Kostok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Noyan, sen onu bunu bırak da, sevişirken bedeninden ayrılıp kendini dışarıdan seyredebiliyor musun onu anlat. Böyle şeylerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ahuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sen sevisirken, seni bile izleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bence paticik dememenizin/diyememenizin sebebi forumun ismiyle alakali degil aga siz bunu bi dusunun bu arada da arkada su calsin http://www.youtube.com/watch?v=E-qB2xcherM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi paticikte takılıyorum diye herkese diyebiliyorum. ne utanıyonuz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 benim oyle bisey dicek kimsem yok zaten, olan dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 satcam beygirgucu.com'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 "Tatar Ramazan" said: sen 82li değil miydin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: Dworgian sen hayatımda gördüğüm en luzumsuzca politik takılan insanlardan birisin o yüzden sorgulamalarını ve irdelemeleri ve hatta çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller. Ortama uyum sağlama saplantın seni luzumsuzluğun çok konuşkanlık temsilcisi gibi birşeye çevirmiş. Lütfen bu sen değilsin kendine gel. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Seninle gerçekten iletişim kurmak istiyorum ama kendi fikirlerinle. abi insanlara "benim yazdıklarıma gülmeyin, bana laf etmeyin, fikirlerim bunlar saygı duyun" derken şu tarz laflar edersen, hele de sana hiç bulaşmayan bir adama, ben sana dön de kendine bak derim. sana göre lüzumsuz. sana göre politik. bana göre lüzumsuz olsa oturup tuşlara tıklamam. ben politik bir adam değilim içimden geleni söylerim. beni tanımadan hakkımda yargıda bulunursan, bunu sana yapan insanlara laf etme hakkın otomatik olarak yok olur. benim fikirlerim "sana göre" ciddi değil. senin fikirlerin hakkında yorum yapmak istemiyorum zira benim için fazla gerçek dışılar. oturup tartışılabilecek şeyler söylemiyorsun. ben gayet kendimdeyim. kimsenin de haddi değil bana kendime gelmemi söylemek kusura bakma. sen insanlar davranışlarını, tarzını vs eleştirdiğinde dikenlerini çıkartıyorsan hemen, lütfen kimseyi eleştirme. hadi abi. mesih olduğunda konuşruz tekrar. ben ilk mesajlarımda yazmıştım. sen bu dediğini yapabilirsin. "niye" kısmı hakkında düşüncelerimiz farklı. sana enerjini tr e salmaya kasma mahkemede sınırlı kal deyişimde bir gerçeklik var. dalga geçmek için söylesem çok daha salak saçma laflar yazabilirim. enerji salınımı dediğin olay senden başka birine yarar sağlamayacak ise (bkz: bana mesela), spritüel olarak diyorum, o zaman boşa enerji kaybı senin için. iyi akşamlar madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 pascalnouman said: bence paticik dememenizin/diyememenizin sebebi forumun ismiyle alakali degil aga siz bunu bi dusunun bu arada da arkada su calsin http://www.youtube.com/watch?v=E-qB2xcherM forumun isminin sebep olduğu ilk izlenimler ve verilen tepkiler ile alakalı benimki. gereksiz yere "paticik mi?" ile başlayan ve farklı devam eden komikli şakalı laflardan bunalabilio insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: Kyra said: Dworgian sen hayatımda gördüğüm en luzumsuzca politik takılan insanlardan birisin o yüzden sorgulamalarını ve irdelemeleri ve hatta çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller. Ortama uyum sağlama saplantın seni luzumsuzluğun çok konuşkanlık temsilcisi gibi birşeye çevirmiş. Lütfen bu sen değilsin kendine gel. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Seninle gerçekten iletişim kurmak istiyorum ama kendi fikirlerinle. abi insanlara "benim yazdıklarıma gülmeyin, bana laf etmeyin, fikirlerim bunlar saygı duyun" derken şu tarz laflar edersen, hele de sana hiç bulaşmayan bir adama, ben sana dön de kendine bak derim. sana göre lüzumsuz. sana göre politik. bana göre lüzumsuz olsa oturup tuşlara tıklamam. ben politik bir adam değilim içimden geleni söylerim. beni tanımadan hakkımda yargıda bulunursan, bunu sana yapan insanlara laf etme hakkın otomatik olarak yok olur. benim fikirlerim "sana göre" ciddi değil. senin fikirlerin hakkında yorum yapmak istemiyorum zira benim için fazla gerçek dışılar. oturup tartışılabilecek şeyler söylemiyorsun. ben gayet kendimdeyim. kimsenin de haddi değil bana kendime gelmemi söylemek kusura bakma. sen insanlar davranışlarını, tarzını vs eleştirdiğinde dikenlerini çıkartıyorsan hemen, lütfen kimseyi eleştirme. hadi abi. mesih olduğunda konuşruz tekrar. ben ilk mesajlarımda yazmıştım. sen bu dediğini yapabilirsin. "niye" kısmı hakkında düşüncelerimiz farklı. sana enerjini tr e salmaya kasma mahkemede sınırlı kal deyişimde bir gerçeklik var. dalga geçmek için söylesem çok daha salak saçma laflar yazabilirim. enerji salınımı dediğin olay senden başka birine yarar sağlamayacak ise (bkz: bana mesela), spritüel olarak diyorum, o zaman boşa enerji kaybı senin için. iyi akşamlar madem Sana dair içtenlikle yazdığım dört satırı alıp üstüne kendince "lütfen bana gülmeyin" gibi hiç bir zaman söylemediğim bir cümle yazıp sonrada konuyu "insanlara böyle konuşursan her türlü yaşamakta olduğun durumları hakediyorsun" diye bağlayarak geridönüş yapıyorsan eğer durumun politiklikten ve orta çizgide suya sabuna dokunmadan varolmaya tutunmaktan daha vahim. Benim sana yazdığım dört satır ile burada Noyzura Haterları Guild'inin sürüler halinde seviyesizce haraslaması ve üstüne yetkili kankacılığı adaletsizliği ile benim bir genel yetkiliden hakaret ve aşağılanma mesajı ile perma ban yemem arasında dağlar kadar fark var. Tabi bunları görebilecek duyarlılıkta değilsin şu an tek umrunda olan kendini savunurken beni kendince küçük görürcesine şeyler yazmak. Zegna said: ninja çakması bebeye soyleyin gelmesin daha buraya. locked. Dediklerimin değerini anladığında sana kötü birşey demediğimi de anlayacaksın. Çünkü gerçekten hayat böyle suya sabuna dokunmadan herkesle samimiyetsizce iyi geçinmeye çalışarak geçmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 RamsesII said: Noyan adam sana bir şey mi dedi şu an, seni hedef alan bir konuşmasını da görmedim. Biraz manası bir çıkış olmadı mı bu Olmadı ya. Bana yönelik birşeyin var demedim zaten adama bana söylediğin sözleri sürekli bir orta yolculuk çizgisinde gerçeklikten çok uzak olduğunu söylüyorum. Bir insanın gerçek bir varoluşu olabilmesi için bu kadar suya sabuna dokunmadan olan bitenle öyle uyumla gidicem kaygılarından kurtulması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aquila said: Kyra said: Noyan sen hayatımda gördüğüm en luzumsuzca ilginclikli takılan insanlardan birisin o yüzden sorgulamalarını ve irdelemeleri ve hatta çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller. Ortamdan ilgi cekme saplantın seni luzumsuzluğun çok konuşkanlık temsilcisi gibi birşeye çevirmiş. Lütfen bu sen değilsin kendine gel. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Seninle gerçekten iletişim kurmak istemiyorum. O zaman lüzumsuz mesajlarınızla 5-10 sayfa düzgünce düzgün adamlarla konuşacağımız konuları shit stormunuzla 40-50 sayfa yapmaktan vazgeçin. Eğer gerçekten boktan biriysem sizde bok sineği gibi açtığım konulara ilgi göstermezseniz hiç muhatap olmak zorunda kalmayız bu kadarını anlayabilecek kadar düşünebiliyor musun yoksa beyin sıvılarınıda fapping derken peçetelere mi boşalttın ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Kostok said: Noyan, sen onu bunu bırak da, sevişirken bedeninden ayrılıp kendini dışarıdan seyredebiliyor musun onu anlat. Böyle şeylerle gel. bedenimden ayrılmak yerine ruhumdan parçaları bedenime ekliyorum ve böylece ekstradan uzuvlarım oluyor zevk almak ve zevk verebilmek için... Tabi böyle durumlar her insanın aklının kaldırabileceği durumlar değil ama fiziksel zevk etkileri dışındada metal düzeyde sevişirken karşımızdaki ile bağlantıyı kurabildiysek eğer seks esnasındada kafalarda sürekli şiirler v.s. akıyor. tabi burda u....u falan yazıcaklar hemen ama alakası yok... =)) Aşklı seks dünyanın en keyifli doğal u.....ucusudur ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Metal düzey neresi tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Tek elle yazıyor herhalde. Mental yazamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Kyra said: Sana dair içtenlikle yazdığım dört satırı alıp üstüne kendince "lütfen bana gülmeyin" gibi hiç bir zaman söylemediğim bir cümle yazıp sonrada konuyu "insanlara böyle konuşursan her türlü yaşamakta olduğun durumları hakediyorsun" diye bağlayarak geridönüş yapıyorsan eğer durumun politiklikten ve orta çizgide suya sabuna dokunmadan varolmaya tutunmaktan daha vahim. Benim sana yazdığım dört satır ile burada Noyzura Haterları Guild'inin sürüler halinde seviyesizce haraslaması ve üstüne yetkili kankacılığı adaletsizliği ile benim bir genel yetkiliden hakaret ve aşağılanma mesajı ile perma ban yemem arasında dağlar kadar fark var. Tabi bunları görebilecek duyarlılıkta değilsin şu an tek umrunda olan kendini savunurken beni kendince küçük görürcesine şeyler yazmak. Hala benim hakkımda fikir beyanında bulunuyorsun. Hala saldırarak yazıyor ve "içtenlikle yazdım cnm" diyerek sanki güzel şeyler söylüyor havası veriyorsun yazdıklarına kendince. Orada dediğini söylediğim şeyleri spesifik olarak kelime kelime söylemediğini hepimiz algılayabiliriz. Demagoji yapmaya gerek yok "ben bu cümleyi kurmadım" diye. Neyse. Bu arada çok basit bir mantık var. "Sana nasıl davranılmasını istiyorsan, insanlara öyle davran." Bu lafı "sana yapılanları hakediyorsun" diye negatif yorumlamak sana kalmış tabii. Ben burada cidden hiç kimse ile dalga geçmek için bir şey yazmam bilerek. Ha bir yazıma alınan olur ve bunu düzgünce ifade ederse özür de dilerim. Diledim de. Bunda gocunacak bir şey de yok. Özür dilemek beni düşürmez, karşıdaki insana saygı duyduğumu gösterir. Sana saldıranların saldırı boyutu benim hiç umurumda değil ayrıca. Benim umurumda olan şey bana söylenenler o kadar. Bu yüzden bana "sana benim söylediğim ile bana yapılanlar arasında fark var" ile gelme. Bana ne? Ayrıca son cümlenden sonra üzüldüm cidden. Senin adına. Bu kadar mı "insanlar hep bana karşı" düşüncesine saplandın gerçekten? İnsanların sana "içten ve samimi olarak" hatalı olduğunu düşündüğü konularda fikir belirtebileceğini hiç mi düşünmüyorsun? Herkes sen gıcık ol, küçük düş diye mi çalışıyor? Silkin ve kendine gel lütfen. Seni küçük düşürmek gibi bir niyetim olsa senin "haters guild" dediğin kişiler gibi saldıracak tonla nokta bulurum her mesajında. Sana insan gibi yanlış yaptığını düşündüğüm noktaları yazdım sadece. Çünkü gereksiz yere bana saldırdığını düşünüyorum. İçten falan olduğuna da inanmıyorum kusura bakma. Gün içinde senin kölelik dediğin sistem içerisinde bir çalışma durumum olduğu için WoT yazarsan bu kadar detaylı ve uzun cevaplayamayabilirim. Ama rica ederim yazma WoT zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 rock'n roll duzeyinin az ilerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Kyra said: RamsesII said: Noyan adam sana bir şey mi dedi şu an, seni hedef alan bir konuşmasını da görmedim. Biraz manası bir çıkış olmadı mı bu Olmadı ya. Bana yönelik birşeyin var demedim zaten adama bana söylediğin sözleri sürekli bir orta yolculuk çizgisinde gerçeklikten çok uzak olduğunu söylüyorum. Bir insanın gerçek bir varoluşu olabilmesi için bu kadar suya sabuna dokunmadan olan bitenle öyle uyumla gidicem kaygılarından kurtulması gerek. Yahu peki sana ne arkadaş benim hayatımdan, gerçekliğimden? Hey allam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 foruma penisinin fotoğrafını koyan adamla mı konuşuyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 foruma penisimin fotosunu falan koymadım. herkesin adresini ezbere bildiği Keslan.jpeg adresindeki yere keslan'ı silip noyzuraninki.jpeg yazın dedim gidip adres çubuğunuza koşa koşa gidip şeyime baktınız. Foruma penisimin fotosunu falan koymadım sizler çok meraklısınız olayı çarpıtmayın kendi mental düzeyinizce =)) Ha niye penisimin fotoğrafını çektim ? Çünkü Sequo 150 tl'Lik quest vermişti ve oturduğun yerden penisinin fotosunu çekerek 150 tl kazanmak çok mantıklı ve eğlenceli ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Of bu herif bide penisinin resmini foruma koymuştu dimi. Allahın öküzü ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben foruma foto koymadım siz gidip adres çubuğuna linki yazdınız diyorum hala adam penise fotoğrafını koydu allahın öküzü falan diyorsunuz... cidden int kaç ya ? ok aşağı dönük sanırım en azından int'i 25de kitleyin bari de insan gibi iletişim kuralım en azından =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 usul yol yordam bilmemek tatsız tatsız hareketler falan hos deil bunlar. public tartısmak istiyorum dediğin yere gidip penisinin fotoraını koymak nasıl bir celişkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Arkadaşlar sanırım hep birlikte anlaşıp anlamıyor numarasını yapıyorsunuz çünkü ben foruma penisimin fotosunu falan koymadım. Forum penisimin fotosuna kendi kendine adres çubuklarına yazarak ve hatta inanmayanlar özel mesaj ile bir birlerine link attılar. aradaki farkı göremeden bana üsülden falan bahsetme Cüce. Bu esnada özlemiştim uzun süredir laf sokmuyordum ama senden daha zeka düzeyi yerinde bir atar bekliyordum bu kadar aradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar