oluyor? adam/kadın kendi kendine yaptığı çocuğu(o da kendisi galiba) kurtarıp, gelecekten 1975'e şehri bombalamak için gelen kendisini öldürüyor. böyle dandik bir film olamaz ya bahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 üf tam indirmişim. adam 5 verdi hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Laorx said: 5 veriyorum film inanılmaz dandik olduğundan dikkatimi veremedim izlerken ama aşağıda düşündüğüm şey mi oluyor? adam/kadın kendi kendine yaptığı çocuğu(o da kendisi galiba) kurtarıp, gelecekten 1975'e şehri bombalamak için gelen kendisini öldürüyor. böyle dandik bir film olamaz ya bahahaha Evet ama anlamadigin yer bu paradoksu sistemin disinda daha rahat calisabilmek icin baslatanin (derin devlet benzeri) Temporal Bureau olmasi ve filmde sadece ilgili loop portreleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Red said: üf tam indirmişim. adam 5 verdi hevesim kaçtı Anlamadigindan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 red de anlamicak zaten, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 afişteki adamın eline tespih koysak sırıtmayacak lan. türk dizisi karakteri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben anlayıp beğenmiyorum olm sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 he tamam ozaman, puanımı değiştiriyorum. 5.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 izlemeyin beyler. adam kendini sikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 film paradoks. içinden çıkmaya çalışmanıza gerek yok. herşey gerçekçi olsun diye uğraşılmamış. zaman yolculuğu çok mantıklı sanki de gerisi mantıksız. onun dışında filmi izlerken hiç sıkılmadım. 7/10 özellikle bardaki hikaye anlatım kısmı çok iyi yansıtılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben de jane'im anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 spoiler Hani frp oynarsın adam bir senaryo yazmıştır sana böle anlatır da anlatır oha olursun sonra abuk bir sahne gelir karşına lan oldumu bu şimdi bu kadar konuşma dersin işte barda ilk ışınlandıkları sahnede onu yaşadım filmi kafada bitirdim. Neyse iyi kötü izledim ha-ma diye diye sonunda 2 şey sordum kendime. 1- Yazar acaba nasıl bir saçmaladıda sonra editörler onu bu haline çevirdiler. 2- Hadi filmi kendi içinde kabul ettim. Neden bu adamın başına bunlar geliyorda kısır döngüye sokuyorlar garibanı. İlk 50 dakikası izlenir. Sırf paradoks seviyorum diye düşünmesi yeter 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Filmi anlamayanlar 5 puan vermiş hep. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kenan kalav mı lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://images6.fanpop.com/image/photos/34400000/kenan-kalav-yesilcam-34458159-232-350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Kitabı daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 1 saat önce bitirdim rahat 8/10 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 gayet güzel film, rahat 8/10 yani. ha alkol alırken izlemeyin zira yazık oluyor aldığınız alkole. film bildiğin kafa açıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Wolas said: spoiler Hani frp oynarsın adam bir senaryo yazmıştır sana böle anlatır da anlatır oha olursun sonra abuk bir sahne gelir karşına lan oldumu bu şimdi bu kadar konuşma dersin işte barda ilk ışınlandıkları sahnede onu yaşadım filmi kafada bitirdim. Neyse iyi kötü izledim ha-ma diye diye sonunda 2 şey sordum kendime. 1- Yazar acaba nasıl bir saçmaladıda sonra editörler onu bu haline çevirdiler. 2- Hadi filmi kendi içinde kabul ettim. Neden bu adamın başına bunlar geliyorda kısır döngüye sokuyorlar garibanı. İlk 50 dakikası izlenir. Sırf paradoks seviyorum diye düşünmesi yeter 5/10 Yahu diyor ya kendisi de, öldürdüğü insanların ve patlatığı mekanın gelecekte, o an öldürdüğünden daha fazla hayatı tehlikeye atacağını. Paradoks falan güzel de, bu işin başlangıcı nasıl olacak ona pek aklım eremedi. İlk döngü nasıl başladı. Sonuçta kendini kendi yaptığı işe sokan gene kendisi. Kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 saçma yeri orası zaten. 7.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Red said: izlemeyin beyler. adam kendini sikiyor. Asdsfsd konu bitmis surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar