Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var.

her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim.

varmış zaten bakıyorum şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

k1nJo said:

her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var.

her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim.

varmış zaten bakıyorum şimdi

dalga mı geçiyosun abi 10 kere hile yazmışım zaten ben.
sanki hiç haberin yokmuş gibi izleyelim diyosun bi de gerçekten komik.

pozisyonun şüphe uyandırmadığını söylemiyorum zaten.
ama her şüphe uyandıran 'an'a 5 saniyelik video yapsak bundan farkı kalmaz anlatabildim mi?
velhasıl "bakın beyler bu adam hile alın size video bu da kanıtı" diye konulabilecek, kanıt niteliği taşıyan bir video değil.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen mesela ben mirage'da T tarafındayken palace'ta çok uzun süre bekledim. en son çıktığımda balcony'de herifin tekini arkası dönük yakaladım.
adam direk "round başından beri bekliyordum arkamı döndüğüm gibi çıktın cheater" diyip küfretti. şimdi bunu mesela alıp adam kaydetse bakın beyler nasıl da beni bekliyor diye ben de mi hile olucam?
neyse aynı şey tesadüfen 2.ye olsa beni de banlarsın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...