Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi

küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler

zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın.

Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Lopeth said:

zevkine kickliyorlarsa oyun id si ile vs. şikayet et. Epey süre geçer ama.. belki bir intikam alırsın.

Birde bir atılmaya 2 hafta ceza gelmiyor. 30 dakikadan başlıyor. Demekki birşeyler yapmışsın ve alacağın ceza o kadar yükselmiş.

2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

kicklemek abuse edilcek bişey değil ama

sen devamlı milleti kickleyince de YOU HAVE KICKED TOO MANY TEAMMATES :/// diye banlıyor, geçen ben 24 h almıştım direk

ki kickleyen de ben değilim hani, halftimea 0 kille gelen embesili takım oylamaya koyup duruyor, 3-1 olunca en sonunda ben de f1e basıyordum o yani
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

Densiz said:

Lopeth said:

2 3 hafta önce bir kere kicklenmiştim, bi de dün kicklendim 1 hafta dedi. Çok abartı bişey bu bug felan yoksa

2-3 hafta önce diyosun da bundan önce en son maçını o zaman mı atmıştın? yani aradan geçen zaman fazla da arka arkaya mı kicklenmiş oldun?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun de iyi hileci yaptı. Vac waveden beri 5 hafta falan oldu heralde. Her yer hileci yine.

Bu arada hakkaten ona harcıycak param olsa alıcam 10 acc. acıcam hileyi cile gibi. insanların tadını kacırcam her hileli macımdan sonra. Son 2 gunde 3 mac silinmis eski oyunlardan. Bunlar bi de yakalananlar. Yakalanmayanlar da var. "Smurftur", "Kesin degil" adı altında. Smurfse onu da banlayın.

Tekrar baktım bugun 2 oyun daha silinmiş. asdf.

yani oynadıgım maclar yok oluyorsa heralde silinmiştir hileden falan diye anlıyorum ben. arada win im loss um vardı yokolmuslar asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...