Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 harita değil bo3 alırsa bitiyor. iki harita alırsa bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 yavrucum 1 haritayı alırsa 2-0 olmuyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 harita avantajı değil ulan 1 bo3 avantaj, neyini anlayamadınız vp'ye 1 bo3, fnatic'e 2 bo3 gerekiyo şampiyonluk için. bir tek holy'nin kafası çalışıyor, kutluyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bo3 e 1-0 başlamak yerine, bir bo3 ü tamamen vermişler, çok mantıklı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 aslında 1-0 başlatmaktan daha mantıklı. şöyle düşün vp hiç lower brackete düşmedi yenilip, fnatic lowerda. fnatic 1 kez yenerse vp lowera düşüyor ve bir kez daha oynuyorlar. fakat vp yenerse fnatic zaten lower brackette, bir şansı daha olmadığı için ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 fnatice 10 dolar atacaktım unuttum bu arada abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ben 9,5 dolar attım, mısırı aldım keyifle izliyorum. İlk bo3 geldi sayılır, miraj T side 4-0 önde fnatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ingilizce stream var mı ya? rusça nedir of. edit: heh tamam refreshle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 5 oldu da nerden izliyosun olm sen http://csgolounge.com/match?m=1898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 jw tam bi hayvan ya. arada sırada saçma sapan zıplama hoplama geyiğe almaları olmasa ezip geçicek demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 evet ilk bo3 geldi. gg VP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 vp alsın ya basmayı unuttuk sadfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 krimz ve jw bugün baya iyiler, pek şansı yok gibi VP'nin. İlk map overpass dediler galiba, orda CT side'ı alan yürür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 awp yeteneği başka bir şey ya. jw, guardian, skadoodle, kennys, shahzam vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 fetishi de sallamışlar bu arada dignitastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Flusha'ya hacki açamıyo galiba esea'de, sonlarda geziyo hep, pis hekır. olof gene çekti auto'yu, o da ayrı noob :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 yatmadan önce 20 dolares ty fnatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Acaba bana da neler geldi, işyerinden açamıyorum çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 3dmax or myxmg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bensüprizlere attım 5 er dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 teşekkürler myXMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 gölgelerin gücü adına http://gyazo.com/02bb74d2a7b8cfadc59e55d5ba3f27f2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mouz - planetkey maçı var. Oran mouz'a çok iyi, neden? http://static.hltv.org/images/galleries/4425-medium/1327059569.82.jpeg Bunun yüzünden mi ? Türkmüş eleman dfasd edit: Hmm lan maçıymış. Olsun lan planetkey nedir asdf edit2: oha bu gob b ufak çapta bir efsaneymiş lan sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 olm o fatih 1.6'da dünyanın en iyilerindendi, yaşlanmış ama şimdi geçmiş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynen merak ettim baktım. Dünyanın en çok kazananlarındanmış CS de falan, kendi kurduğu takımla efsanevi başarı yakalamış taşımış vs. diyorlar. Eski shox anladığım kadarıyla bu asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar