Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Bıktım ya. Karşıya iki tane türk geldi dalga geçe geçe hile yaptı adamlar, bir de söylüyorlar gocunmuyorlar. Herif ne ağlıyorsun sende de wall var dedi abi şaka gibi. Aim yoksunu adam 40 la bitirdi tarayarak çıkmalar falan. Dün akşam 3 oyun oynadım 2 oyunu bariz hileci geldi karşıya. Boşu boşuna sinir stres sahibi oldum geç yatmak zorunda kaldım inadımdan. Oynamayacağım ben artık sanırım. Keşke 100 lira olsa cs.
Sosyal ağlarda paylaş

son vac wavelerden sonra oyun resmen malafatı kavradı sımsıkı sarmaladı ya ahahahah şu hikayelere bak abi. ben hep sinirden çıldırıyordum ama sonra ban falan gelmiyor diye yok yere sövdüm sanıyordum ama tahminimden de çokmuş hileci oyunda. yazıklar olsun ya bir oyun ancak bu kadar mahvedilebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Lise yıllarından ber cs oynamiyorum :) . Biriniz el atsin addon vs. tip var mi oynamaya yardımcı. Millet 1 saniyede silahlanıp yardırıyor... ben bakıyorum el bombası nerden bu nerde ^^

Tips lazım noob olarak nerede takılıyım vs.

F3 force buy, F4 Last buy. Birde elin alışınca hızlı hızlı alıyorsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep ingilizler çok ağlıyor diyorum da kaybettikleri zaman ağlıyorlar yani yanlış anlaşılmasın.
hile konusunda en çok ağlayan tartışmasız bizim millet. warmuptan başlanıyor reportlara sdfdfs
rankler cacık olmuş zaten hileciler de banlanıyor işte. ne ağlıyıp duruyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Adam 7 oyun atmış ve ranksiz, keleş maçında 40 kill alıyor, üzerine sende de wall var ne ağlıyorsun diyor. Ne yapak ağlamayak mı?

oyuna girerken biliyorsun neyle karşılaşacağını.
ki hile yapan bir insan müsveddesinin söylediği şeyler seni niye rahatsız ediyor ki?
zaten yeni hesapla hile yapan biri yeni ban yemiştir %90. senden daha sinir olmuş durumdadır. kaçıncı account falan diye sor iyice delirsin işte.

Edriel said:

Huzur battlefield da gel mübarek, orta okulda oynadığımız fps le nereye kadar zaten :p

bf'de de baya hile var.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

şu arkadaşı reportlayalım.150 saatte supreme olmuş.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198159995360/

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QFoJL-smmJU-tv2WM-KNCWf-55vTC

http://www.youtube.com/watch?v=dNvfMYd8rnA

şu adam bildiğin silver. 8-2' ye kadar 2 kill'i var adamın.önceki el smoke'dan vurdum diye fishy filan yazmıştı.8-2 den itibaren başlıyor prefire'a, 31 kill ile bitirdi maçı, zar zor 16-14 yendiler.

dün bizim takımda vardı bi tane de, 40 saatte lem olmuş ama muhtemelen cs ye yeni başlamış daha.hiç bir skill yok, aim yok silver bile olamaz ama ara ara acayip hs'ler atıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

benjani said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QFoJL-smmJU-tv2WM-KNCWf-55vTC

şu adam bildiğin silver. 8-2' ye kadar 2 kill'i var adamın.önceki el smoke'dan vurdum diye fishy filan yazmıştı.8-2 den itibaren başlıyor prefire'a, 31 kill ile bitirdi maçı, zar zor 16-14 yendiler.

dün bizim takımda vardı bi tane de, 40 saatte lem olmuş ama muhtemelen cs ye yeni başlamış daha.hiç bir skill yok, aim yok silver bile olamaz ama ara ara acayip hs'ler atıyordu.

şu kadar saatle ranki bu diye yazmana gerek yok rankler çorba olmuş vaziyette zaten. videodan da hiçbir şey belli olmuyor, adamın profiline de koymuşsun ama izleyen ciddiye almayacaktır onu söyliyim.

öte yandan demoyu izledim. adamda aim yok ama wall var evet. aç/kapa yapmış. sonlara doğru iyice kullanmış. reportlamadan geçmeyelim cemaat.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın hile olduğunu bildiğin için videodaki pozisyonun sana bu kadar bariz geldiğini anlayamayacak kadar dar görüşlüsün ama malesef.
ama yine de bu dar görüşünle çok güzel ahkâm kesebiliyorsun tebrik ederim.

orada karşıdan bıçak çekme sesi de geliyor, belki adam refleks olarak ateş etti diyebilir izleyenler. şimdi sen buna "adam silver gibi oynuyor ne refleksi" diye cevap verirsin adım gibi eminim. işte o 7 saniyelik videodan silver gibi oynadığını bilmiyor insanlar, anlıyor musun?

kime izletirsen izlet şu video için kimse oha evet lan bu adam hile demez.
ama diyorum ya işte bizim milletin en ufak şeye hile diye ağlama özelliğinden geliyor bu. değişik bi şey, bi zamanlama olayındaki şans garip geldiyse: "HİLE" demesinden.
halbuki oyunda 20 tane bariz şekilde köşeden çıkmadan kafaya cross yerleştirdiği yer var. tutup en saçma pozisyonu kaydetmişsin.

gerçi neyse ben anlamıyorum oyundan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

benjani said:

sen yeni apple'sın galiba
Sosyal ağlarda paylaş

doğru, karşıdakinin duyamaması lazım. videoda duyuluyor olması yanıltıcı.
edit: 1.5, 1.6'da falan duyuluyordu cs:go'da böyle değil.

yine de herkesin aynı sistemle oynamadığını ve demoların 16tickrate olmasından her frame'i göremediğimizi düşündüğümüzde video her türlü yetersiz zaten. kanıt niteliği taşımıyor.
sırf sen adamın temiz olmadığını biliyorsun diye bariz olmayan random bi sahne koyunca kanıt olmuyor, üzgünüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...