Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D

kötüyüm ya asdasdas

ha bu arada

Dream Team

Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Dragonfire said:

Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D

kötüyüm ya asdasdas

ha bu arada

Dream Team

arada izliyorum sizi invite banada geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Of kaç Sayfa bissürü silver toplanmış şöyle vuruyoruz böyle vuruyoruz muhabbeti =p beraber oynayın beyler mümkünse tek girmeyin oyuna eğer dediğiniz gibiyse başlarsınız yakında atlamaya üst ranklere dert etmeyin

voltran gibiyiz, birleşip döveriz seni.

silver takımımızla upper tier takımınızı alırız var mısınız iddiaya ahah
Sosyal ağlarda paylaş

sizinlede oynadık liebe bey alıyoruz, nova şerif farketlmez, lectre alır affetmez ahah.

bu arada

@sipeys, ben iyice silverların zeusu gibi olmaya başladım neredeler biliyorum bir adam vuramıyorum merak etme alışalım herkese sabit bir yer buluruz mapte, diyorum ben tde olduğumuzdada normal takımlar gibi oynayalım her yere gidelim, oradan kaybediyoruz, yoksa en iyi adamlar bizde ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...