dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 eleman zaten nu model degil mi..umrunda olmaz..varmis yokmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 nolmuş la özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 içeride artık bol bol nu çalışır arkadaşlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hapistende çıakr bu meditasyonla sdfsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yahu face linki filan girmeyin şuraya gittim okudum 2 saattir gülüyorum. yazılara ve yorumlara gel. bir alıntı yapayım. "en azından gelenlerin seks hayatları varmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 şu adamı ve kızını tokatlamış sanırım o yüzden hapse giriyomuş bu adamı tokatlarkende adam türk dizilerindeki gibi sadece bakmış. http://i.imgur.com/Ph44LfP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 selam yözgat senatörüyüm torpil yardım gerekirse bildirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Durun ben az daha stalklayayım, yeni bilgiler bulup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Bu nasıl bi hayat lan, yazık mı desem ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 adam internet faturamı ödeyemedim internetim kesiliyo 5 ay sonra belki öderim diye "5 ay hapishanelerdeyim arkadaşlar" mesajı atıyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 umarım içeride böyle renkli bir ortamın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kızın resmi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: Durun ben az daha stalklayayım, yeni bilgiler bulup geliyorum. neden hapse girecek? söylendi mi? cevaplar bekliyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Istari said: umarım içeride böyle renkli bir ortamın olur. illa oz'u tekrar izlettireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kızın resmi de diğer cevaplar da önceki sayfalarda var, 2-3 geriye gitmeniz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 jacabo said: ivy said: Ne derlerse desinler, hapis cezası düşmüş sonuçta. Var mı başka sorunuz Noyan'la ilgili, sorun stalklayayım. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543 yak masterı gitsin Bumu Noyanın dövdüğü kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bunu mu dövmüş? adam nasıl bolluk içindeyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 evet beyler bizim pınarı ve babasını dövmüş noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ''Çünkü aradan 3 yıl geçtikten sonra hayatımın en mutlu , tutku ve sevgi dolu beraberliğinin sonunda sevgilim ve ailesiolan tartışmalarımız her nasıl olduysa saçma sapan bir şekilde hakkımda 2 basit şekilde adam yaralama , 1 adet hakaret ve 1 adet de tehtit suçlaması olarak vuku buldu. Çıktığım mahkede hakim son duruşmaya gelmene bile gerek yok zaten kanıt bile yok demesinin ardından gitmediğim sonra mahkemede sevgilimin babasını yaralamaktan , onu hem tehtit hemde hakaret etmekten suçlu bulundum ??!!!'' https://www.facebook.com/noyzura/posts/10205347590757540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o kadar enerji bilinç yok çakra aura konuştu gitmiş kızı dövmüş öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o değilde kaçırmışız ya =( https://pbs.twimg.com/media/B5EfUN1CUAACxUA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 adam zaten yok memesi kokuyo yok koltuk altı kokuyo diye sevgilisini anlatıyodu terbiyesizin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Noyan garip cinsel tercihini yanlış ortamda açıklamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 SodomVsGomore said: o kadar enerji bilinç yok çakra aura konuştu gitmiş kızı dövmüş öküz. cakralari acmis iste..vura vura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi kızın foto vs. varsa forumda onu linkleyin direk uğraştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar