Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Çekiliş

Nacrem

Öne çıkan mesajlar

arkadaş cidden şaşırıyorum...

Steam ile bağlanmak güvenli mi?
SteamCekilis.com Steam API kullanmaktadır. Steam API kullanıcı şifresi ya da e-posta adresi gibi kişisel bilgileri paylaşmaz. Zaten Steam ile bağlanmaya çalıştığınızda Steam size gerekli bilgilendirmeyi yapmaktadır.

Neden Steam üzerinden oturum açmıyorsunuz?
Steam üzerinden giriş yaptığınızda steamcekilis.com, Steam Topluluğu kimliğinizi kullanabilecek ve herkese açık oyun bilgilerinize (istatistikler ve başarımlarınız gibi) erişebilecektir.
Steam, kullanıcı adınızı ve parolanızı bu sitede yayınlamayacak, bunun yerine size özgü sayısal bir kimlik paylaşacaktır. Güvenliğiniz için, Steam giriş bilgilerinizi asla üçüncü parti sitelerle paylaşmayınız.

Steam üzerinden steamcekilis.com sitesine giriş yaptığınızda temel Steam hesap bilgileriniz üçüncü parti siteyle paylaşılacaktır. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

steam gifts varken niye siz ?

Site benim değil bu arada yanlış anlaşılmasın.
Yaptığınız çekilişler Türk oyuncuya gidecek olması.
Steamgifts deki Grid2 çekilişinde 4000 de 1 kazanma şansın varken steam cekilis de 150 kişide 1 kazanma şansın var.
Ayrıca illa bir site var diye tekel mi olması lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Steam şifremi nereye yazıyorum?

totemic said:

ben steam şifreme ek olarak kredi kartı numaramı ve cc2 kodunu da eklemek istiyorum. teşekkurler..

photographer said:

Buyrun referans kodum e8d66338fab3727e34a9179ed8804f64

Liebe said:

ben üstüne evimdeki mobilyaları ve elektronik aletleri de vermek istiyorum, kargo bilgilerniz nedir?

not: kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır.

http://i.imgur.com/Dy4n0zu.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...