Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

oyunu 1280x720 de oynamaya basladim tavsiye ederim baya iyi oluyor. birde windowed fullscreen de oynayinca parlaklik degistirilmiyordu. baya karanlik oluyordu. simdi dusuk cozunurluk yuksek brightnessla adam aramiyorum ekranda bari rahatladim.

daha rahat olabilir fakat görüş alanın daralıyor çözünürlük düşünce ben o yüzden tercih etmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Magnum said:

şükür ki siz arkadaşım değilsiniz de üzülmüyorum ama sliph, knoxville, revan, liebe falan dese üzülürüm. :<

biz hilecilerle arkadaş olmayız zaten isabet olmuş.

biz olur muyuz len nasıl mesaj o sdsdsf

Magnum said:

şükür ki siz arkadaşım değilsiniz de üzülmüyorum ama sliph, knoxville, revan, liebe falan dese üzülürüm. :<

şimdi güzel kardeşim seni pek severim bilirsin, ben bu online oyunlarda hile yapan adamların karakter ve şeref yoksunu olduklarına inanıyorum, gerçek hayatlarında bi bok olamayan adamlar aynı şeylerle bu oyunlarda da karşılaşınca çareyi sistemin açıklarını kullanmakta görüyorlar ve kendilerini tatmin ediyorlar. fakat sistem er ya da geç seni bi şekilde cezalandıracaktır bu konuda. ama sen dersen ki yok kardeş ben dayanamıyorum bunun cezasını kendim keseceğim dersen onlardan ne farkın kalır? şöyle bir şey de var bazen hakikaten hile mile diye götümü yırttığım adamların replayini izleyince temizmiş yahu diyorum, hileyi açtığın zaman buna nasıl %100 emin olacaksın ki yapıyor olsa bile haksız duruma düşüyorsun zaten? bu tarz hile hurda şerefsiz işlerle uğraşan adamlar gerçek hayatta karşına çıkınca da aynı şekilde mi karşılık vereceksin sen de :)

benim düşüncelerim böyle, öf amma laf salatası yaptı da diyebilirsin ya evet haklı olduğu yerler de var diyebilirsin umarım kafamdakileri aktarabilmişimdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi dota zamanı mh herkeste vardı açmıyanı dövüyolardı,cs de öyle dğl,ha şöyle oluyo karşıda adam var smurf hesap tarzı açmış üstüne bakıyon alakasız açılardan vuruyo hiç kaçırmıyo falan tamam ulan bu hile diyosunda,işte herkes senin gibi düşünüp haxoru anca haxle yenerim kafasına girdiği için hile bu kadar çoğaldı zaten.Tabi bunda şişkonunda etkisi var,o kadar önemsiyosanız oynu girin esea alın oynayın ayda 2 bira parası bişey
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim de başıma geldi öyle hile hile ölümüne hile dedim, bi de vuruşlar o kadar garipti ki bi anda dönüp arkayı vurma falan sonra replay açıp izledim adam normal oynuyo biz vuramıyoruz. yani dediğinin farkındayım adam hile olmayabilir iyi oyuncudur falan fakat bazısı aşırı belli ediyor ve hileci olduğunu sakınmıyor. ilk defa dün 13e 6 yenilirken competitivede açtım, 15€ nuz mu yok hehehe fakirler diye dalga geçerlerken ama yapamadım, yani yapamama sebebim gurur falan değil bildiğin yetoluğumdan adamları izleyip vurdum bariz bir hileci gibi fkljasd. sonra dedim böyle bir anlamı kalmıyor yapmayayım bari dedim şimdi diyorum açtım ya bi kere banlanır mıyım korkusu var :(((.

Hayır benjani, bir kere açtım onda da sadece 2 el alabildik ve yenildik zaten. Yani senle olan maçın replayını izleyebilirsin.

Bu arada Nekro, profilimi buraya koyman biraz üzücü olmuş ya. Kimseden sakladığım bir şey yok, isteseniz özel mesaj atar yine verirdim ama foruma koymasaydın keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

ya benim de başıma geldi öyle hile hile ölümüne hile dedim, bi de vuruşlar o kadar garipti ki bi anda dönüp arkayı vurma falan sonra replay açıp izledim adam normal oynuyo biz vuramıyoruz. yani dediğinin farkındayım adam hile olmayabilir iyi oyuncudur falan fakat bazısı aşırı belli ediyor ve hileci olduğunu sakınmıyor. ilk defa dün 13e 6 yenilirken competitivede açtım, 15€ nuz mu yok hehehe fakirler diye dalga geçerlerken ama yapamadım, yani yapamama sebebim gurur falan değil bildiğin yetoluğumdan adamları izleyip vurdum bariz bir hileci gibi fkljasd. sonra dedim böyle bir anlamı kalmıyor yapmayayım bari dedim şimdi diyorum açtım ya bi kere banlanır mıyım korkusu var :(((.

Hayır benjani, bir kere açtım onda da sadece 2 el alabildik ve yenildik zaten. Yani senle olan maçın replayını izleyebilirsin.

Bu arada Nekro, profilimi buraya koyman biraz üzücü olmuş ya. Kimseden sakladığım bir şey yok, isteseniz özel mesaj atar yine verirdim ama foruma koymasaydın keşke.

isabet oldu. sizle olan mactan cikip bu konuya baktim nicki gorunce acaba mi ki diye koydum iyi denk gelmis.

seni ve diger iki arkadasini da vacliste koydum umarim banlanirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bir maçta 2 el açtım ve yine de yenildik inkar etmiyorum bunu da geldim burda itiraf gibisinden yazdım. diğer maçlarımı da izleyebilirsiniz istediğiniz şekilde. önceden lan game çağırırlardı böyle durumda, hani çağırıyorsanız da söyleyin geleyim landa da oynarım, kendi adıma hiçbir çekincem sıkıntım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

lan dan oynaman neyi degistirecek ki niye boyle birsey soyleme geregi duydun anlamadim. Hile yapmissin ve sen acmasanda beraber girdigin arkadasin aciyor muhtemelen. Suclusun bariz kac kere kullandigin onemli degil.

Birde kendin demissin banlanma korkusu olmasa yardirican muhtemelen her oyun. Yaptigin ezikligi gelin lan atalim diyerek kapamaya calisman muthis.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne agladiniz la hahaha hardcore gamerlar ya
Adam sanki adam bicakladi , tecavuz yapti oyun lan bu:)
Veletler gibi cheat yapmiyorsa sorun yok

Elimde cheat kullananlarin listesi var
tr den toplamda sadece benim sitede
340 kisi var
Toplamda dunya genelinde ucretli cheat kullanan sayisi 27 bin uzeri
Sadece cs icin bu:) simdi gelip bu adami yerin dibine soksaniz ne geccek elinize ahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...