Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dust2 de ct iken nasıl def yapıcaz nereye pusup. özellikle shorttan gelirlerse cat diye ölduruyoralar, karşı koyamıyorum

kac kere t iken ezip ct iken cumbek yedik :((
direkt t ezip geliyo ct iken, bide gerizekalılar ct olmamalarına ragmen rushlayıp duruyorlar hepten feed şöleni

nova 1 oldum zaten
Mesaj tarihi:
şu macları csgo içinden nasıl izlicez ya
izlenmemesi çok saçma

bende o maca bakıyodum zaten suan

dust bozuk ya :( , awp ile mid durmak bile t de daha kolay
ct olup mid gidersem anında mıhlıyorlar
Mesaj tarihi:
CT ile d2 tutmanın olayı A site boş bırakmak.
B site bomba kurulursa geri almak A'ya göre cok zor oldugundan genelde savunma B üstünde yoğunlaşıyor.

Bunun için de yapılan şey A lona 2 adam koymak, mid short kesecek bir adam, 1 kişi B site içi, son kişi de pencereden B'ye gerekirse mide asist verecek adam. boost falan yapıyorlar işte midde

B girmeye kalkarlarsa birden 3 kişi oluyor CT'ler orda zaten onlar duşerse longda duranlar direk save yapıyor.

A long girerlerse ordaki cross fire kalitesine göre tutuyor CT'ler

Short geldikleri zaman middeki adam görup söylediğinde longdan 1 kişi arabanın oraya gelip short düşürüyor, genelde nip-vp-fnatic buraya awp koyuyor, sonra A site retake zor olmuyor zaten yeterli bomban varsa.

özetle CT defansı d2'de bu.

ya da nova seviyesi için, B'den flash ile üst tünel pushla, longdan flash ile connector pushla, top mide gelirsen short ya da lower gireni vur gg
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

tiLi said:

abi ben hep hoparlörle oynuyorum. bi de bomba kullanmıyorum. lütfen kayıtlara geçsin

armor da almıyorsun 6k parayla

uyarsana abi :(
öyle bi round hatırlıyorum sen armor alın armor alsanıza abi diyodun bana mı diyodun onu? baktım armorum vardı diye geçtim
Mesaj tarihi:
kicklendiğin oyunda win/loss sayılıyor mu? bazıları şey diyo kaybettiğimiz oyunlarda kickleyin beni rankım düşücek yoksa. kicklendiğin zaman düşmüyor mu rank puanın. hiç oynamamış mı sayılıyorsu
Mesaj tarihi:
Win/loss değil de round hesabı yapiyor oyun

Kicklenirsen de kicklendigin an kaybettigin round kadar puanin düşüyor
Oyunun başlarında farklı yenilmek yerine surrender yada kicklenmek çok daha mantıklı
Mesaj tarihi:
ilk pistol roundın da ve eco da armor veya bomba alınıyor mu?
ilk roundda başlarda armorla baslardım ben fakat şimdilerde 2 flash 1 smoke laıyorum tuttuğum girşi smokeluyorum

eco da nabıcam? hiç bişi almadan dümdüz koş mu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...