Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepsi redditteki bi mal yüzünden, köşede 2 kişilik bi boost olarak ortaya çıktı ama fnatic daha iyi bi spottan 3 kişilik versiyonunu bulmuş. ezik herifler ya.
tabi buna bug, exploit demek doğru mu bilmiyorum ama yarına fixlenecek ve ldlc elendiğiyle kalıcak.
Mesaj tarihi:
kafayı çalıştırmak değil şu yapılan
bu adamlar oyundaki extremeleri reportlamicaksa sıçayım öyle proya
ct mapte mapin her yerini görmek intentional mı yani
çıkmış devilwalk it it sırıtıyo bi de
hilecinin yolu hep aynı işte
Mesaj tarihi:
bet falan oynamadım hatta sticker challengeda fnatic bastıydım ama şerefsizlerin yenilmesini istedim, o boost ne amk exploit diyolar bi de tüm mapi görüyo hiçbir yerden gözükmüyo vayamk
Mesaj tarihi:
abi nasıl bir oyun bu ya

pr0ları hacker çıkar ban yer, turnuvasında exploit yapılır falan

fnaticden biriyle ropörtaj yaptılar nasıl sırıtıyor pişmiş kelle gibi ahahah
Mesaj tarihi:
2 ay böyle bir majorda elenmekten kurtulmak için saklamışlar ?

düzeltilsin diye başvurmamıslar.

turnuva admin'i olsam fnatic diskalifiye eder LDLC yarı finale cıkartır spot fixlerim.

eger fnatic devam ediyorsa spot da bırakılmalı oldugu gibi
Mesaj tarihi:
knoxville said:

bu adamlar oyundaki extremeleri reportlamicaksa sıçayım öyle proya

bütün tartışmalar bi tarafa da, şu çok doğru.
valve'ın direk el atıp madem 2 ay önce buldunuz diye bizzat dreamhackten diskalifiye ettirmesi lazım.
Mesaj tarihi:
"Standing on top of teammates is generally allowed, it is only forbidden, when such actions allow the player to peek over a wall, or ceiling that should not be allowed according to map design."

ESL babalar gibi koymuş kuralı.
Mesaj tarihi:
"Clever use of mechanics" falan değil bu, "Last hope to win this shit" resmen. Ve evet yarın o map fixlenicek ve olan ldlc'ye olucak ki adamlar babalar gibi haketti kazanmayı, first half 12-3, second half pistol round aldılar, sonra olof ve tayfasının itliği yüzünden kaybettiler.

Bu adamlar kendilerine pro diyosa, matchmakingde takıma gelen 12 yaş veletler hardpro o zaman.

Turnuva adminlerinin 12-3 den mapin fixlenmiş haliyle rematch yapması lazım.
Mesaj tarihi:
aynen.
ayrıca pixelwalking varmış ki genel kurallarda (dreamhack de dahil) yasak olan bi şey. alttaki adam(krimz) pixelwalking yapıyor.

http://i.imgur.com/AROrw0u.jpg
http://i.imgur.com/xc09hyt.jpg

edit: gerçi aynen dedim de, diskalifiye edilmesi lazım ne rematchi.
  • Yeni Oluştur...