applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 GONDARCENGIZ said: applev0dka said: ben de varım. ama bugünkü maçın videosu koyarsam gondar'ı bir kere daha dusunursunuz dasfaw sssshhh kimseye bahsetme ondan fds kürt hareketin bir temsilcisi görse tövbe eder af dilerdi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ben de gelirim +2-3 üm de olur haberleşiriz ama biz daha novayız dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 oo benide alın...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 rank lere göre dağıtırız takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 hit ratiom 0.10muş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 tamam bu aksam hazir olsun o zaman herkes 10 kisi olduk heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 applev0dka said: AMA SAKIN competitive'de oyunu ögrenmeye calısma. bu yalan. ben böyle öğrendim sfd pati oyununa ben de gelirim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 operation maplerini oynamak için operation satın almaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yil oldu csgo oynamayali da bakarim yer varsa damlarim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ekli olmayanlar steamden eklesin. @mokoko abi seni arattim bulmadi steam bu arada. Hadi aksam akiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Auril said: şu şerefsizi reportlarsanız sevinirim steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-FnNaN-b2Sxq-KCM9R-ZJ3A7-cAhaB http://steamcommunity.com/id/graf33314/ banlanmış zaaaaaa overwatch daha iyi oldu sanki böyle gibi http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=466064676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 CthuLhu said: applev0dka said: AMA SAKIN competitive'de oyunu ögrenmeye calısma. bu yalan. ben böyle öğrendim sfd pati oyununa ben de gelirim bu arada öğrenme süreci coook uzun ve sancılı olur ama, hem de çevreye baya zararlı sdafa zaten şuan smurf sayısı bu kadar artmışken silverda onlarca yüksek rank denk gelirken daha bile zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 MG1 oldum, tamamdır ya. 50 saatte bu seviyeye geldim. hiç durmadan 1 sene oynasam gene rank atlayamam ama. bildiğin yaşlılık, refleksler kötü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Oynamayali kac yil oldu kral oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 şu aim spray mı ne deniyorsa o az çok muhabbeti öğrendim eskiden yakından bile adam vuramıyordum resmen şuan keleş mousu hafif aşa/carpraz sağa kaydırarak rahat adam vurabilir oldum ama uzaktaki herifleri hala vuramıyorum yürüyen hedefi geçtim uzaktaki sabit hedefi bile vuramıyorum ateş ediyorum herif dönup beni mıhlıyo ben onu öldürene kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 saat 21:00 uygun mu herkese? ts de toplanalim. bilgileri tekrar kopyaliyorum. CS ve TS: 95.173.175.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 applev0dka said: CthuLhu said: applev0dka said: AMA SAKIN competitive'de oyunu ögrenmeye calısma. bu yalan. ben böyle öğrendim sfd pati oyununa ben de gelirim bu arada öğrenme süreci coook uzun ve sancılı olur ama, hem de çevreye baya zararlı sdafa zaten şuan smurf sayısı bu kadar artmışken silverda onlarca yüksek rank denk gelirken daha bile zor yani. yeni arkadaşlar applevodkanın geçen yıl hazırladığı defuse tutorial'ı izlemeyi untumasın http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Flassh said: şu aim spray mı ne deniyorsa o az çok muhabbeti öğrendim eskiden yakından bile adam vuramıyordum resmen şuan keleş mousu hafif aşa/carpraz sağa kaydırarak rahat adam vurabilir oldum ama uzaktaki herifleri hala vuramıyorum yürüyen hedefi geçtim uzaktaki sabit hedefi bile vuramıyorum ateş ediyorum herif dönup beni mıhlıyo ben onu öldürene kadar :( sensivity kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 mouse logitech g400 1800 dpi oyunda mouse sens 6 raw input acık mouse acc kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 dpi 400 yap, sens 2, 2.5 civarı ayarla aim içinde dm ya aim map'lerde oynaman lazım.bir yere kadar gelişir, gerisi yetenek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 dpi 2000 sens 3.6 benim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sens 15 yap abi az olmuş o gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Flassh said: mouse logitech g400 1800 dpi oyunda mouse sens 6 raw input acık mouse acc kapalı çılgın mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 oha o ayarlar ne sizin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 paticik silver team hype ı geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar