monoscope Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 İstanbulda masaya koydukları peynir reçel ıvır zıvırın çeşidi bol ve sınırsız olan tabiki çayın da sınırsız olduğu standart menünün yanında, kavurmalı yumurta, sucuklu yumurta, menemen gibi ekstra istenecek alternatiflerin olduğu ve mümkünse kelle başı 40-50 lirayı geçmeyecek, mainstream olmasına gerek yok şehirden uzak olsa daha bile iyi olabilir. Burda en önemli madde sınırsız olması. Parmak kadar bal kaymak reçel tereyağ peynir getirip zengin çeşitlerimiz diye müşteriyi söğüşlemeyecek. Bildiğiniz yerleri lütfen paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 santralistanbul, papaz. pazar günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bıyık bir kez daha günü kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 up. sınırsız kahvaltı diye arattığımda googledan sonuç alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Haftaiçi gideceksen Garipçe'de Kıvırcık Ali var. Hemen köye indikten sonra balıkçıların en başında, istediğinden istediğin kadar yapıp getiriyorlar. 25 TL falan alıyordu zamanında bizden yalnız hafta sonu kalabalıktan açık büfeye dönüyor aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 herhangi açık büfe işte git. boğaz falan olursa fiyatı artıyor. Ortaköyde radisson blu var manzaralı. Otelin açık büfe kahvaltısına git 40tl civarı (1.5 sene önce). Domuz bacağından, sinek bıyığına kadar her şey var açık büfe ne yersen işte sadece pasta, börek-çörek kısmındaki ürünler. Kalanı sen tahmin et işte. 550x kaşar 190x zeytin v.s Sınırsız krep, sucuklu yumurta falan yaptırma hakkın var ama bildiğimiz anne sucuklu yumurtası gelmiyor. Onu böyle tuhaf sebzeler ile çırparak garip bir hale getirerek veriyorlar. Çok lezzetli ama ekmek banılamıyor sdh http://www.modahakkinda.com/wp-content/uploads/2014/05/Radisson-Blue-A%C3%A7%C4%B1k-B%C3%BCfe-Kahvalt%C4%B1-1.jpg İştah açıcı manzarası var zaten http://www.radissonblu.com/images/hotel-istanbul/1369344055799.jpg edit: garip yumurtanında resmini buldum. sol kısımda görünüyor. http://i.hizliresim.com/q2zVEV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 koç billuru da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 moda van kahvaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 event garden / bahçeköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 moda van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 stormeagle said: herhangi açık büfe işte git. boğaz falan olursa fiyatı artıyor. Ortaköyde radisson blu var manzaralı. Otelin açık büfe kahvaltısına git 40tl civarı (1.5 sene önce). Domuz bacağından, sinek bıyığına kadar her şey var açık büfe ne yersen işte sadece pasta, börek-çörek kısmındaki ürünler. Kalanı sen tahmin et işte. 550x kaşar 190x zeytin v.s Sınırsız krep, sucuklu yumurta falan yaptırma hakkın var ama bildiğimiz anne sucuklu yumurtası gelmiyor. Onu böyle tuhaf sebzeler ile çırparak garip bir hale getirerek veriyorlar. Çok lezzetli ama ekmek banılamıyor sdh http://www.modahakkinda.com/wp-content/uploads/2014/05/Radisson-Blue-A%C3%A7%C4%B1k-B%C3%BCfe-Kahvalt%C4%B1-1.jpg İştah açıcı manzarası var zaten http://www.radissonblu.com/images/hotel-istanbul/1369344055799.jpg edit: garip yumurtanında resmini buldum. sol kısımda görünüyor. http://i.hizliresim.com/q2zVEV.jpg Harbi manzara güzel gideyim dedim hafta sonu ama booking.com da otelde kalanlara bile paralı yapmış hemde kişi başı 100 tl diyor sdasfa .Nasil olucak 40tl'ye dışarıdan gelene? Grouponla fln. gitmiş olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 stormeagle said: (1.5 sene önce). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 sınırsız kahvaltı çok gereksiz ya çok yesen mide dayanmyor sabah sabah az yesen boşa para veriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Masticore said: Harbi manzara güzel gideyim dedim hafta sonu ama booking.com da otelde kalanlara bile paralı yapmış hemde kişi başı 100 tl diyor sdasfa .Nasil olucak 40tl'ye dışarıdan gelene? Grouponla fln. gitmiş olmayasın Bogazda tam deniz kenari olarak kahvalti yapilacak sayili yerlerden zaten. F/p olarak. Bizimkilere suradan almistim 3 hafta once kadar. Surekli bu fiyata satiliyor zaten. Suan yok gozukuyor ama neredeyse her hafta aciliyor. (Varda gozukuyor olabilir refresh atinca degisti) Gruponsuz fiyati oydu ya 2012 de. Sonradan ucmus fiyati.. Benim evin hemen yaninda da var radison blu. radison blu asia diye geciyor. Sakin buradakinden almayin dikkat edin. http://www.yakala.co/radisson-blu-bosphorusda-kahvalti-3 49tile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ben geçen hafta radisson blu daydım brunch için sınırsız kategorisinde ortalama olabilir ama kaliteli bir şey istiyorsanız radisson değil yani doğrusu sınırsız hiçbir şey kaliteli olmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sınırsız kahvaltı değilde ben neredeyse 3-4 haftada bir istinye Fish Var'a gidiyorum müthiş bir kahvaltısı var tavsiye ederim 20-25 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 istanbuldan pek sayılmıyor ama pendik- gülistan var mükemmel kahvaltısı, açık büfe öküz gibi her şeyden var çeşit zibilyon tane. en son gittiğimde 25 liraydı galiba geçen sene. bi daha tövbe ettim 2 gün yemek yiyemedim. mekan harbiden çok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Bakırköy botanik parkın içindeki binada hafta sonları açık büfe var baya güzel hatta bakırköyde oturuyosan indirimde yapıyolar genelde önceden arayıp rezerve yaptırman lazım yada erken veya geç gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Biyik said: santralistanbul, papaz. pazar günleri. adres link vs verin nasil bulucaz mekani. hem kürt hem düsüncesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 santralistanbul'daki papaz'ı google yardımıyla 10 saniyede bulamayan zaten internet aboneliğini iptal etsin, alsın bir traktör internet kullandığı zaman kadar tarla falan sürsün. en azından mahsul iyi çıkarsa bir miktar para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 orc_lord said: Haftaiçi gideceksen Garipçe'de Kıvırcık Ali var. Hemen köye indikten sonra balıkçıların en başında, istediğinden istediğin kadar yapıp getiriyorlar. 25 TL falan alıyordu zamanında bizden yalnız hafta sonu kalabalıktan açık büfeye dönüyor aklınızda bulunsun. geçen ay gittim buraya, hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ne açıdan beğenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 KidLazer said: moda van yorumlari okudum berbat diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 dusuncelihayvan said: Sınırsız kahvaltı değilde ben neredeyse 3-4 haftada bir istinye Fish Var'a gidiyorum müthiş bir kahvaltısı var tavsiye ederim 20-25 TL balıkçı abi ora balıkçıda kahvaltımı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 arnavutköy ibb sosyal tesisleri. manzara on numara, menü geniş ve ucuz. çay sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar