Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lopeth said:

2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi

küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler

zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın.

Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Lopeth said:

zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın.

Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş.

2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa
Mesaj tarihi:
kicklemek abuse edilcek bişey değil ama

sen devamlı milleti kickleyince de YOU HAVE KICKED TOO MANY TEAMMATES :/// diye banlıyor, geçen ben 24 h almıştım direk

ki kickleyen de ben değilim hani, halftimea 0 kille gelen embesili takım oylamaya koyup duruyor, 3-1 olunca en sonunda ben de f1e basıyordum o yani
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

Densiz said:

Lopeth said:

2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa

2-3 hafta önce diyosun da bundan önce en son maçını o zaman mı atmıştın? yani aradan geçen zaman fazla da arka arkaya mı kicklenmiş oldun?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

deagle hype mı yapıyorlar napıyorlar sdf

scout da 1700e düşürülmüşken ve kill rewardlar aynıyken kimse 64-tickde deagle kasmayınca bişey yapalım demişler heralde :p
Mesaj tarihi:
Bugun de iyi hileci yaptı. Vac waveden beri 5 hafta falan oldu heralde. Her yer hileci yine.

Bu arada hakkaten ona harcıycak param olsa alıcam 10 acc. acıcam hileyi cile gibi. insanların tadını kacırcam her hileli macımdan sonra. Son 2 gunde 3 mac silinmis eski oyunlardan. Bunlar bi de yakalananlar. Yakalanmayanlar da var. "Smurftur", "Kesin degil" adı altında. Smurfse onu da banlayın.

Tekrar baktım bugun 2 oyun daha silinmiş. asdf.

yani oynadıgım maclar yok oluyorsa heralde silinmiştir hileden falan diye anlıyorum ben. arada win im loss um vardı yokolmuslar asdf.
Mesaj tarihi:
ömrüm boyunca kullanmadığım 3 silahı kullandırttı şu operasyon bana. skatla deagledan nefret ettim. duran adamın kafasına oturup ateş ediyorum 4. mermide ölüyor deagle ile lan nası oluyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...