Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps4 kararsızlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peder bilyoner.com dan çekilişle ps4 kazanmış, bana göndercek.şu an öğrenciyim son 3 ayım, sonra eve döncem.şimdi sorun televizyonum yok.55 veya 81 cm led tv alsam mı diye kararsızım.deliler gibi gta 5 oynamak istiyorum.ps3 de bitirmiştim ama değer mi şimdi yeni tv filan almaya.
Mesaj tarihi:
bende var sadece fifaya giriyorum. onda da yapcak bişe kalmadı. gta i ps3te bitirdim ps4te oynamam. pc de maus ile oynamak istiyorum autoaim kapalı
Mesaj tarihi:
daha hiç oyun yok ya ben aleti açmıyorum bile. arada girip fifa'da 2 maç atıyorum haftada 1 kere. destiny'i de toplasan 15 saat oynamışımdır sdfs.

oyun yok ya. uncharted batman vs bi gelse de kendimize gelsek artık.
Mesaj tarihi:
GTA V
Last of Us
Diablo III
Dragon Age
Far Cry 4
Shadow of Mordor
Metro Redux
NBA 2K
Alien
Destiny
Evil Within
Lords of Fallen
Infamous

Bunlar genelde 80+ puana sahip oyunlar hic oyun yokmus cidden.
Mesaj tarihi:
O zaman soyle dusunuyoruz sanirim ps3 olanlar butun oyunlari hatim etmis ps4 versiyonlari cikinca begenilmiyor? Ama bu ps4 de oyun oldugu gercegini degistirmiyor ki? Almak isteyene oyun var sonucta ve genel anlamda da basarili yapimlar. Ben PS3 te last of us oynamama ragmen ucuza denk getirirsem kesinlike ps4 icin yine alacagim.
Mesaj tarihi:
bloodborne ve homefront'un sequel'ini gordum gecen tukanda. bu haftasonu aliyorum ps4 artik. bu oyunlar daha cikmasa da littlebigplanet 3 bundle falan alip oyalanirim.

nasi fiki
  • Yeni Oluştur...