Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Selen ve Yulia .. Merak ediyorum da Adnan Oktar gibi tv programları yapsam sizde benim kediciklerim olur musunuz ? Çok eğleniriz =))
Medhi kelimesinin anlamına wikipedyadan baktığımızda :
Mehdi (Arapça: المهدي); "hidayete erdirilen ya da hidayete vesile olan" anlamlarına gelmektedir. "Kendisine rehberlik edilen", Allah tarafından yol gösterilen, hususi ve şahsi bir tarzda Allah'ın hidayetine nail olan kişi manasındadır.[1] Ahir zamanda geleceğine ve İslam'ın dünya hakimiyetini gerçekleştireceğine inanılır.
Şimdi yaptığım işe bakarsak ben de tarot kartlarımı kullanarak bildiğim bütün teknikleri talep eden kişiye kendini aşması için çok rahat bir şekilde vesile olabiliyorum. Bireysel bu kadar iyi yaptığım şeyi ise büyümekte olan nesilin çok iyi anlayabileceği bir dil ile aktarabilmek adına konseptler tasarlarıp bunları kitap, belgesel film ve diğer teknolojilere dönüştürmek ile uğraşıyorum ve bunların yayıyına bu kış içerisinde başlıyorum.
Eğer Adnan Oktar medhi olduğunu iddaa edebildiği bir zamanda geldiğimi göz önünde bulundurursak ben de Medhinin geleceği zamanda bu dünyaya dönmüş biriyim. Üstelik Fetullah Gülen'in okullarından mezun, çocukluğundan beri ruhani olayların içinde büyümüş, eskiden Allah'ın rızası için onun verdiği son dinin bütün farzlarını eksiksiz yerine getiren, layığı ile sevgiyle büyümüş ve hayatı boyunca bu dünyanın gizemleri üzeriyle çok ilgili ve dolayısıyla biraz da olsa bilgili biri olarak belki farkında olmaksızın medhi gibi birşey olabilir miyim ya ? ;D
Tek sorun şu ki aklım birşeylere ermeye başladıktan sonra dinden çıktım çünkü dinin hem ismi , hem cismi , olabilecek her yeri o kadar kirliydi ki imanım daha fazla kirlenmesin , saflaşsın diye dinden çıktım.
Eğer Ahir zamanına geldiysek eğer dünyayı kurtaracak olan şeyin yeni nesilin ruhlarındaki saf iman yani bu gezegene ve herşeye dair saf bir korumacı savaşçı ruhunun bu gezegende olan herşey için duyulmasına bağlı olduğuna inanıyorum ve bunu şuan büyümekte olan nesilin anlayabilmesi için elimden gelen daha fazlasını başarabilmek için zor süreçlerden geçiyorum. Eğer başarı ile üstesinden gelebilirsem bu zorlukların , yeni nesil , kendi neslim ve bu dünyada sevdiklerini gerçekten umursayanlar ile birlikte harika şeyler başaracağıma da eminim.
Kedim olur musunuz lütfen ? Ama estetik yerine spor, sağlıklı beslenme, dans ve meditasyon yapıcaz ama istediğiniz kadar çok makyaj yapıp her zaman ki gibi çok tatlı ve seksi olabilirsiniz =)) O kadar mutlu ve sağlık olmaktan her zamankinden çok daha güzelleşirsiniz ve Adnan'ın kedileri sizin yanınızda şişme bebek gibi kalır ;P (Bilge ve Yasemin hariç heart ifade simgesi )
Bilgesoylu ve Yasemin Ayşe Kiriş ikinizi de çok seviyorum ve kendinizi hazır hissettiğiniz zaman bana destek olabilirsiniz. Adnan Oktar da çok değerli biri ama söz konusu insanlığın hidayeti olunca sadece güzel kızlarla , güzel sözler söyleyerek ve evrimi çürütmeye çalışarak Medhi olabilme vasıflarını yerine getirmek için yeterli olamaz. Esas olan bir dinin boyundurluğu altına herkesi ismen sokmak değil, bu dünyadaki tüm ruhların özündeki sürekli kendini katlayabilen sevgiyi uyandırabilmek. Evet sizin gibi güzel kızların güzelliğini insanları o dini ismen kabul etmesini sağlayabilir, insanlar hmmm evet sanırım gerçek islam buymuş ne güzelmiş falan diyip kelimeyi şehadet getirebilir. Ama o insanların yüreklerinde imanın ateşi yanmadıktan sonra hangi dinde olup günde kaç vakit dua edip , kaç para zekat ödeyip , kaç hayvanı kurban etmelerinin ne önemi var ki ?
Bize verilen dünyayı daha güzel yapmaktan vazgeçip sadece kendi keyfimize bakmaya yönelirsek herşeyi var eden büyük bir gücün önünde nasıl saygıyla ve huzurla var olabiliriz ? Bize armağan edilmiş güzelim bir dünyayı koruyamadıktan sonra cennette ne işimiz var gezenimizi kendi ellerimizle cehenneme çevirirken ?
Bütün bunların düzelmesi için yaşayan niceleri var ve bu niceleri ile yeni nesilin arasında köprü kurulmasını sağlayarak sembolik dil ve arayüzleri tasarlayabilecek vizyon, yetenek ve zekaya sahibim ve bunu başarmaktan daha önemli birşey yok.
Eğer Adnan Oktar Medhi ise bana yardım etmeli. Değilse de etmeli eğer insanlığın hidayete ermesini medhi olmaktan daha çok önemsiyorsa. Benim tek isteğim yeteneklerimi layığı ile Noyan Sama olarak bu yaşamımda layığı ile yerine getirmek. Bunun için de özel bir ünvana gereksinim yok =)) Lütfen bu söylediklerimi kendisine iletin. Alaycı dilime bakmayın çünkü ikimizin de yüreğinin arzusu insanlığın hidayete ermesi ile birbirimize çok fazla yardımcı olabileceğimize yürekten inanıyorum. Eğer bu içten ricamı ona iletmediğinizi sonradan öğrenirse kaybolan zaman yüzünden neşesi etkilenebilir. Benden daha iyi biliyorsunuz onun için hissiyat kalitesi çok değerli..
Cidden güzel bir tarot programı falan yapabilirim. Kediciklerimle birlikte her bölüm ilginç konuklar ağırlarız , onlara programda tarot bakarım.. of düşünürken bile çok eğlendim hayal etsem kim bilir nasıl hissederim =))
Böyle bir program yaparsam başka kimler kedim olmak ister ? Hocam,inşallah,maşallah yok... sadece seksi ve ilginç ya da tatlı olun yeter ;D
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Yalnız katılan olur mu bilmem de kendisine para kazanmayı ve ünlü olmayı hedeflemiş ve bu şekilde illa ki para da kazanır, ünlü de olur. Demedi demeyin.

hertürlü yürür bu kişilikle, deneyimide var cıktı tvye bi gösterdi kendini. 1-2 tanıdık bulsa durmıycak zaten
Sosyal ağlarda paylaş

noyan'ın hatası, diğer birçok ilgi budalasının yaptığı hatayla aynı. mutluluğu, kendisine "abi sen ne süper bi adamsın" diyen insanların arasında değil de; kendisinin diğerlerine "baksanıza bana, ben ne süper adamım" demek zorunda kalacağı insanların arasında araması.

buradaki bazı patilerin hatası ise "doğrudur evladım" demek yerine ciddiye alıp tavır geliştirmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...