Livered Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Black-ice said: abi xp çalıştıran makine 7 niye çalıştırmasın ki çok çok mu kötü yok 2.4 ghz işlemçi - 4 gb ram - 1024 ekrn kartı vs... diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bence seninki usengeclik bir de hanima camur atmissin hic yakistiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Coop olmadiktan sonra dont starveyi anlamli gormuyorum ki ilacli oynamistim bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Cabuk bayiyo Don't Starve. Coop'suz anlamsiz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Livered said: evlendikten sonra bilgisayara bütçe ayıramıyoruz eşten kaynaklı :( Güzel bir haber bekliyorum bir yolu vardır demeniz için. ben boşandıktan sonra yeni pc aldım valla sakldjsadj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Nasil esleriniz var arkadas :P Ya da benimki cins bu ara ps4 merakim var diye neredeyse 2 haftada bir oyun aliyor aylik min. 2-3 oyunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Broken swordlar duzgun calisiyo mu? Ben de esime alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 DareJedi said: Nasil esleriniz var arkadas :P Ya da benimki cins bu ara ps4 merakim var diye neredeyse 2 haftada bir oyun aliyor aylik min. 2-3 oyunum var. seninki cins (no offense) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Seru said: ziggurat %50 kupon var badge yapınca geliyor, ziggurat forumlarına gir trade kısmından 1 tane karta kuponu alabilirsin. Teşekkürler. Kuponu olanlara birkaç kart, kupon falan yolladım ama sallamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yok onun farkindayim zaten ama digerleri de alma etme demiyordur heralde diye dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 geçenlerde kız arkadaşım "oyun alıyorum" dediğimde "ne para mı veriosun?" diye tepki gösterdi oradan hesap et skdjasjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 sana genç bıcır bir şey bulalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 95li bi hatun yapalım abi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 96'lılar geldi bu sene abi sarıyım hemen bi tane. taze taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Livered said: evlendikten sonra bilgisayara bütçe ayıramıyoruz eşten kaynaklı :( Güzel bir haber bekliyorum bir yolu vardır demeniz için. evet evet..kesinlikle bu..yada bilmem kac binlik makineye cocuklar engiribirs oyniycam diye saldiriyorlar icin gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hayal ettigin. vertex shader on antialiasing 8 x full bilmemne de max fps aslinda olan barbi giydirmece..mario yaris.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Dworgian said: geçenlerde kız arkadaşım "oyun alıyorum" dediğimde "ne para mı veriosun?" diye tepki gösterdi oradan hesap et skdjasjl şunun aynısını yaşadım ya. neyse ki onun ayakkabı saplantısıyla karşılaştırma yaparak savuşturdum. şimdilik.. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ben oyun oynamayan kız arkadaşıma this war of mine'dan bahsedip trailer'ını izlettim. fiyatını duyunca (30tl) "e ucuzmuş alsana hemen madem merak ediyorsun" dedi. Ama önce bi mgs5, skyrim falan trailer'ı izlettim, "yaa öyle ciuv ciuv diye tetris mi oynuyoruz sanıyorsun lan burda" diye beyin yıkadım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Benimki de bu ay Far Cry 4 ve Dragon Age aldı bana. Canını sevdiğim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Dworgian said: geçenlerde kız arkadaşım "oyun alıyorum" dediğimde "ne para mı veriosun?" diye tepki gösterdi oradan hesap et skdjasjl aynı tepkiyi aldım hem de 5 lira verdiğim terraria icin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ağzına vurun öyle kızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 witcher 3 %10 indirime girmiş, bu yılbaşı daha düşer mi yoksa bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 divinity: original sin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 of halkbankasına ulasılamıyor bir turlu steam cuzdana para atıcaktım 3d mesajında takıldı. bir turlu mesaj gelmıyor 444 numara da çalısmıyor internet bankacılıgına da gırılemıyor. ınsallah ıptal olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar