Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Spray kontrolu yapipta nova olanda tetris oynasin madem. Ben videoda gordugumu konusuyorum adam butun scriptleri atiyor silah degistirincede otomatik script degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Bone said: kendi mouseumdan yola çıkarak konuşursam, bu mouse scriptleri tek bir silaha göre oluyor. farklı silah kullandığında veya recoiller değiştiği an script de düzgün çalışmıyor. abi zaten oyunun %80'i ak47 - m4a1/4 diğerlerinde de scriptsiz oluversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZjKSSANDJl4 waveler geçip gidiyo arkadaşa gelenler banlanmadı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 şöyle bi eleman var benm list de neden game ban yazıyor ? vac yememiş direk game ban mı yemiş nasıl neden ? tek oyunu da csgo zaten herifin http://i.imgur.com/RHrH0iM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 game ban overwatch sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 şu mouseu ekranla bir tutmak ne ya ahah. rahat global yapar adamı dmg altı üstüysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 mm oynarken şunu kullanabilirsiniz https://vacstat.us/ en sağ üstte look up users diye bi sekme var servera bağlanınca console'a status yazın, çıkan sonucu komple kopyalayıp o kısma yapıştırıp aratın. kim ban yemiş kim yememiş öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 knoxun attığı videodaki eleman türk muhtemelen, qweqwe diye gülen, n1 diye dalga geçen başka bi ırk yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 videodaki türk evet. maç sonu falan konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 android'de cs go smokes diye uygulama var, tüm maplerde ki smoke'ların nasıl atılacağını gösteriyor.bilmeyenler için baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 premade girip organize oynamıyorsanız öğrenmeniz gereken çok atış yok ki. mirage T tarafını öğrenin yeter. abidik uygulamalar indirip saçma sapan yetkiler vermeye ne lüzum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Android uygulaması diyor saldırmadan bir okusaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Düşünemedi adam. Yetki falan vermeyecek, bakmadım ama muhtemelen map seçiyorsun atılması gereken smoke ları gösteriyor vs. Android uygulaması, telefondan bakacak yani, pc değil, cs pc de oynanıyor. Oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Baktım şimdi, image olarak gösteriyor map seçiyorsun. Buyur; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fluffow.csgosmokes&hl=en Dediğin gibi salak saçma programlar indirip saçma sapan yetkiler vermeyecek yani, oradan açıp image bakacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 arkadaş dünyadan mı haberin yok senin? android uygulamalarını yüklerken uygulamanın istediği izinleri bilmiyor musun? allah bilir nelere erişim istiyor. sonra yok benden habersiz mailler, mesajlar gidiyor yok hacklendim bilmem ne vs. diye geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ben ios kullanıyorum :P valla bu tarz uygulamalar pek yetki istemiyor image database gibi bir şey. Android telefonum olsa valla indirip bakardım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kinjo şunu demek istemiş sanırım flashlight diye uygulama indiriyosun mesela contactından sms içerik gallery ne varsa izni var. oysa tek gereken camera izni vs yani biraz aggrolamış tabi aasdds bir iki defa atınca smokeu unutmazsınız ya siteler falan var derleyen mirage t solo girerken bile lazım ama bence nest + a smokeları yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ya bu "smoke practice" hedesi de son furya zaten her maç clutch 40 kill alıyonuz da, hep alakasız awpye yem olan random faggot sizi supreme olmaktan alıkoyuyor di mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 halbuki non-stop rush yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 e onu diyorum işte parasının az olduğu her roundda p90la tünelin içine dalan adamla oynarken sen istediğin kadar smoke at yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Magnum said: knoxun attığı videodaki eleman türk muhtemelen, qweqwe diye gülen, n1 diye dalga geçen başka bi ırk yoktur heralde. Ne kadar süredir MP oyun oynuyorum hatırlamıyorum ama cidden doğru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 hotline miami music kiti için -%65 yollamış gaben alsam mı ki, sonra istersem zaten markette satarım para steamwallete geri gelir giren yok çıkan yok...... ....... şeklinde oluyor mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Almayacaksan indirim kuponuna talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar