Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben çift keleş oldum, bu hızla gidersem 2 aya global elite. Yemeden içmeden awp oynuyorum, JW olucam sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Lectre said: Jeeztro said: Tori said: cache mi oynuyorsun bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey. Herkes yazmaya üşenmiş, rankin yoksa mmde karşına global elite bile gelme ihtimali var oyle bir ihtimal yok. rankin yoksa bile gosterilmeyen bir matchmaking ratingin var. katsayisi ( k coefficient) rank yokken cok yuksek. o yuzden rutbe gosterilmiyor. ama yine de sana bir mm rating hesaplaniyor. yoksa oyun alt ust olurdu. rutbe valve in uydyrdugu bir sey. belli rating araliklarina bir rutbe gostertiyorlar ELO hesaplamalari rating ile yapilir. elo nun baska methodu yok. rutbesizken ilk macin silverlarladir. sonra yendikce K coefficient korkunc yuksek oldugundan hizla yukselirsin. uc kesintisiz galibiyet civari sirmali tufekler ve cift tufekler gelir. dort- bes kesintisiz galibiyet civari carpan o kadar yuksek ki rutbesizken, dmg ler gelmeye baslar (hic kaybetmemissen). kesintisiz yenmeye devam edrsen bir iki mac sonra global elitelerle bile oynarsin. ilk on win de durum boyle. bu satranctaki ELO dan birebir alinmistir. amaci bir adam ilk oyuna basladiginda sistem gercek pozisyonunu bilemeyecegi icin hizli yukseltip dusurerek yerini cabuk bulmaya ve diger oyunculari mumkun oldugunca leech ettirmemeye (smurf efffect) calisir. gecede 2 mac win sinirini da hile icin degil bunun icin sonradan eklediler. yeni key satislarinda korkunc leeching oluyordu, coefficient yuksekligine ragmen. kaybedince leech edemezsin ama yenince edersin. o yuzden 2 mac degil 2 win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ucuz ucuz falchion kasa alın 5 güne 2 katı fiyattan satarsınız komisyonumu unutmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi sanmıyorum ya operation brekoutda ben aynısını denedim, break-even'ı zor buldum ehueh 1 dolar mı ne kar etmiştim faşo gaben komisyonları sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beleş esea gelmiş 1 aylık, ilk maç aktım gittim valla https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4941962 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 17 inç monitorde hangi çözünürlük daha mantıklı.1080p de oynamaya alıştım, değiştirmek istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 320x240 akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Liebe said: beleş esea gelmiş 1 aylık, ilk maç aktım gittim valla https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4941962 pc gg karşı takımın hepsi silvermış lan asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 global screenini bekleyin kamingsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Aiko said: Liebe said: beleş esea gelmiş 1 aylık, ilk maç aktım gittim valla https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4941962 pc gg karşı takımın hepsi silvermış lan asdsad nerden anladın la silver olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 anca full silver takıma 29 frag yaparsın sen, nesi anlaşılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 rws lerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 rahim komik ama fazla konuşuyo lamer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ahah adam gif falan koyuyor lan arada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mouz alacak heralde. cok saglam da orani vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 how much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 1e 5 gibi birseydi %20 nin altinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-TTRPi-yAYeD-tWbAU-2vFFV-HGXbD http://steamcommunity.com/id/gohvzgo/ Şu jiglo mudur nedir, o kardeşimizi reportlarsanız size zahmet. Strat Roulette oynamaya oyuna girdik, herif WH çıktı. 4 kişiyiz bir de, takıma gelen random 5.ye yazık olmasın diye oyunun başında kickledik "Abi biz Strat Roulette oynayacağız" diyip. Türktü komple hepsi zaten bu hırbo dışında sanırım. Bir de bütün oyun ağladılar "Nice hack" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 strat rulet ney yeni mi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://stratroulette.com/ Artık oyunu başka türlü oynayacağımı düşünmüyorum sdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 said: Flock of Birds Everybody walks closely as a group until they are distracted by an enemy. Then they rush in random directions shooting for a while. When it is silent again they gather in a group and repeat. said: Firing Squad Everyone buys Scouts/AWPs and shoots only when the team captain says 'Fire!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 çok saçma geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 En keyiflisi de şey, strat roulette ile oynayıp adamlar 11 olunca ciddi oynamaya başlıyoruz. Adamlar tam salmışken gelip kazanıyoruz ahahah. Dün rakipte 2 kişinin bariz wh açmasına rağmen 8-2 iken ciddi oynamaya başladık, 15-15 bitirdik. wh'ye rağmen o kadar kötüydü ki adamlar, tam silver tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 20 tane; karşıdakinin silahıyla adam öldür diye görevi icad edeni silkim,bide op bloodhound mapları 1 saatimi aldı tutuldum bitircem diye fsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Gözümü en korkutan görev Militia / Sergei göreviydi. Ama şansıma ilk öldürdüğüm adam sergei çıktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar