Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bıçak sesi duyulmuyor abi. bir de kinjo gereksiz atar yapmışsın, tabi ki 7 saniyelik videodan adama direk cheater damgası vurulmaz ama adamın hazırlanışı bekleyişi falan direk şüphe, bi tane daha benzer hareketini görürsem direk walllarım ben bunu overwatchta.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

offf kimler ne rütbelere çıkmış oyunda..

reload dışında ses duyulmuyor

valla ben başkasının bıçak çekme sesini, zoom açma kapama sesini duyuyosam herhalde herkes duyuyodur.

OFFFF YA KİMLERLE OYNUYORUZ YA::.::..sss
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Lan bi kere haftasonu cikarsalar sunu hep is gunu kaymagini issizler yiyo hepbasdb😞

sana da turnuvalarda souvenir kutuları veriyolar işte ona say asds
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var.

her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim.

varmış zaten bakıyorum şimdi
Mesaj tarihi:
faceit muabbetine girdik son 2 3 gündür arkadaşlarla. burada hilenin olmadığını söylüyorlar gerçek mi bu yoksa her şekilde hile yapılabiliyor mu?

ona göre subscribe mı olsak acaba diye düşünüyoruzda?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

k1nJo said:

her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var.

her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim.

varmış zaten bakıyorum şimdi

dalga mı geçiyosun abi 10 kere hile yazmışım zaten ben.
sanki hiç haberin yokmuş gibi izleyelim diyosun bi de gerçekten komik.

pozisyonun şüphe uyandırmadığını söylemiyorum zaten.
ama her şüphe uyandıran 'an'a 5 saniyelik video yapsak bundan farkı kalmaz anlatabildim mi?
velhasıl "bakın beyler bu adam hile alın size video bu da kanıtı" diye konulabilecek, kanıt niteliği taşıyan bir video değil.
Mesaj tarihi:
geçen mesela ben mirage'da T tarafındayken palace'ta çok uzun süre bekledim. en son çıktığımda balcony'de herifin tekini arkası dönük yakaladım.
adam direk "round başından beri bekliyordum arkamı döndüğüm gibi çıktın cheater" diyip küfretti. şimdi bunu mesela alıp adam kaydetse bakın beyler nasıl da beni bekliyor diye ben de mi hile olucam?
neyse aynı şey tesadüfen 2.ye olsa beni de banlarsın artık.
Mesaj tarihi:
3-4 günlük muhabbet valla, geçmiş mesajlar çıkmış aklımdan. her 7 saniyelik videodan tabi ki hile olduğu anlaşılmaz ama cs gibi süper bir komünitenin olduğu oyunda şüphelenmek için gayet yeterli.
Mesaj tarihi:
:) o aradaki farkı anlayacak ve ne zaman yeterli kanıta sahip olunacağını bilecek kadar çok saat geçirdim bu oyunda kinjo. overwatchta kaç kez hile olduğuna %100 emin olduğum halde not enough evidence a bastığımı hayal bile edemezsin.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

faceit muabbetine girdik son 2 gundür arkadaşlarla. burada hilenin olmadığını söylüyorlar gerçek mi bu yoksa her şekilde hile yapılabiliyor mu?

ona göre subscribe mı olsak acaba diye düşünüyoruzda?

Vardır mutlaka. Sadece mm e göre daha azdir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...