axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Alpha stagedeki oyuna christmas skini satmak da öyle ama yapıyor adamlar hotsda, vanity item satışını oyun içine entegre ettikleri için şunu yapmalarına bi engel yok gibi. Ki dandik horde garrison yerine adam gibi bina isteyecek 1 milyon horde oyuncusu bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Selamisahin said: Follower görevleri için mobil app gelse süper olur. aynen! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 axedice said: Armoryden AH kontrolü satış vs. ücretsiz olduğu gibi bu da olur. wow app i var zaten? AH ye girip satis falan yapabiliyorsun. baya da detayli. 3d modelleme bile var. ondan mi bahsediyorsun Armory derken, yoksa mobilden Armory'ye girmeyi mi? garrison eklenmedi henuz mobil app e tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Garrison app'i de onun gibi ucretsiz olur diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 allah kahretsin ya.. taladorda arsenal yapacaktım yanlışlıklşa arcane sanctum yaptım.. of amk ya ticket açsam dönerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 netyse 100 olunca siler yenisini kurarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 BabacumMostors said: allah kahretsin ya.. taladorda arsenal yapacaktım yanlışlıklşa arcane sanctum yaptım.. of amk ya ticket açsam dönerler mi? Ben dun ticket attim, 6 days 6 hours diyordu bekleme suresine sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ben arsenal yaptım hihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ulan bir shield icin rare kesmeye geldim. rez sickness vardi. arkadasi da cagirdim rogue. geldi. bana dusmedi ona dustu. sansımı silkeyim. simdi de spawn bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Taladora ne yaptığının lvl100de hiç bi önemi yok, tamamen flavor of the zone oluyor o improvementlar. Ticket açarken harcayacağın byteları geçtim atpye bile değmez. Toggienin dediği oski, zaten armory app i gibi beleş olur diyorum işte. O tür hizmetlere para alacak kadar eşşekleşmediler, biraz eşşekler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 abi taledorda her slay q yu tek skille bitirmek var bide? topluyorum 20 mob atıyorum artillery strike ölüyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 demin garrisondaki dummylerde rotation deniyim dedim. sonuç...öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dummy'e ölen warriorım amk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ahahahaha :D dummy dmg vuruyormu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 tank dummy vuruyor galiba ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 reflect açan dummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Lectre said: abi taledorda her slay q yu tek skille bitirmek var bide? topluyorum 20 mob atıyorum artillery strike ölüyorlar :) Garrison agnomish gearwaorks koy.nükleer bomba veriyor resmen 100lvl rear mob a tek atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben daha görmedim onları, bide ben bu enchanting worksu level 2 yapıcam ama planı yok nereden buluyoruz planları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Level2'leri Vendor satıyor followerların oldugu binadaki ama para ile alıcam dersen elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Follower ile ilgili bir sorum olacak. Rogue karakter ile aldığım common(yeşil) followerlar inanılmaz bir şans ile epic oldu. DK ile aldığım followerlar common olarak kaldı. Belki bir tanesi epic olmuştur. İkisi ile aynı followerları aldım. Rogue da abartısız 3-4 tane fazla epic var. Achivement ile gelen epic followerları söylemiyorum. Questler veya haritada bulduğumuz normalde common gözükenler. Şimdi ne olacak ? İleri de weapon ve armor arttırınca followerlar epic oluyor mu yoksa sittin sene common mı kalıyor ? Dk abdest mi alsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lvl 100 olan common followerların exp almaya devam ediyor rareler de tabi öyle epic oluncaya kadar yolu var ama biraz zahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Followerlar lvl100 olduğunda xp almaya devam ediyor, yeşiller önce mavi oluyor sonra epik. Tüm followerların sonu epik yani, sadece çok uzun sürüyor yeşilden epiğe geçiş. Ilvl bunlardan bağımsız, lvl100 followerların ilvl 600 weapon ve armor var. Bunları bulduğunuz follower zıkkımlarıyla arttırıyorsunuz, 615 yapınca senin kullanabileceğin ilvl630 görevleri açılıyor mesela. 630 yaparsan ilvl640 player itemları geliyor vs. Ama o göreve giden bütün followerların ilvl 615 gearının olması lazım yoksa düşük lvl gibi faillama şansı var. Özetle player item ilvl - 15 followerların varsa onun görevini yapabiliyorsun. Raid görevleri de gelecek ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 düzgün bi follower guide var mı wowhead dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 O zaman common followerları daha çok göreve yollayayım epiclere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar