Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Oylama, kartlar falan yok mu bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Min. win 7 gerektiren oyunları win xp sp3 lü sistemde açmanın yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Kütüphanedeki oyunu başkasına hediye edebilme olayı olsaydı bendeki spec opsu verirdim birinize. Bir kere bitirdim bir daha yüzüne bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Umuruk said: Dont Starve alınır mı ya ? Coop cıkmadı dimi daha 6 TL ye dont starve ı almayanı döverler :) COH2 alim dedim ucuzkende kütüphanede yazıyor humble dan gelen ana oyunuda mı ekliyormuş acaba alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi dün geyiğine euro truck simulator 2'ye bakayım dedim. diyorum bu oyunları kim oynuyo. ilaçlı çekip oynadım lan ne güzel oyunmuş bütün akşam tuttu. gittim aldım bugün 9tl' mi ne zaten asdaf eve gitsem de gezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ziggurat bekliyorum. Hadi bir %50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Black-ice said: abi dün geyiğine euro truck simulator 2'ye bakayım dedim. diyorum bu oyunları kim oynuyo. ilaçlı çekip oynadım lan ne güzel oyunmuş bütün akşam tuttu. gittim aldım bugün 9tl' mi ne zaten asdaf eve gitsem de gezsem Herkesin icinde gizli bir kamyoncu yatar. Sadece daha farkinda degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Livered said: Min. win 7 gerektiren oyunları win xp sp3 lü sistemde açmanın yolu var mı ? Şu soruya acil cevap lazım 2-3 oyun var alacagım ona göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bu tarz yorum yapanlara acaip sinir olurum ama ben de yapıcam niye hala xp kullanıyosun abi :D güzel bir gerekçen vardır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 eve gitsem de gezsem dsjhfgksjdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 fall mi kaldı lan kis geldi istanbul a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 doğru düzgün 75% göremedim. hadi be gaben hadi gözüm. ciklet parasına aldım diye hava atıcam konsolculara sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Evil Within 30 lira olmuş. Daha yeni çıkmıştı. Güzel mi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 C&C eksiklerimi tamamladım. Bir de Battle.net'te Blizzort'tan 10€'ya SC2 Zerg bızırını kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Black-ice said: abi dün geyiğine euro truck simulator 2'ye bakayım dedim. diyorum bu oyunları kim oynuyo. ilaçlı çekip oynadım lan ne güzel oyunmuş bütün akşam tuttu. gittim aldım bugün 9tl' mi ne zaten asdaf eve gitsem de gezsem Hoşgeldin aramıza. Daha ne modlar var, multiplayer sistem var oynayabileceğin. Hergün 1500 kişi oynuyor aynı anda ets2 mp. Çok deli eğlenceli. Konvoylar düzenleniyor, çalışabileceğin virtual şirketler var. Direksiyonun yoksa en azından Logitech Driveforce GT al. En azından diyorum. Full vitesli G27 alabiliyorsan hiç durma hatta... Tüm stresini alıyor oyun. Almışken Going East expantionunu da al. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 tüh ya expansionsuz aldım belki bayarım diye :D sararsa bi kaç gün oynim onu da alırım eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Steam de refund var mi? Daha kurmadim bioe dun aldigim civ 5 i. Bunu idade edip civ 5 complete pack alayim diyorum. Vsr mio yke bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yok ne yazık ki refund Steam'de. Çok nadiren pre-orderlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Black-ice said: tüh ya expansionsuz aldım belki bayarım diye :D sararsa bi kaç gün oynim onu da alırım eyvallah Saracağına eminim. Oyun ve multi için: http://forum.paticik.com/read.php?35,6545173,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Gluskap said: Ziggurat bekliyorum. Hadi bir %50. ziggurat %50 kupon var badge yapınca geliyor, ziggurat forumlarına gir trade kısmından 1 tane karta kuponu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Black-ice said: bu tarz yorum yapanlara acaip sinir olurum ama ben de yapıcam niye hala xp kullanıyosun abi :D güzel bir gerekçen vardır eminim evlendikten sonra bilgisayara bütçe ayıramıyoruz eşten kaynaklı :( Güzel bir haber bekliyorum bir yolu vardır demeniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 IT'ci degilsen, bilgisayar basinda sac bas yolmuyosan yok caresi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi git hal al yeni bilgisayar. erkek adamsın sen. çıkar masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi xp çalıştıran makine 7 niye çalıştırmasın ki çok çok mu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 win 7 yerine win 8.1 kursun. daha iyi perfonmans veriyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar