Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlıyorum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Aluriel said:

brave'in geçen sene lowsecdeki zamanlarından
http://www.youtube.com/watch?v=XCPA04-fOdI

Borsacı ekranına benziyo, oyun denmez bence buna

sen öyle diyorsan
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Yeni yil diye 20 gunluk 2.karaktere train hakki veriyor CCP bu surede cakma bir cloak industrial karakter kasilabilir ya da eglenmelik frig pvp karakteri de hazirlanabilir.

2 tane catalyst/trasher alt açarım heralde ben suicide gank için hehe
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Yeni yil diye 20 gunluk 2.karaktere train hakki veriyor CCP bu surede cakma bir cloak industrial karakter kasilabilir ya da eglenmelik frig pvp karakteri de hazirlanabilir.

bro nerde bu olay nasıl aktif edeceğiz ?
Mesaj tarihi:
Hesapları atkif etmeden, siteden falan ingame mail atamıyormuyuz ? Corp liderine mesaj atayım ben gelicem , salak gibi archeage oynuyorum iki aydır diye..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok giremiyorum bu aralar. herhalde 15-20 gündür stationdan da çıkmamışımdır. industry ile uğraşıyorum al sat yapıyorum ticaret takılıyorum bi yandan skill train ederken.
Mesaj tarihi:
corpa girmediysen benimkine girebilirsin, amarr tarafındayım tekrar aktıf ettım. Alunun bagısladıgı gemıler ve bır mıktar isk var corpta

yani baya para var aslında ama direk yeni üyelere odaklı o para dokunmuorm =).
bisürüde gemi var işte. Gel al kullan ben de industry ye başladım, pos olayı olmaması çok kral olmuş
Mesaj tarihi:
indy değişiklieri falan var ya güzel
guide çok güzel olmuş
grafikler degısmıs falan. eski yaptıklarını yaparsan sıkılırsın

bide bize ındırım var 9 dolara açtım ben
Mesaj tarihi:
ana geliyor sürekli indirim maili ama pvp yapmak için dönersem dönerim onun içinde vakit yok forgonlarda allah oldu zaten onlarlada uçamam öle blob filan zor işler.

40ıma gelince misson yapmaya dönerim artık
Mesaj tarihi:
lan tam zamaninda birakmisim oyunu nolsun valla gayet terör estirmeye devam ediyorlar yeni atcye hazırlık mailleri gelmiş oralara focus olmuşlar artık top meta kovalıolar.

fleet 10 kişiyi geçmiyor sanırım herhalde artık.
  • Yeni Oluştur...