Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://steamcekilis.com/ Elinizdeki fazla oyunları çekiliş yaparak birilerine verebiliyorsunuz. Veya çekilişlere katıarak oyun kazanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ne kadar orjinal bir fikir, hayatımda hiç bu kadar yeni bir şey görmemiştim. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Steam şifremi nereye yazıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben steam şifreme ek olarak kredi kartı numaramı ve cc2 kodunu da eklemek istiyorum. teşekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Buyrun referans kodum e8d66338fab3727e34a9179ed8804f64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Adres bilgilerini nereden yazıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 noter ücreti bizden mi tapu işleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben üstüne evimdeki mobilyaları ve elektronik aletleri de vermek istiyorum, kargo bilgilerniz nedir? not: kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 arkadaş cidden şaşırıyorum... Steam ile bağlanmak güvenli mi? SteamCekilis.com Steam API kullanmaktadır. Steam API kullanıcı şifresi ya da e-posta adresi gibi kişisel bilgileri paylaşmaz. Zaten Steam ile bağlanmaya çalıştığınızda Steam size gerekli bilgilendirmeyi yapmaktadır. Neden Steam üzerinden oturum açmıyorsunuz? Steam üzerinden giriş yaptığınızda steamcekilis.com, Steam Topluluğu kimliğinizi kullanabilecek ve herkese açık oyun bilgilerinize (istatistikler ve başarımlarınız gibi) erişebilecektir. Steam, kullanıcı adınızı ve parolanızı bu sitede yayınlamayacak, bunun yerine size özgü sayısal bir kimlik paylaşacaktır. Güvenliğiniz için, Steam giriş bilgilerinizi asla üçüncü parti sitelerle paylaşmayınız. Steam üzerinden steamcekilis.com sitesine giriş yaptığınızda temel Steam hesap bilgileriniz üçüncü parti siteyle paylaşılacaktır. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi hakkaten niye bu kadar yüklendiniz ki hemen hemen hepiniz csgolounge'ı da kullanıyosunuz yani, aynı mantık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 mal çünkü hepsi. mallar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ya sen malsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Hepimiz biraz mal değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 steam gifts varken niye siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Madcat said: steam gifts varken niye siz ?ccc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 türklere günahımı vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Madcat said: steam gifts varken niye siz ? Site benim değil bu arada yanlış anlaşılmasın. Yaptığınız çekilişler Türk oyuncuya gidecek olması. Steamgifts deki Grid2 çekilişinde 4000 de 1 kazanma şansın varken steam cekilis de 150 kişide 1 kazanma şansın var. Ayrıca illa bir site var diye tekel mi olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Neyse sonuç olarak sitede bişeyler yapılmaya çalışılıyor. İşinize yarar yaramaz. Bilgilendirme amaçlı açtım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 BalisticGel said: Steam şifremi nereye yazıyorum? totemic said: ben steam şifreme ek olarak kredi kartı numaramı ve cc2 kodunu da eklemek istiyorum. teşekkurler.. photographer said: Buyrun referans kodum e8d66338fab3727e34a9179ed8804f64 Liebe said: ben üstüne evimdeki mobilyaları ve elektronik aletleri de vermek istiyorum, kargo bilgilerniz nedir? not: kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır. http://i.imgur.com/Dy4n0zu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 özelden at keyleri ekleyelim steame kastırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 elimizde neden fazladan oyun var? dursun cekilise veririm diye oyun mu aliyosunuz olm siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben namazdan sonra dağıtıyorum valla cumaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 elimde 100 tane çeyrek altın var. hangi parka bırakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Yurtdışından çakma bi ton siteyi ayıla bayıla kullanıyosunuz da bu site mi komiğinize gitti anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar