Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

dust2 de ct iken nasıl def yapıcaz nereye pusup. özellikle shorttan gelirlerse cat diye ölduruyoralar, karşı koyamıyorum

kac kere t iken ezip ct iken cumbek yedik :((
direkt t ezip geliyo ct iken, bide gerizekalılar ct olmamalarına ragmen rushlayıp duruyorlar hepten feed şöleni

nova 1 oldum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

CT ile d2 tutmanın olayı A site boş bırakmak.
B site bomba kurulursa geri almak A'ya göre cok zor oldugundan genelde savunma B üstünde yoğunlaşıyor.

Bunun için de yapılan şey A lona 2 adam koymak, mid short kesecek bir adam, 1 kişi B site içi, son kişi de pencereden B'ye gerekirse mide asist verecek adam. boost falan yapıyorlar işte midde

B girmeye kalkarlarsa birden 3 kişi oluyor CT'ler orda zaten onlar duşerse longda duranlar direk save yapıyor.

A long girerlerse ordaki cross fire kalitesine göre tutuyor CT'ler

Short geldikleri zaman middeki adam görup söylediğinde longdan 1 kişi arabanın oraya gelip short düşürüyor, genelde nip-vp-fnatic buraya awp koyuyor, sonra A site retake zor olmuyor zaten yeterli bomban varsa.

özetle CT defansı d2'de bu.

ya da nova seviyesi için, B'den flash ile üst tünel pushla, longdan flash ile connector pushla, top mide gelirsen short ya da lower gireni vur gg
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

tiLi said:

abi ben hep hoparlörle oynuyorum. bi de bomba kullanmıyorum. lütfen kayıtlara geçsin

armor da almıyorsun 6k parayla

uyarsana abi :(
öyle bi round hatırlıyorum sen armor alın armor alsanıza abi diyodun bana mı diyodun onu? baktım armorum vardı diye geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...