blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IysFxpVaTIE şoklardayım resmen ya. allah belasını versin nasıl ateş açarsın şu çocuğa , bizde milelt biber gazından kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 neyse bu bağıran maymunların ateş edenler olmadığına inanmak istedim ama mermilerin düştüğü yerler ile kadraj aynı, nasıl bir şerefsizliktir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gerek yok abi hiç öyle şeyleri yazmaya. herkes içinden söylüyor zaten. çocuk vurulmamış mı zaten ben anlamadım, nasıl kalkıp yürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 helmet cam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu arada butun telefonlar neredeyse kamerali..herkes muhabir artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu allahımkekver olayı müslümbördlerde baya kompülsif bir hareket lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hemen rejim ordusu soyle boyle diye esada kitlemisler. kimin ne yaptigi, nerde oldugu belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 söyleyelim de kaçılmasın artık biber gazından o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 vurulduktan sonra nasıl yürüyor 5 saniye sonra orasını anlamadım paintblal mermisi ile mi vuruyolar hatta biber gazı kapsüllü mermiler vardı onlardan atmıış olmasınlar patlatdıktan sonra duman çıktı heryere çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 vurulmuş gibi yapıp hedef şaşırtıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gögüsünden toz duman kalkıyor denk geldiği için vuruş gibi yapmak ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 plastik mermi filan olabilir, gene de direk kalkmasi helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 plastik veya gerçek, bacak kadar çocuklara sıkmak nedir ya, sapık piçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 savasa hosgeldiniz arkadaslar, ilk mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 blackhavvk said: bizde milelt biber gazından kaçıyor yazık lan zihniyete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 olooho ökbör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben ilk izlediğimde kamera kaydırmalarından falan fake gibi geldi ama kim niye yapsın böyle bişey bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Red said: blackhavvk said: bizde milelt biber gazından kaçıyor yazık lan zihniyete gel. aynı şeyi düşündüm, kaç tane adam öldü o biber gazından, kaç kişinin gözü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 biber gazını gördümü arka sokakta alıyor soluğu bizde ki devrimciler.(hemen gözü yaşlı fotolar face de bu arada)direkt olarak öldürmeyen bir şeyden kaçıyor bizde insanlar.orda ise mermiden kaçmayan bir çocuk var. ikisinin arasındaki sosyal mesajı anlayabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Abdullah Cömert'i tanır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ya sokağa 13012378912789 kişi çıkıyor 1 kişi bunu yapıyor diye tutup herkes o insanların arkasına saklanmasın.yapma allahını seversen,herkes biliyor ki bırak mermiyi biber gazının kokusundan bile ürküp kaçıcak yiğitler dolu bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ilkini vurmak için sıkıyorda, sonrakileri vurmak için atmıyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Değinmek istediğim "direkt olarak öldürmeyen bir şeyden kaçıyor bizde insanlar" vurgusuydu. Senin bahsettiğin aşağıdaki yiğitler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sokağa insanlar çatışmaya indi de bizim mi haberimiz yok? o kaçtı bu kaçtı diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 heheh jpg on numara imiş. tam da kast ettiğim bu tarz tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar