sektedar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi şu marble fade ve rust coat olanlar baya iyi ya, düşüren varmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bide yeni bıçak koysalarmış iyi olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 doppler alırım bi dal giftlesenize zengin patiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kasa düştü beyler 20 tl temizz gdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 sokucam beyin özürlü ruslarla oynamaktan silver'a düştüm sonunda bir kez mi içinde ben hariç birden fazla beyni olan adam gelmez ya ... gerçi sinirden iki kere quit çektim, bir de team switch'ten sonra afk olduğum bile oldu vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 dün bende smurfde 2 kere quit çektim,polaklar kadar leş bi ırk yok,hail hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 updateten sonra oyun sapıttı, herkes hata alıyor. bi server'a girmeye çalışınca oyun kapanıyor, tec9.txtli hata veriyor. şimdi de benim oyunu görmüyor galiba steam, cs:go'da play yerine install var ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 DarKRideR said: sokucam beyin özürlü ruslarla oynamaktan silver'a düştüm sonunda bir kez mi içinde ben hariç birden fazla beyni olan adam gelmez ya ... gerçi sinirden iki kere quit çektim, bir de team switch'ten sonra afk olduğum bile oldu vs... you mad cause you bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 case düşsün diye dm açtım bıraktım. karşı tarafın sonuncusuna düştü sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Abi cidden iyiyseniz zaten yenilseniz de lvl atliyosunuz. Ben kac kere lvl atladim oyle sdfs nasil oluyo bilmiyorum En son elit generaldim bi kere serif olup aninda indim mesela, o benim rankim degil , anliyosun zaten karaidakinin yer tutusundan aiminden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi ben takım kötü olunca çok sçma oynuyorum. Bıçakla dalıyorum ölüyorum vs. bu yüzden public giriyorum ya, kafam atınca tak diye çıkıyorum. bunda çıkamama olayı vs. olduğu için 2 yılda sadece 26 competive win'im var asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yalnız novalar şu oyunda kazanma isteği en yüksek grup olabilir. troll'ü ve hax0ru da az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 son zamanlarda rutbe rating hesaplari aninda olmamaya baslamis anladigim kadariyla. yenilince rutbe atlamaniz ondan. o ratinge daha onceki maclarda aslinda ulasmissin. yoksa ELO nun ozune aykiri o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kaybettiğin maçlardan birinde karşıdan biri bamlanmış da olabilir. maç kaybederek rütbe kazanma olayına gelince, bi yerde sistem, maç sonucuna ve maç sonundaki istatistiklere göre komple değil de her round için ayrı puanlama yapıyor diye okumuştum. bunu yazan tabi kendi deneyimlerine göre yazmıştı ama olabilir yani böyle bi şey. o yüzden elonun özüne çok da aykırı değil çünkü takım olarak kaybediyor olabilirsin ama takım elosu diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://youtu.be/eNqgWS32OWE?t=2m20s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Namessar said: son zamanlarda rutbe rating hesaplari aninda olmamaya baslamis anladigim kadariyla. yenilince rutbe atlamaniz ondan. o ratinge daha onceki maclarda aslinda ulasmissin. yoksa ELO nun ozune aykiri o olay. maç başlamadan oyun bir tahminde bulunuyor, bu maç böyle biter diye onun üzerinde skorla biterse her türlü + puan kazanıyorsun aldığın her mvp de takıma düşen puandan daha fazla pay alıyoorsun eğer takımında bot varsa, bot elo puan almıyor, adam başı daha fazla puan düşüyor atıyorum 14-16 yenildin- sistem bunu 6-16 biter diye hesaplamış üstüne 10-12 mvp yapmışsın , rank atlamaya yakınsan atlıyorsun ben öyle tied maç sonu rank almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 biraz önce mahalleden iki adamı soktuk, birinin 75 birinin 60 saati mi ne var da böyle 15 yıldır vs. oyuncudurlar. Olayın oyun bilmekle alakalı olmadığının net örneği herifler ya, Ash şahit oldu ASDASDAS neşem kaçtı yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ya adamlar duyabilse yada yazabilse iyiydi :D bi de karşı taraf full nova keleş bu mmr çok dengesiz 2 silver 2 norank 1 çift keleşe yapılır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 -Crawler- said: http://youtu.be/eNqgWS32OWE?t=2m20s Görüyor ve arttırıyorum http://www.youtube.com/watch?v=_7zwgQ-zNlU Bide şu gerçek olsa ne güzel olur, oyuna kan gelir kannnn http://www.youtube.com/watch?v=PISwm7dPX6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o 5 knife gerçek olamaz ya herif heyecanlanmadı bile trilyarda 1 dir herhalde şans olmaz olamaz gerçi çıtır çıtır kızlar oynuyomuş bu oyunu hmm neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 omg yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 CS:GO yu böyle oynasak beyler bide ? http://www.youtube.com/watch?v=PHL4xAeMiRg http://www.youtube.com/watch?v=iUkjaNQlZO8#t=288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ÇOK YORUCU oturduğumuz yerden göt göbek büyütme taraftarıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sdgsdgsg 80 key havadan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ashes2ashes said: ya adamlar duyabilse yada yazabilse iyiydi :D bi de karşı taraf full nova keleş bu mmr çok dengesiz 2 silver 2 norank 1 çift keleşe yapılır mı bu no rankleriniz en az nova3 dengi ratingdeymis de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar