k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 duyulmuyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 offf kimler ne rütbelere çıkmış oyunda.. reload dışında ses duyulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yoo scope sesi de duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 he o aklımdan cıkmıs evet o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 oyun down mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 alın öğrenin lan kalaylar http://team-dignitas.net/articles/blogs/CSGO/6080/Using-Game-Sounds-To-Your-Advantage-In-CSGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bıçak sesi duyulmuyor abi. bir de kinjo gereksiz atar yapmışsın, tabi ki 7 saniyelik videodan adama direk cheater damgası vurulmaz ama adamın hazırlanışı bekleyişi falan direk şüphe, bi tane daha benzer hareketini görürsem direk walllarım ben bunu overwatchta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 applev0dka said: offf kimler ne rütbelere çıkmış oyunda.. reload dışında ses duyulmuyor valla ben başkasının bıçak çekme sesini, zoom açma kapama sesini duyuyosam herhalde herkes duyuyodur. OFFFF YA KİMLERLE OYNUYORUZ YA::.::..sss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yeni görevler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://imgur.com/a/pLlL5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 agency geri gelmiş ow şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sg-553 çıktı kutudan, 26tl'ye sattım.bedavaya gelmiş oldu operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Lan bi kere haftasonu cikarsalar sunu hep is gunu kaymagini issizler yiyo hepbasdb😞 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://gfycat.com/AggressiveOldGreyhounddog# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Silphatos said: Lan bi kere haftasonu cikarsalar sunu hep is gunu kaymagini issizler yiyo hepbasdb😞 sana da turnuvalarda souvenir kutuları veriyolar işte ona say asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 k1nJo said: her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var. her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim. varmış zaten bakıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Skinler hoşuma gitti benim de yine negev sıkıştırmış lar araya Sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 faceit muabbetine girdik son 2 3 gündür arkadaşlarla. burada hilenin olmadığını söylüyorlar gerçek mi bu yoksa her şekilde hile yapılabiliyor mu? ona göre subscribe mı olsak acaba diye düşünüyoruzda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Liebe said: k1nJo said: her şüphe uyandıran şeye hile diyeceksek işimiz var. her 10 kişilik maçta en az 1 kişide hile var artık nerdeyse, şu alakasız prefiredan şüphelenilmeyecek de neyden şüphelenilecek? prof adamlar en büyük turnuvalarda hile yapmışlar, vac yiyen binlerce insan var şu hareketten şüphelenmek mi çok alakasız bişi? şüphelendik diye %100 wall mu dedik, önceki vuruşlarına bakarsın, sonrakilere bkarsın hareketlerini iyice incelersin. ama incelediğim ve değerlendirdiğim 100 lerce overwatch caseleriyle tecrübeme dayanarak diyorum ki bu adam %90 hile. hatta arkadaş mümkünse demosunu koysun izleyelim. varmış zaten bakıyorum şimdi dalga mı geçiyosun abi 10 kere hile yazmışım zaten ben. sanki hiç haberin yokmuş gibi izleyelim diyosun bi de gerçekten komik. pozisyonun şüphe uyandırmadığını söylemiyorum zaten. ama her şüphe uyandıran 'an'a 5 saniyelik video yapsak bundan farkı kalmaz anlatabildim mi? velhasıl "bakın beyler bu adam hile alın size video bu da kanıtı" diye konulabilecek, kanıt niteliği taşıyan bir video değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 geçen mesela ben mirage'da T tarafındayken palace'ta çok uzun süre bekledim. en son çıktığımda balcony'de herifin tekini arkası dönük yakaladım. adam direk "round başından beri bekliyordum arkamı döndüğüm gibi çıktın cheater" diyip küfretti. şimdi bunu mesela alıp adam kaydetse bakın beyler nasıl da beni bekliyor diye ben de mi hile olucam? neyse aynı şey tesadüfen 2.ye olsa beni de banlarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 3-4 günlük muhabbet valla, geçmiş mesajlar çıkmış aklımdan. her 7 saniyelik videodan tabi ki hile olduğu anlaşılmaz ama cs gibi süper bir komünitenin olduğu oyunda şüphelenmek için gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 :) o aradaki farkı anlayacak ve ne zaman yeterli kanıta sahip olunacağını bilecek kadar çok saat geçirdim bu oyunda kinjo. overwatchta kaç kez hile olduğuna %100 emin olduğum halde not enough evidence a bastığımı hayal bile edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 mokoko said: faceit muabbetine girdik son 2 gundür arkadaşlarla. burada hilenin olmadığını söylüyorlar gerçek mi bu yoksa her şekilde hile yapılabiliyor mu? ona göre subscribe mı olsak acaba diye düşünüyoruzda? Vardır mutlaka. Sadece mm e göre daha azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar