Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spray kontrolu yapipta nova olanda tetris oynasin madem. Ben videoda gordugumu konusuyorum adam butun scriptleri atiyor silah degistirincede otomatik script degisiyor
Mesaj tarihi:
Bone said:

kendi mouseumdan yola çıkarak konuşursam, bu mouse scriptleri tek bir silaha göre oluyor. farklı silah kullandığında veya recoiller değiştiği an script de düzgün çalışmıyor.

abi zaten oyunun %80'i ak47 - m4a1/4

diğerlerinde de scriptsiz oluversin.
Mesaj tarihi:
şöyle bi eleman var benm list de
neden game ban yazıyor ? vac yememiş direk game ban mı yemiş
nasıl neden ?

tek oyunu da csgo zaten herifin

http://i.imgur.com/RHrH0iM.jpg
Mesaj tarihi:
mm oynarken şunu kullanabilirsiniz https://vacstat.us/
en sağ üstte look up users diye bi sekme var
servera bağlanınca console'a status yazın, çıkan sonucu komple kopyalayıp o kısma yapıştırıp aratın.
kim ban yemiş kim yememiş öğrenin.
Mesaj tarihi:
premade girip organize oynamıyorsanız öğrenmeniz gereken çok atış yok ki. mirage T tarafını öğrenin yeter. abidik uygulamalar indirip saçma sapan yetkiler vermeye ne lüzum var.
Mesaj tarihi:
Düşünemedi adam. Yetki falan vermeyecek, bakmadım ama muhtemelen map seçiyorsun atılması gereken smoke ları gösteriyor vs. Android uygulaması, telefondan bakacak yani, pc değil, cs pc de oynanıyor. Oldu mu?
Mesaj tarihi:
Baktım şimdi, image olarak gösteriyor map seçiyorsun. Buyur; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fluffow.csgosmokes&hl=en

Dediğin gibi salak saçma programlar indirip saçma sapan yetkiler vermeyecek yani, oradan açıp image bakacak sadece.
Mesaj tarihi:
arkadaş dünyadan mı haberin yok senin? android uygulamalarını yüklerken uygulamanın istediği izinleri bilmiyor musun? allah bilir nelere erişim istiyor.
sonra yok benden habersiz mailler, mesajlar gidiyor yok hacklendim bilmem ne vs. diye geliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
kinjo şunu demek istemiş sanırım
flashlight diye uygulama indiriyosun mesela contactından sms içerik gallery ne varsa izni var. oysa tek gereken camera izni vs
yani biraz aggrolamış tabi aasdds

bir iki defa atınca smokeu unutmazsınız ya siteler falan var derleyen
mirage t solo girerken bile lazım ama bence

nest + a smokeları yeterli
Mesaj tarihi:
ya bu "smoke practice" hedesi de son furya zaten

her maç clutch 40 kill alıyonuz da, hep alakasız awpye yem olan random faggot sizi supreme olmaktan alıkoyuyor di mi :p
Mesaj tarihi:
Magnum said:

knoxun attığı videodaki eleman türk muhtemelen, qweqwe diye gülen, n1 diye dalga geçen başka bi ırk yoktur heralde.

Ne kadar süredir MP oyun oynuyorum hatırlamıyorum ama cidden doğru tespit.
Mesaj tarihi:
hotline miami music kiti için -%65 yollamış gaben

alsam mı ki, sonra istersem zaten markette satarım para steamwallete geri gelir giren yok çıkan yok......

....... şeklinde oluyor mu? :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...