Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Predestination (2014)

Bright

Öne çıkan mesajlar

5 veriyorum

film inanılmaz dandik olduğundan dikkatimi veremedim izlerken ama aşağıda düşündüğüm şey mi oluyor?

adam/kadın kendi kendine yaptığı çocuğu(o da kendisi galiba) kurtarıp, gelecekten 1975'e şehri bombalamak için gelen kendisini öldürüyor.

böyle dandik bir film olamaz ya bahahaha

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

5 veriyorum

film inanılmaz dandik olduğundan dikkatimi veremedim izlerken ama aşağıda düşündüğüm şey mi oluyor?

adam/kadın kendi kendine yaptığı çocuğu(o da kendisi galiba) kurtarıp, gelecekten 1975'e şehri bombalamak için gelen kendisini öldürüyor.

böyle dandik bir film olamaz ya bahahaha

Evet ama anlamadigin yer bu paradoksu sistemin disinda daha rahat calisabilmek icin baslatanin (derin devlet benzeri) Temporal Bureau olmasi ve filmde sadece ilgili loop portreleniyor.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

Hani frp oynarsın adam bir senaryo yazmıştır sana böle anlatır da anlatır oha olursun sonra abuk bir sahne gelir karşına lan oldumu bu şimdi bu kadar konuşma dersin işte barda ilk ışınlandıkları sahnede onu yaşadım filmi kafada bitirdim. Neyse iyi kötü izledim ha-ma diye diye sonunda 2 şey sordum kendime.

1- Yazar acaba nasıl bir saçmaladıda sonra editörler onu bu haline çevirdiler.

2- Hadi filmi kendi içinde kabul ettim. Neden bu adamın başına bunlar geliyorda kısır döngüye sokuyorlar garibanı.

İlk 50 dakikası izlenir.
Sırf paradoks seviyorum diye düşünmesi yeter
5/10
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

spoiler

Hani frp oynarsın adam bir senaryo yazmıştır sana böle anlatır da anlatır oha olursun sonra abuk bir sahne gelir karşına lan oldumu bu şimdi bu kadar konuşma dersin işte barda ilk ışınlandıkları sahnede onu yaşadım filmi kafada bitirdim. Neyse iyi kötü izledim ha-ma diye diye sonunda 2 şey sordum kendime.

1- Yazar acaba nasıl bir saçmaladıda sonra editörler onu bu haline çevirdiler.

2- Hadi filmi kendi içinde kabul ettim. Neden bu adamın başına bunlar geliyorda kısır döngüye sokuyorlar garibanı.

İlk 50 dakikası izlenir.
Sırf paradoks seviyorum diye düşünmesi yeter
5/10

Yahu diyor ya kendisi de, öldürdüğü insanların ve patlatığı mekanın gelecekte, o an öldürdüğünden daha fazla hayatı tehlikeye atacağını.

Paradoks falan güzel de, bu işin başlangıcı nasıl olacak ona pek aklım eremedi. İlk döngü nasıl başladı. Sonuçta kendini kendi yaptığı işe sokan gene kendisi. Kafamda deli sorular.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...