Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Istari said:

Wishmaster said:

Kuduz köpek, vurduruyor musun gibi laflar hakaret değil mi yav. Bu kadar haterlık abartı kaçmıyor mu artık?

ben de bunu diyecektim, hoş olmuyor.

Bana küfür etmenin serbest olduğu gerçeği ile yüzleşin. Ben özel mesajdan haraslayan adama gider yapınca argo hops perma ban...

her banlanışımda zamanda geriye sıçmara yaparak 2005'e geldim. Bir iki defa banlanırsam 2001'e ve oradanda paticik genel yöneticisi olurum. Sonra ben uçurmaya başlarım tipleri ama benim banlayacğım tipler argo kelime kullananlar değil, kendi içindeki hırçınlığı adice birilerine giydirmekle uğraşanları.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

did you mean : where is the nearest dealer?

Krizin mi tuttu yine bıngıldak ?

bingildak said:

Selam,

Kız arkadaşım 40 gün sonra amerikada work and travel programıyla çalışmaya başlıycak. Kendini sorumsuz ve vurdum duymaz olduğu için iş formundaki "DRUG TEST WILL BE REQUIRED" yazısına dikkat etmemiş. Tahminimce test idrar testi olucaktır, acaba esrar ne kadar süre idrarda kalıyor bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar çok mutlu ederler bizi.

Çok site dolaştım, herkes bir şeyler atıyor, bende pati'ye sormalı dedim. Eğer kesin ve eminseniz lütfen bizimle paylaşın, kulaktan dolma bilgiler gerçekten yardımcı olmuyor.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Arada sırada içilen esrarla senin bu kafalara ulaşmanı sağlayan sert uyuşturucular arasındaki farkı çözemeyecek kadar devrelerin yanmış.

Bir tanesi Amerika'da teker teker bütün eyaletlerde legalleşiyor, Avrupa'nın bir çok ülkesinde tüketimi legal.

Diğerleri senin gibi bir insanın böyle topicler açıp kendini mesih sanmasını sağlıyor.

Do the math.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Istari said:

Wishmaster said:

Kuduz köpek, vurduruyor musun gibi laflar hakaret değil mi yav. Bu kadar haterlık abartı kaçmıyor mu artık?

ben de bunu diyecektim, hoş olmuyor.

Bana küfür etmenin serbest olduğu gerçeği ile yüzleşin. Ben özel mesajdan haraslayan adama gider yapınca argo hops perma ban...

her banlanışımda zamanda geriye sıçmara yaparak 2005'e geldim. Bir iki defa banlanırsam 2001'e ve oradanda paticik genel yöneticisi olurum. Sonra ben uçurmaya başlarım tipleri ama benim banlayacğım tipler argo kelime kullananlar değil, kendi içindeki hırçınlığı adice birilerine giydirmekle uğraşanları.

Sen çok Edge of tomorrow izlemişin kardeş, biri su falan çarpsın şunun suratına, kendine gelsin.

100 lira için taksime südyenle çıkan adam zamanda atlama yapabilecek olsa loto/toto/altılı/iddaa önce bunlardan giriş yapar zengin olur, sonra forumu satın alır istediği gibi at koşturabilirdi.

Ama sen şu laflarınla sadece ve sadece yalancı bi şarlatan imajından öteye gidemiyosun, sen "2005'e geri gidip duruyorum" dediğinde burdan herhangi bi üyenin gerçekten de sana inanacağını düşünerek mi yazıyosun bunları?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Arada sırada içilen esrarla senin bu kafalara ulaşmanı sağlayan sert uyuşturucular arasındaki farkı çözemeyecek kadar devrelerin yanmış.

Bir tanesi Amerika'da teker teker bütün eyaletlerde legalleşiyor, Avrupa'nın bir çok ülkesinde tüketimi legal.

Diğerleri senin gibi bir insanın böyle topicler açıp kendini mesih sanmasını sağlıyor.

Do the math.

Anlamıyorsun heralde... benim bu kafam doğal. Hatta her nefes alışımda o kadar serotonin charge up oluyor ki eğer bu yükselişi durdurmazsam overdose espiri makinesi, herşeyle dalga geçmekten keyif alan ve eş zamanlı olarak bilinçli anlayışsızlık ve aptallığa karşı çok sert tepkiler vermeye başlıyorum.

İstersen sana da sadece nefes ve 5 algı comboları ile neşeni ve özgüvenini nasıl yüksek tutabileceğini öğretebilirim.

Bu benim boş kafam. Bu sene en son 15 gün detox yapmıştım mesela kahve bile içmediğim. Artık enerjiden kafayı yiyordum gerçekten uzun süredir tolere ettiğim iki arkadaşımdan birini tokatladım. Diğeri ile kavga etmek durumunda kalacaktım ve bunu istemediğime dair sert bir şekilde uyarmak zorunda kaldım. Çünkü tokat attığım arkadaşımda beni mahkemeye verdi ;((
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

esrar ne kadar özel bişi olabilir lan
malmısınız

hayat gerçekten rpg gibi... ne kadar özel kılmak istediğin senin elinde... Bak bugün kalktım gün doğumunu izledim, kahvaltımı yaptım üstün yönetmen bir arkadaşımla sahil gezisi buluşması yaparken yanımıza agresif bir kurt geldi köpeğime doğru sert sert yürüyordu tüylerini kabartıp..

... sonra dedim işte tam zamanı ... sakin ol kurt kardeşim bi rahatla diye gülümsedim... bu an benim için çok özel bir andı.

Önemli olan yani neyin ne olduğu deği, senin hayatın kendisi ile ne kadar net bağlantı kurarak hedeflerine ilerlediğindir...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...