xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Travel time'ı var demek Instant değil demek yanlış diyorum. Aralarında fark yok demek değil. Strawman to the max. Lütfen devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 biri targetli, biri degil, ikisi de instant olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Evet abi, trap oyunda yedirmesi en zor CC. Haklısınız prolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 3 basamak ratingli backpedal crew yazmasa buraya çogzel olacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xunn said: Travel time'ı var demek Instant değil demek yanlış diyorum. Asphyxiate in ne travel time ı var ne de casti, çatur çutur ranged instant cc. Ama onun da 30sn cd u var. Bi + bi - şeklinde düşünülmüş işte cclar, bunu bile görüp takdir edemiyorsunuz. Anca oyunda eşitlik yokkkk ='(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben hunter savunmuyorumki, huntera karsi olan aglamanin anlamsiz oldugunu soyluyorum sadece. zaten bahsettiginiz olay SV hunter. direk hunter diye genellemeniz bile sacma yani. aglamaya gelince aglancak bi dunya sey var. hunterda hunter tutturmuslar bi gidiyo boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 axedice said: xunn said: Travel time'ı var demek Instant değil demek yanlış diyorum. Asphyxiate in ne travel time ı var ne de casti, çatur çutur ranged instant cc. Ama onun da 30sn cd u var. Bi + bi - şeklinde düşünülmüş işte cclar, bunu bile görüp takdir edemiyorsunuz. Anca oyunda eşitlik yokkkk ='(((( 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sağlı sollu bakıyorum Xunn haklı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi dün druid - rogue arena yaptık 2v2 üstünüze afiyet %70üstü win rate ile oynadık 1 tanesi hariç - ki o da patatesti- hunterların hepsine yenildik. tesadüf mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hayır Dinan, sen oynamayı bilmiyorsun aslında hunterlara karsı alabileceğin birçok countermeasure var. O trap kendi kendini oturtmuyor, adam skill'e basıp sonra üstüne tıklıyor. Söylerken kolay ama practice'te o kadar kolay değil, yanlış gidebilecek birçok şey var o senaryoda. Her steady/aim shot'ın benim ice novam kadar vurdugunu da lütfen unutma. Mage'ler instant atıyor, hunterlar koşarak cast ediyor. Interrupt veya silence yemiyoruz ama cast var yani. Adı cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Taş kağıt makas. Sizin setup hunterlı setuplara yetemiyor demek ki, başka setup yetebilir. Mageler de yetebilir de bazıları yetemiyor. mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ironic shitposting is still shitposting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sonraki exp herkesiyenenclass gelcekmis sadece huntertrapQQ yapanlar alabilcekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 abi ben çalışmıyorum zekiyim ondan yapıyorum psikolojisiyle hunter iyi değil ben iyi oynuyorum tatminini yaşayabilmek için bu kadar kasmanıza ne gerek var anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dynun said: abi dün druid - rogue arena yaptık 2v2 üstünüze afiyet %70üstü win rate ile oynadık 1 tanesi hariç - ki o da patatesti- hunterların hepsine yenildik. tesadüf mü? hunter op ancak feral dudu da op. Hele yanında başka bir rogue yada feral dudu varsa. kımıldayamıyorsun stun stun stun disorient. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Longshanks said: abi ben çalışmıyorum zekiyim ondan yapıyorum psikolojisiyle hunter iyi değil ben iyi oynuyorum tatminini yaşayabilmek için bu kadar kasmanıza ne gerek var anlamıyorum kimsenin kastigi yok ki, kimse hunter iyi oynuyorum dememis bakarsan postlara. sadece asiri bir QQ var ortada baska OP bi dunya sey varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben oynuyorum ve 2k üzerinde şuan resto druid/monk trapleyemiyorum bütün maç boyunca 2 bilemedin 3, conclusive shot atar atmaz zıplıyor adam yanına bile yaklaşamıyorsun.. xunn mage oynadığı için bukadar cok ağlıyor da hunter zaten 60'tan beri mage'in antisi, normal.. mm silence shot falan varken daha kötüydü.. mage / s.pri / r.dru gibi bir setup var god comp onu oyna cc chain nasıl yapılıyor anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben warrior ım. hunterlar gene op diyebiliyorum. yanasamıyorum adama. vursam ölecek de 1-2 defa anca vurduruyor iyi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 BioHazarD said: Longshanks said: abi ben çalışmıyorum zekiyim ondan yapıyorum psikolojisiyle hunter iyi değil ben iyi oynuyorum tatminini yaşayabilmek için bu kadar kasmanıza ne gerek var anlamıyorum kimsenin kastigi yok ki, kimse hunter iyi oynuyorum dememis bakarsan postlara. sadece asiri bir QQ var ortada baska OP bi dunya sey varken Aşırı bi QQ var çünkü gerçekten OP valla objektif bir şekilde hunter oyanayanın kendi classının OP olduğunu kabullenememesini anca böyle açıklayabiliyorum. Evet hunter OP demek, bunu kabullenmek neden bu kadar zor? Ben mesela rogue oynuyorum, combatın SR ile 12 sn kidney saçmalığını epey kullandım ve OP olduğunu kabul ediyorum. Nerfleneceğini tahmin ederek sub'a geri döndüm ve nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yukarda yazdim SV trap cooldownlarini nerflesinler diye. direk HUNTER diyosunuz. Hunter OP falan degil, SV specinde cooldownlari cok kisa traplerin, derdiniz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 huntard op degil speci op! gercek huntard bu degil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 beastmasturlara ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 abi trolle devam etcekseniz yukarda ash tasolu cevap var iste. daha ne yazayim sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 trollemiyoruz ya ciddi ciddi testis geçiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Zikko said: ben oynuyorum ve 2k üzerinde şuan resto druid/monk trapleyemiyorum bütün maç boyunca 2 bilemedin 3, conclusive shot atar atmaz zıplıyor adam yanına bile yaklaşamıyorsun.. xunn mage oynadığı için bukadar cok ağlıyor da hunter zaten 60'tan beri mage'in antisi, normal.. mm silence shot falan varken daha kötüydü.. mage / s.pri / r.dru gibi bir setup var god comp onu oyna cc chain nasıl yapılıyor anlarsın.. Teşekkürler Challenger-kun. Ben hayatımda hiçbir expansionda DK release harici bu kadar noskill bi class görmedim, üzgünüm. Lütfen RMP Glad almış insanlara flavor of the month'la 2k görüp heyecanlanıp chain CC anlatmayalım, daha zarif olur. Herkes hunter gibi DR'sız interruptsız CC atmıyor zira. Bütün forum hemfikir, bir siz hunterlar aglıyorsunuz "VALLAHİ OP DEĞİLİZ, VALLAGİ EZ MODE DEĞİL ÇOK İYİ OYNUYORUZ O YÜZDEN HEP" Her flavor of the month gibi agzınızı kapayıp sessiz sessiz oynasanız sorun olmayacak ama hunter işte abi. Her zaman lamer classı oldu. Yeni dogan ogluna BM Hunter açmış arkadaşlarım var, her zaman easy mode'du ama karsılık verebiliyordun. Deadzone ve immobile dps varken Gladiator olamıyor muydu Hunterlar? Yoo, oluyolardı catır catır. Fotm işte, sus ve tadını çıkar. http://i.imgur.com/TJuvuaP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar