Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 GONDARCENGIZ said: geçen main hesapta bi pistol ace yaptım bala göte, şöyle koyim videoyu http://www.youtube.com/watch?v=FUC4u_k8MPg&feature=youtu.be youtubeda 60fps seçeneği açık,forumda çıkmeyo OOO karşim basmışın paraları hayırlı olsun güle güle kullan heki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Claiborne said: ilk 10 galibiyetini alana kadar günde 2 winden sonra beklemek zorundasın bilsem bi ay önce girişirdim ranked playe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bu bloodhound access passı alayım mı? sadece ranked oynamayı planlıyorum 5 gün sonra sadece ranked oynayan biri için de skin dropu artırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bloodhounddan skin drop alamazsın 0.02 dolarlık skin arıyorsan al tabi, hiç bir işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 valla ben aldım, ilk item 2.5 liralık tec9 attı, daha da atmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bugüne kadar bu kadar salak bi operation yoktu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 hollwanderrr said: Claiborne said: ilk 10 galibiyetini alana kadar günde 2 winden sonra beklemek zorundasın bilsem bi ay önce girişirdim ranked playe :( cok eski bir olay bu, bir ay once de vardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ya bu dropların herhalde fragla da alakası yok casualda eziyorum eziyorum bi halt düştüğü yok @namessar yok yani 1 ay önce rankeda girmiş şimdi sınırsız oynuyor olurdum gönlümce onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 drop random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Lectre said: Bugüne kadar bu kadar salak bi operation yoktu sanırım Gayet güzeldi bence adamlar kutu fiyatları düşmesin diye kasmışlar eskiden haftasına 2 liraya düşer kutular sürünürdü şimdi haftalardır kutu satıyoruz daha 1 tl altına yeni düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 önceki operasyonlardan da drop gelmiyordu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 drop gelmiyorsa mevzusu ne ki operasyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bir umut iyi drop düşer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Liebe said: GONDARCENGIZ said: geçen main hesapta bi pistol ace yaptım bala göte, şöyle koyim videoyu http://www.youtube.com/watch?v=FUC4u_k8MPg&feature=youtu.be youtubeda 60fps seçeneği açık,forumda çıkmeyo OOO karşim basmışın paraları hayırlı olsun güle güle kullan heki eyw abi,macar heki aldım çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Co-op challengeları yapmak isteyen partner bulamayın bi dürtsün; Shiroyasha nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 çok sinirleniyorum bazen oynarken kendime inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 yua bu son peçlerden sonra 400 altına inmeyen fps 210ları görüyor bazen, naptı bunlar :( zaten hileyi de düzeltmiyorlar. şimdi bir de fps düşmüş zaten esea client az çok fpsye etkiliyordu iyice kötüleşti peçden sonra. bugun mm'de karşıya 5 hileci geldi party kurup girmişler. 2 nova arkadasa ragmen 16-14 tokatlayıp gönderdik. replayı açıp baktım adam 5 km öteden crosshairi üzerime koymus izleye izleye geliyor, yine tek yiyip ölüyor. neden kendi seviyesinde adamalarla hilesiz oynamak yerine hile açıp kendilerinden 10 kat iyilerle mücadele ediyorlar bir türlü çözemedim. bu hile kullanan beyinsizler için psikoloji tezi falan yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 daha önce dedim, pipileri küçük diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://i.imgur.com/tzFo5c2.jpg işte türk erkeği, kızı boost'lamaya çalışıyorlar.10 kill fazla bile aldı, çok fark açılınca makaraya almıştı takım. şu oyunda ne kadar türk kızı gördüysem hep yüksek rankli ve full inventory li oluyor. kız takımı varmış, hepsinin fanpage'leri filan var bir de.kızları uzak tutmak lazım oyunlardan. https://www.facebook.com/vitalforceladies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 oynasınlar abi ne zararları var sana.. bi de o butterfly çok eskilerden olabilir, taa myth clanı zamanlarından falan. eğer oysa ona oynamasın demek türk cs tarihine bile ayıp kaçabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bu xantaresin kız arkadaşıda boostlu hesap satın almış global global geziyodu. apple'dan bile kötü oynuyo kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 benjani said: http://i.imgur.com/tzFo5c2.jpg işte türk erkeği, kızı boost'lamaya çalışıyorlar.10 kill fazla bile aldı, çok fark açılınca makaraya almıştı takım. şu oyunda ne kadar türk kızı gördüysem hep yüksek rankli ve full inventory li oluyor. kız takımı varmış, hepsinin fanpage'leri filan var bir de.kızları uzak tutmak lazım oyunlardan. https://www.facebook.com/vitalforceladies eren nicklere bakmadin galiba ahahaha dun o lobiden cikmistim ben, neden ciktigimi eren bilir dfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bir süredir oyundaki sesler bozuk çıkıyor.ayak sesi karda yürüyormuş gibi, ses dosyalarım filan mı bozuldu acaba.kulaklıktan şüphelendim ama oyun dışında normal çalışıyor.ne olabilir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ses efektlerini değiştirmiş olabilirler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kulaklik girisini kontrol et 3.5" luk jak tam oturmamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar