Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta :: Galatasaray - Trabzonspor | 22/11/14 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taraftarın da suçu var bu günlerde. 1 frikik gölüne 3 sene tav oldular.

tipi yüzünden manciniyi zorla gönderdiler yahu, ulan herıfın kıymetını bilemedik. en azından çapını biliyordu da adam önemli maçları kaybetmiyorduk. kaybetmemeye çalışıyorduk.

bi kere şu goıygoy nedir ya birisi bana açıklasın "bizden biri! kalendar bi adam! xxx de böyleydi" "böyle vefalı" , "xxx hoca cok havalı gole az tepki verdi"

bir de şuna eminim artık , herhangi bir türk takımı başarılı olmak istiyorsa defansın ortasına en az 3kilo taşaklı, tecrübeli bir yabancı alacak abi. terry i bile alsak iş görürdü ya.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Prandelli para için gelmiş zaten o belliydi ama insan bu kadarda vurdumduymaz olmaz ya, Aragones 80 yaşında emeklilik öncesi bundan çok umursuyordu takımı.

Aragones 70'te Ceyhun'u oyundan alıp yerine Ortega'yı sokuyordu, bizimki de 70'te Yekta'yı alıp Sneijder'i sokuyor işte.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"Tatar Ramazan" said:

Prandelli para için gelmiş zaten o belliydi ama insan bu kadarda vurdumduymaz olmaz ya, Aragones 80 yaşında emeklilik öncesi bundan çok umursuyordu takımı.

Aragones 70'te Ceyhun'u oyundan alıp yerine Ortega'yı sokuyordu, bizimki de 70'te Yekta'yı alıp Sneijder'i sokuyor işte.

Aragones değil Lorant
Mesaj tarihi:
ya ulan çok işim vardı evde arkadaşlar, dolap yatak falan kurdum da kusura bakmayın geç kaldım biraz

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TRABZON KOL BASTISI
  • Yeni Oluştur...