Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 DEPREEEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://i.imgur.com/ZOGDJS7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kısa sürdü, ciddi değildi ama büyüğünün habercisi olmasın plx bu aralar yazlığa vs. de kaçamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 nerede oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 cok fena salladi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Yok Kandilli Rasathanesi'nde deprem meprem son yarim saatte, element uydurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Rewendor said: Nerede? GALATASARAY DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ben romanyada hissettim. yalan degil. merkezi neresi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Ya ben hissettim. Deprem mi oluyor dedim babam evet dedi. Annem hissetmemiş alt kattan ama o zaten TV izlerken dünyadan soyutlanıyor. 400 metre ötedeki apartmanda arkadaşım hissetmiş. Onun dört apartman yanındaki arkadaş sallandım ama deprem miymiş dedi. Yatarak dizi izliyormuş. Twitter'dan 1 kişi hissetmiş. Ya vahiy yoluyla sismograf indi bize alete dönüştük ya da biri bizi zehirledi. GG Edit: Beylikdüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Kanuni said: ben romanyada hissettim. yalan degil. merkezi neresi acaba. merkezi romanya yakınları demişler ama çok yakın zamanda iki farklı deprem de olabilir tabi, kandilli bişey demedi tr için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 5,6 romanya diyor kandilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 romanyadaki 21km derinlikte olan depremi hangi yumuşak ayak hissetti de deprem oldu dedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Kandillidekiler cumartesi gecesi diye slackliyorlar ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Evinizin temeli gg olmasın? Olmadı deprem falan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 beylikdüzünde oturuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 deprem olsa iyi aslında istamnul un restartlanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Rerore said: deprem olsa iyi aslında istamnul un restartlanması lazım deprem olursa direk format yer, mümkünse bizi yedekleyip atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 umraniye imes civarlarında 5. kattayım baya net hissettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 romanyadaki depremi nasıl hissediyorsunuz lan. atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar