Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Aluriel said: brave'in geçen sene lowsecdeki zamanlarından http://www.youtube.com/watch?v=XCPA04-fOdI Borsacı ekranına benziyo, oyun denmez bence buna
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Suark said: lowsec bu oyunun en guzel koselerı, guzergahını cızıyoken lowsec bazlı yaparsan sıkılmazsın. nigger please lowsec en güzel köşesiymiş
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: Aluriel said: brave'in geçen sene lowsecdeki zamanlarından http://www.youtube.com/watch?v=XCPA04-fOdI Borsacı ekranına benziyo, oyun denmez bence buna sen öyle diyorsan
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VJVqQtNd3Sw
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 asdfgadgf abi aynı bu videodaki gibiyiz ama allah var 1 saat önce pl'nin fleetini paketledik çok az kayıpla. deli loot kaldırıldı.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bu geçe 4-5 gibi güzel bi fleet daha olacak sizin imam. online olursan kaçırma asdfg
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Yeni yil diye 20 gunluk 2.karaktere train hakki veriyor CCP bu surede cakma bir cloak industrial karakter kasilabilir ya da eglenmelik frig pvp karakteri de hazirlanabilir.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bravein tek olayı fc blue ice ise uzak durucaksın.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 DareJedi said: Yeni yil diye 20 gunluk 2.karaktere train hakki veriyor CCP bu surede cakma bir cloak industrial karakter kasilabilir ya da eglenmelik frig pvp karakteri de hazirlanabilir. 2 tane catalyst/trasher alt açarım heralde ben suicide gank için hehe
destur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 DareJedi said: Yeni yil diye 20 gunluk 2.karaktere train hakki veriyor CCP bu surede cakma bir cloak industrial karakter kasilabilir ya da eglenmelik frig pvp karakteri de hazirlanabilir. bro nerde bu olay nasıl aktif edeceğiz ?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://secure.eveonline.com/MultipleCharacterTraining/ burda
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Hesapları atkif etmeden, siteden falan ingame mail atamıyormuyuz ? Corp liderine mesaj atayım ben gelicem , salak gibi archeage oynuyorum iki aydır diye..
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 çok giremiyorum bu aralar. herhalde 15-20 gündür stationdan da çıkmamışımdır. industry ile uğraşıyorum al sat yapıyorum ticaret takılıyorum bi yandan skill train ederken.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 corpa girmediysen benimkine girebilirsin, amarr tarafındayım tekrar aktıf ettım. Alunun bagısladıgı gemıler ve bır mıktar isk var corpta yani baya para var aslında ama direk yeni üyelere odaklı o para dokunmuorm =). bisürüde gemi var işte. Gel al kullan ben de industry ye başladım, pos olayı olmaması çok kral olmuş
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben bravedeyim işte bayadır. station dan çıkmak zülum. burdaki eşyaları taşımak ise imkansız. artık buralı oldum ben asdfgh
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hee tamam tamam orda kal o zaman =) npc corptasın sandım
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Iste onlar hep eve'in zorunlu birikim hesabı eve de gemimin olmadığı region yok 8-10jumpta bir gemi vs var. Edit: suark bravei bilmiyormuş çok kinadim seni.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 imamın gırdıgını bılmıodum ya gercı konuşuldu evet heh.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bende açtırasım var bu ara hesabı ama yine 10dk girip bakıp çıkıcam.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 indy değişiklieri falan var ya güzel guide çok güzel olmuş grafikler degısmıs falan. eski yaptıklarını yaparsan sıkılırsın bide bize ındırım var 9 dolara açtım ben
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ana geliyor sürekli indirim maili ama pvp yapmak için dönersem dönerim onun içinde vakit yok forgonlarda allah oldu zaten onlarlada uçamam öle blob filan zor işler. 40ıma gelince misson yapmaya dönerim artık
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 lan tam zamaninda birakmisim oyunu nolsun valla gayet terör estirmeye devam ediyorlar yeni atcye hazırlık mailleri gelmiş oralara focus olmuşlar artık top meta kovalıolar. fleet 10 kişiyi geçmiyor sanırım herhalde artık.
Öne çıkan mesajlar