dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tşk digidigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şimdi nasıl alacağız itemları? my bet'ten bana item mı offer edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 my bets kısmında, won altında göreceksin, istediklerini seçip return et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 o sayfa şu an çalışmıyor. F5 mi spamliyim yoksa bekleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 item draft oluyor, 5-10 dk ya açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 istediklerini seç diyorsun ya. Ne kadarını seçebiliyorum? Limiti ne? Hepsini seçer herkes? şu videoda adam 2 tane itemı bırakıyor returned'de. https://www.youtube.com/watch?v=4WbE0ZwwdCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 başka bet yapacaksan bırakmak daha iyi, zman kaynı ya da load dan etkilenmiyorsun, ben genelde kullanmayacaklarım dışındakileri bırakıyorum, sitenin bir limiti yok. Bu arada finale bet leyemedim ahahaha çok geç geldi draft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 heee, sistemde biraktiğin itemları başka betlerde vakit kaybetmeden koyuyorsun. iyiymiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 GO NiP! Diğer mapler ne yeni açtım streami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kapa abi sen açana kadar nip eziyodu sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 14-11 iken oynanan round resmen dmg vs silver gibiydi. nip'ten bir cacık olmaz izlemiyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 soktular bagetin ucunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 finale basamayınca navi ye basayım dedim 20$, abv navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi mouz'a karşı online bo1 maçta 20 dolar basmak asdfg, kapının önünde yatan hoboya verseydin skinleri satıp 2-3 gün karnını doyururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ne heyecan yaptı be! Inferno'yu bu kadar zor kazanmasını beklemiyordum NiP'in ama kazandılar bir şekilde. Bu moralle gelir maçı da alırlar gibi. Cbble da tam kumar map, her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 fena maçtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ağır mallık yaptı ldlc, hediye ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 mac efsane gidiyor. öngörüde bulunduğum gibi dust 2 LDLC Inferno NIP aldı. ben mirage olursa nip şampiyon cache olursa overpass olursa LDLC diyordum cobble final map saka gibi. d ne olur bilmiyorum ama final gibi final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Asıl NIP mallik yapip overtime hediye etti nasil izliyorsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 nip alacak dedim dreage, gitti kesin ldlc oynadı. hayır kaybedeceğine bana vereydin o skinleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Bırak ya yanlı konuşuyor o paralar yanacak diye asdfasdf. Yalnız get_right, freiberg ve forest öyle anlarda round kazandırıyorlar ki, resmen bağırarak izliyorum adamları. maikelele ve xizt'e çok ısınamadım. Bir de maikelele'nin ilk kez resmi maçlarda cobble oynuyormuş, sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 xizt zaten ingame leader zaten o cok öne cıkmıyor ya. maikekekelele de baya başarılı turnuva geçiriyor, oppeningleri acayip ama cok sacma ıskalar yapıyor awp ile bazen. pistol vermeleri kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 susun lan nazar değdiriyonuz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sadece 2 tane buy round verdiler cok iyi CT oynadılar. pistolu alabilseydi gg olmustu coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gg patladı nip balonu dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar