Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Yav arada oluyor adam vuramıyorsunda gününde olmuosun filan tamam ama 0 Nedir aga 0 lan SIFIR hahaha

ULA Silp sende yani...
Hesaplar diyosunuz bide kimle karıştırıonuz lan beni...

1 hesabım vacation oldu oda CheatEngine ile Telepot olup Eğlendiğim sonuna kadar değen hesaptı fena komiklikler yapmıştık.
2 haftalık hesaptan bahsediyorsunuz :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi sabah sabah ya... :'(

resmen 1v1 kalınca içime doğdu böyle olacağı. hep dedim ki kesin hs yicem şimdi bakarken bilmemne derken panik oldum ve bunlar oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=d-DfPKar4_M

sonraki round yine 1vs1 kalınca elim ayağım boşaldı aha kesin yine saçmalıcam diye, allahtan şansım yaver gitti doğru tahmin ettim long geldi adam :D kaydederken o killi kaçırdım ama uğraşamadım baştan çekmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

aşırı heyecanlısın liebe
o adamı neden vuramadığını düşün
halbuki çukurdayken sakin sakin ne temiz hs attın
oyun esnasında sakin kalırsan başarı alırsın kendinden yoksa
böyle aim aldığını sanıp kaçırırsın
bunları neden mi yazdım zamanında bende böyleydim

Normalde inanılmaz rahatım, ama 1vs1 kalınca baskı hissettim o An elemanlar yaparsın edersin koçum Aslansın dediler ondan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ahahsdf
sakin kalmaya çalışmaktan ziyade şu hissi kafadan atmak gerekiyor ama çok zor

http://i.imgur.com/5h7ZS.jpg

abi ben oyle oldugunda asiri havaya giriyorum

bi gun ilk oyunumdu boyle, dust 2 geldi ct yiz, ilk el loweri rushladim birini hs ile alip geri kactim hemen, takima soyledim b rush diye tabii oradaki 2 mal oldu direk, catden lowera gecmeye calisan eleman da oldu, yanimda b windowdan kafayi gosterdigi gibi indirdiler, 4v1 kaldim ve cok sabirli ve basakli sekilde 4 kisiyi aldim bombayi da son saniyesinde defuse ettim bizimkiler cildirdi.

ayni oyunun 2. roundunda da 4 kill yaptim bu sefer b windowda durarak tunneldakileri ve mid to b yapanlari sirayla oldurerek sdsf, bizim essek izin vermedi 2. ace i yapmama

tabi sonra oyunu 14-16 kaybettik

is clutcha kaldi mi icime bi canavar giriyor ama hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...