Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yok operasyon olmadan falchion kutusu düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Lopeth said: 2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın. Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben kicklene kicklene 3 kere 1 hafta yemiştim arka arkaya 1 ay ara verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 baya uzun zamandır 3 kişi altı girmiyorum ben la, nası katlanıyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Densiz said: Lopeth said: 2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın. Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş. 2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kicklemek abuse edilcek bişey değil ama sen devamlı milleti kickleyince de YOU HAVE KICKED TOO MANY TEAMMATES :/// diye banlıyor, geçen ben 24 h almıştım direk ki kickleyen de ben değilim hani, halftimea 0 kille gelen embesili takım oylamaya koyup duruyor, 3-1 olunca en sonunda ben de f1e basıyordum o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Lopeth said: Densiz said: Lopeth said: 2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın. Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş. 2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa 2-3 hafta önce diyosun da bundan önce en son maçını o zaman mı atmıştın? yani aradan geçen zaman fazla da arka arkaya mı kicklenmiş oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Silphatos said: deagle hype mı yapıyorlar napıyorlar sdf scout da 1700e düşürülmüşken ve kill rewardlar aynıyken kimse 64-tickde deagle kasmayınca bişey yapalım demişler heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sabri reyisde sabır yokmuş ondan koydum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 weekly bonus gidince 480xp geliyor win başı competetive yani her round 30 xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 deathmatchte biraz önce o deagle görevini yaptım. 39 kill anca alabildim ilkinde... kim koyduysa onun abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 valla bana daha bonus gelmiyo doru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bugun de iyi hileci yaptı. Vac waveden beri 5 hafta falan oldu heralde. Her yer hileci yine. Bu arada hakkaten ona harcıycak param olsa alıcam 10 acc. acıcam hileyi cile gibi. insanların tadını kacırcam her hileli macımdan sonra. Son 2 gunde 3 mac silinmis eski oyunlardan. Bunlar bi de yakalananlar. Yakalanmayanlar da var. "Smurftur", "Kesin degil" adı altında. Smurfse onu da banlayın. Tekrar baktım bugun 2 oyun daha silinmiş. asdf. yani oynadıgım maclar yok oluyorsa heralde silinmiştir hileden falan diye anlıyorum ben. arada win im loss um vardı yokolmuslar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Abi bundan sonra foruma yazacağın şeyleri bu posta mı yazacaksın? 4 güncellemelik ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 MSN gibi yazıp enter a basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ömrüm boyunca kullanmadığım 3 silahı kullandırttı şu operasyon bana. skatla deagledan nefret ettim. duran adamın kafasına oturup ateş ediyorum 4. mermide ölüyor deagle ile lan nası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Rakibinize minik flickler atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 scout önceki patchten bu yana baya iyi. Awp ye göre baya hızlı. tek shot olayı yok işte 2 defa vurman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 64tickte deagle kullanırken crosshair yerine trollface geliyor gözümün önüne benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 O kadar abarti fark olmuyor ya. Ping çok daha kötü etkiliyor tick rate tense. Lan çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 deagle ile aşağıdan yukarıya doğru sıkmak işe yarıyor galiba cs go'da.1.5 ve 1.6 da öyle kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 scout ne güzel silah ya, kullanın işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 dün ben de baya sevdim. adma kolay vuruluyor da tavuk vurmak zor sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 tavuk vurunca da görevin tamamlandığını 40 adamı güç bela vurduktan sonra fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Dragonfire said: scout önceki patchten bu yana baya iyi. Awp ye göre baya hızlı. tek shot olayı yok işte 2 defa vurman gerekiyor. sende hs al ozaman kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar