DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dreagloth said: a yı bekleyenler gel diyene kadar gitmeyin olm, çıldırtmayın insanlarısilver adam diyene kadar base coktan dusmus bomba kurulmus olur onu beklersen ohoo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dragonfire said: Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D kötüyüm ya asdasdas ha bu arada Dream Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 oha 200 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 overwatch mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Lectre said: Dragonfire said: Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D kötüyüm ya asdasdas ha bu arada Dream Team arada izliyorum sizi invite banada geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 200 win ile o rütbede kalmakta bir başarı öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 oynarsanız inv atın steam den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 200 win silver lel, olm hiç mi bi şey kapmadın 400 oyun oynamışındır min. 200 win varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dragon dreag, şuan fullüz yer olursa haber ederiz. dreag ekli değilsen ekle benide oneı falanda ekleyin cakei rasmonu ashi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Silphatos said: 200 win silver lel, olm hiç mi bi şey kapmadın 400 oyun oynamışındır min. 200 win varsa. 9 kere 7 gün ban yedim bununla ilgili olduğunu düşünüyorum, boş zamanım vardı bide :P silverda rank atlamak kolay değil inanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ona inanıyorum. 40 kill 12 win streak'a inanamıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hepsi 40 değil 1-2 20 2-3 30da var, 45de var, ama 12 win streak. bi tanede 12 kille bitirdiğim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 resimde 12 maç sıkılmadan 40 kill yaptım demişsin de ondan şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 3 den 4e atlarken dedim işte, ortalama konuşuyorum, anca rank aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Silver 3 olabildim sonunda lol. İyiydi bu akşam iyi koyduk gelene geçene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi sıkıntı, direk rush a dayalı oynaman, bu rank lerde yer de, biraz ilerde direk indirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 siz gittiniz verdik bir el, ama adamlar bir garipti, düşün awp ile bile öldüremedim, ki ben, sniper lectre oo. rasmona laf çıkıcak yine ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dreagloth said: abi sıkıntı, direk rush a dayalı oynaman, bu rank lerde yer de, biraz ilerde direk indirirler farkındayım, haklısın. :) takım oyunu pek yapamıyoruz şuan, lead eden taktik veren yok. Zamanla biri üstlenir, takım oturur. Şimdilik ısınıyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Of kaç Sayfa bissürü silver toplanmış şöyle vuruyoruz böyle vuruyoruz muhabbeti =p beraber oynayın beyler mümkünse tek girmeyin oyuna eğer dediğiniz gibiyse başlarsınız yakında atlamaya üst ranklere dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bizde kerimle novalarla oynuoz cheater diyolar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 benim alt heasp 20 tane report yedi zaten 30 maçta sadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 oh be libe yok kafa üteleyen olmicak 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Liebe said: Of kaç Sayfa bissürü silver toplanmış şöyle vuruyoruz böyle vuruyoruz muhabbeti =p beraber oynayın beyler mümkünse tek girmeyin oyuna eğer dediğiniz gibiyse başlarsınız yakında atlamaya üst ranklere dert etmeyin voltran gibiyiz, birleşip döveriz seni. silver takımımızla upper tier takımınızı alırız var mısınız iddiaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 frag alabileceğinizden bile şüpheliyim ahahahah şaka yapıyorum lan oynayın işte alışın ben hazır balayındayken haftasonu falan bi maç atarız bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sizinlede oynadık liebe bey alıyoruz, nova şerif farketlmez, lectre alır affetmez ahah. bu arada @sipeys, ben iyice silverların zeusu gibi olmaya başladım neredeler biliyorum bir adam vuramıyorum merak etme alışalım herkese sabit bir yer buluruz mapte, diyorum ben tde olduğumuzdada normal takımlar gibi oynayalım her yere gidelim, oradan kaybediyoruz, yoksa en iyi adamlar bizde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar