JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Abi bence şu oyuna mermi sayısı yerine şarjor sayısı olayı gelmeli, death sayısı baya bi düşücektir playerların. Çünkü; Vatandaşımız aldığı silahla 5-6 mermilik spray atıp r'ye basıyo, o ara karşısına gelen düşman acımıyo indiriyo, şarjör sayısına dayalı yaparsalar, en azından insanlar biraz daha tedbirli oynar, dikkat eder. Hem daha realistic, hanginiz m4 le 3 tane sıkıp şarjörü yere atarsınız, hiçbiriniz. Ha yapmazlar tabi o ayrı mesele, ama millet çok ölüyo be abi 3 mermiye reload atıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 neden m4 ile 3 mermi harcayıp reload ediyorsun onu anlamadım? Bana genelde 3-10 mermi yetiyor indirmek için, reload da etmiyorum tabii ki emin olana kadar, daha iyi adamlara 3-5 mermi yetiyor. Oyunun en azından bu mekaniğinde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ben etmiyorum zaten, hem oyunlarımda, hem streamlerde, hem cs videolarında o olayı yapanları, ve zamansız şekilde düşmana yakalandıklarını görüyorum, ya can havliyle pistol çekmeye çalışıyolar, ya da bıçağı çekip arkasını dönüp kaçmaya çalışıyolar, hani 3-5 bilemedin 10 mermiden sonra bile reload yapmak aşırı saçma, neden yaptıklarını hala anlayabilmiş değilim. Ha totoyu sağlama alıp, istersen duvara teker teker sıkıp reload yap, ona bişey dediğim yok, ama açık alanda yapıp boş yere ölüyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 yapmayacaklar o zaman, oyunun ne suçu var oynayanlar yetoysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sadece deagle ile nova2 oldum. ah şu comp serverları bi 128 olsa.. deagle ne ayarsız 64te belli değil saç baş yoldurdu kaç gündür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0OJWYaBCfIg&feature=youtu.be şu videodaki olayı deneyelim bigün. patiden 10 kişi toplanıp aramızda maç yapalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 k1nJo said: sadece deagle ile nova2 oldum. ah şu comp serverları bi 128 olsa.. deagle ne ayarsız 64te belli değil saç baş yoldurdu kaç gündür sdf bazen çapraz gidiyo gülüyom fgjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 normal silahlarla oynamaya başladım da karşıdakiler de her round wh spamlemeye başladı ya ahah çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=0OJWYaBCfIg&feature=youtu.be şu videodaki olayı deneyelim bigün. patiden 10 kişi toplanıp aramızda maç yapalım ;) yapalım bunu bu arada yeni beebemi aldım. çiziği çok az mw lerde varmış. normalde kelebek de çizik olunca kötü gözüküyor beyaz beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şu nası efsane bir şeymiş ya ahahah https://www.youtube.com/watch?v=l8h7ivZFdHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bilal aahahhaahhh mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 4 kişinin yanında koyulduğu gibi, sadece flash ile çözenin üstüne tanımam :P. Best mest değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Densiz said: 4 kişinin yanında koyulduğu gibi, sadece flash ile çözenin üstüne tanımam :P. Best mest değil bu üstüne zıplayıp eve bakıyor , kutu niyetine kullanıyo herifi. bundan ötesi var mı ya haahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kesinlikle ben bayadır böylesini görmedim ya adamın varili bile olmuş gölgesi olmuş daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yok kötü demiyorum bu da iyi!. sadece en iyi değil diye geyiğine yazmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ahahah o apartmani kontrol eden elemani tebrik ettim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 dsgsdgs adam harbi varil olmuş daha napsın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Herif skin ini horoz fln yapti herhalde. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XnbByEd7zYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Densiz said: 4 kişinin yanında koyulduğu gibi, sadece flash ile çözenin üstüne tanımam :P. Best mest değil bu aynı arkadaştan başka bir defuse o zaman http://www.youtube.com/watch?v=Ml7pso1s1wc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yalnız ilk videoda adamın bilali gormeme ihtimali cok az m4a1-s ile duruyor bide illa susturucusu ekranına girmiştir adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 dün akşam ben http://i.imgur.com/Ln9bb5f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 smurfü kartal oldu nubun ya, thanks based magnetar csgo çok küfrettiriyo bana ya yeni yılda ragesiz oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 evet slip sen sessiz sakın oynardın artık çığlıklarını duyuyorum arada. ama serverlar ping dengesizlikleri çıldırtabiliyor bazen. özellikle bu aralar bazı serverlarda ben 30 ms alıyorum normalde 55-80ms arası alırken,bu bile farkediyor baya. bu arada maç boyu 3 adam vurup son el 9 hp ile maçı kazandıran ve beni kartal yapan magnetara teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sinirleniyosanız smurf açıp eğlencesine oynayın abi sadece deagle veya deagle+scout vs ne biliyim. zevkli oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar