Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 3 gün sonra rahatlar serverlar, geçmeyin boş server'a :) Hatta aranızda hardcore raid kasanda yoktur o yüzden 1 günde 100 yapmanın anlamıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 KuddusiMavra said: Nedir mevzu aradaki farkı anlatın desteğim sizin asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Remus said: 3 gün sonra rahatlar serverlar, geçmeyin boş server'a :) Hatta aranızda hardcore raid kasanda yoktur o yüzden 1 günde 100 yapmanın anlamıda yok. raid yok ki zaten 100 olsa da millet beklicekler. Sonra açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 LAN ZAVİYUSA MI GELDİNİZ. SERVERA MİGRATE ETTİM KARAKTERLERİ. BURA DA FULLENDİ. 42 DAKİKA AMK. 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Abov Xavius, cok cook eski serverim. Patatesti o zamanlar :) . Normal zamanlarda populasyon medium fln takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 konuyu hortlatmışlar da mı güncele gelmiş diye bir iki defa kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ya bu arada TBC den beri neredeyse tüm serverları locked görmemiştim. Nasıl geri dönüş yapmış millet anlamadım! a.q vanilladan beri oynamayan adamlar falanda geri dönmüş herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 limiti azalttilar ondan heryer locked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 outlandden xaviusa migrate ettim ben de bu ne mk deyip, burada da queue var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 la pandariada da saçma sapan bi yere migrate ettirmişti beni biri. gangren sen miydin o? zaten account da pandarianın başından beri kapalı. açtırtmayın bana şimdi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 soykrım yapcaklar inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Alfheim said: outlandden xaviusa migrate ettim ben de bu ne mk deyip, burada da queue var lel Yahu sorma bizim arkadaşımız Emryss e mig etti. Bizi parti ye davet etti güzel güzel quest yaparken dostumuz disconnect yedi.. Karakter bulunamadı hatası aldı onlar bitti bir baktı emryss te 1k kişi sıra olmuş. Sıra geldi yine karakter bulunamadı hatası. Adamın bütün gecesi zehir oldu.. İşin ironik kısmı ise onun davet ettiği realmde 98 oldum. Adam kasamadı bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ayıp ayıp .. İnsan arkadaşını bekler..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ozii_x said: Alfheim said: outlandden xaviusa migrate ettim ben de bu ne mk deyip, burada da queue var lel Yahu sorma bizim arkadaşımız Emryss e mig etti. Bizi parti ye davet etti güzel güzel quest yaparken dostumuz disconnect yedi.. Karakter bulunamadı hatası aldı onlar bitti bir baktı emryss te 1k kişi sıra olmuş. Sıra geldi yine karakter bulunamadı hatası. Adamın bütün gecesi zehir oldu.. İşin ironik kısmı ise onun davet ettiği realmde 98 oldum. Adam kasamadı bile :S Muhtemelen sizin gibi inv yoluyla gelenler de o server'dan sayılıyordur sdf. O yüzden locked oluyordur. Olan free migrate'le gidenlere olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Xaviusa free migration frostmaneden var, başka nerde var? Her türlü migrate edip boş servera geçmek sıkıntı, AH>log in sırası. Performans problemleri 1 haftadan uzun sürmez, garrisonlar her yerde kapalı. Gereksiz bi iş olur free migrate. Ki serverlar arası organizasyon mümkün, aynı yere toplanmaya gerek de yok artık. Bi işte chat room olayını aktif kullanmamız lazım, dün denedik ama logout olunca cross realm chati direk unutması sıkıntıya sokacak gibi. Belki vent ment ayarlayıp oradan organize olmaya kasabiliriz. Sufi said: la pandariada da saçma sapan bi yere migrate ettirmişti beni biri. gangren sen miydin o? zaten account da pandarianın başından beri kapalı. açtırtmayın bana şimdi tekrar. Gel sen geeel. Artık hangi serverda olursan ol birlikte oynayabiliriz zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tum karakterleri xavius a aktardim 1x 93 9x 90 1x 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2 saattir sıra bekliyorum hala 1900 kişi var önümde. Xavius ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 xavius'da doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu yogunlukta 2 ay hearthstone gider twitch/eniac85 yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Avatar'ın yeni bölümünü izledim, sınav sorularını düzenledim, kediyle dövüştüm ve RAtM'dan Killing in the Name'in bass line'ını öğrendim komple. Hala 1600 kişi var önümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Şimdi dışarıdan geldim. Sabah nasılsa çalışma vardı, düzelmiştir misler gibi deyip açtım. Ama gel gör ki tüm serverlar (1 tane bile istisna yok) locked yazıyor. Magtheridon için şu an 3350 kişi bekliyorum. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 boş serverlarda da lag var. belki pve serverları falan boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Twisting Nether 4 saatte 3900 den 2000 e geldim sabaha oyundayım internet kopmassa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ahmedinejad said: boş serverlarda da lag var. belki pve serverları falan boştur. PVE serverı derken ? silvermoon da 7k gören var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Epey free migrate açılmış. Ancak free migrate tam verimli çalışmaz cross realm olayı ile. Eskiden cross realm yokken free migrate ile geçtik mi anında sırasız giriyorduk. Şimdi cross realm ile sıra bekleme olayı kalabalık servera göre azalıyor tabi ama yine de devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar