Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Claiborne said:

beyler yanlış mı yapıyorum bi yol gösterin

cl_showfps "1" şeklinde ekliyorum config.cfg'ye. oyunu açıyorum normal çalışıyo gayet. oyundan çıkıp bir daha girdiğimde çalışmıyor. cfg'ye baktığımda silinmiş olduğunu görüyorum. bunu nasıl yapıcam

net_graph 1 kullan onun yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

GG NO RMK CZ

CZ75-Auto adjustments
— Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
— Damage has been reduced slightly.
— Firing rate has been reduced slightly
— The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation. ( jw ve ldcl yüzünden oldu bu direk)
— Kill reward is now 1/3.

HAYIRRRRRRRRRRRR bunu yapmamalıydınız. son zamanlarda famas a ve p250 ye alıştığım iyi oldu ama. şu deagle ın price ının azalması direk prolara yarıyor ya. oyunu tamamen proların isteğine göre şekillendiriyorlar

– Increased price of M4A1-S to $3100
– Reduced price of Desert Eagle to $700

http://blog.counter-strike.net/index.php/2014/12/11053/
Sosyal ağlarda paylaş

şarjor kapasitesini yine bi 10 a düşürürler diyodum ben ama 8 baya az gibi bence diğer değişiklikleri de düşünürsek.
neyse sevmezdim zaten p250 ftw.

edit: bi de m4lerin fiyatlarını ortada buluşturup 3000'e fixleseler diyodum ama m4a1'i 3.1k ya çekmişler kötü olmuş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü olmuş ya bu update sevmedim. yeni train'de eskisinden farklı değil gibi. hadi cz'ye eyvallahta m4a1-s in fiyatının artması kötü olmuş. hadi fiyat arttırdınız bari 20 30 mermi daha ekleseydiniz 20-60 gibi fln olsaydı. oyun içi ekonomiyi tekrar düşünücez şimdi m4a4'e bile dönebilirim.

yalnız dünkü inferno maçında server resmen bozuktu yada ping farkından dolayı saçma sapan bi maç oldu. kimse inandıramaz beni o spraylerimin adama isabet etmemesine. hadi 1 el olsa anlarımda 7 8 el başıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...