k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 o 10 saniyelik vidyadan hile denmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 oyunun genelinde belli ediyordu zaten.bir de oraya kadar sessiz geldim, öyle direk oraya dönmesi tesadüf olamaz bence.vac'ı da yemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 öncesini bilmediğimiz için videodan öyle bir şey biz söyleyemeyiz. adam hile kullanmıştır yani beraber oynayan sensin de hani bu kadar kısa videodan anlaşılmıycak şeyler için kendini yorma boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 uğraşmadım ufak bir anı kaydettim, 10 sn'de hile olduğunu kanıtlamak gibi bir derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 adam kinjo'ymuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yakalandım lan tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 fast drop idle servera girdim droplar gelsin diye içerde iş yapıyorum arkadan bıdı bıdı biri konuşuyor bi geldim kemal kılıçdaroğlu yok ayyakabım yoktu 5 kardeştik hayat hikayesini anlatıyor cs ye siyaset bulaştırmayııın lütfen hdp olsa hadi neyse diycem T ken olabilir ama kk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 fast drop idle servera girdim chroma 1 case geldi HAYAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 videoda şüphelenecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=CLQX5uddMZg şu adam hile diye düşünüyordum, vac yemiş bugün.gaben çalışıyor. By adama hile diyebiliosan sende hilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yeni ak skini guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Odeon said: https://www.youtube.com/watch?v=hX21XHcdlM4 battikca batiyoruz beyler http://news.esea.net/csgo/index.php?s=news&d=comments&id=14541 o vidyadan sonra oldumu c9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor said: benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=CLQX5uddMZg şu adam hile diye düşünüyordum, vac yemiş bugün.gaben çalışıyor. By adama hile diyebiliosan sende hilesin okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.düşünüyordum yazmışım, adam vac yemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 pics or it didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Odeon said: Odeon said: https://www.youtube.com/watch?v=hX21XHcdlM4 battikca batiyoruz beyler http://news.esea.net/csgo/index.php?s=news&d=comments&id=14541 o vidyadan sonra oldumu c9 nothing hariç tümünü atmaları lazımdı, belki bi shroud hariç. sean gares atmamaları saçmalık, baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hiko ska shroud adren tarik lordum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 45 liraya p2000 ocean foam skin'i sattım ahah. şu ana kadar ki tek satışta en büyük kazancım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 oyun sonu m4a1-s nitro düştü birine, ilk kez biraz para edecek bir skin düştüğünü gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bu eagle seviyesi dandik bi seviye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 iyi bir seviye, sondan 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 rank up lar kolaylaşmış harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben bile nova 2 oldum. oyun kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Magnum said: ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar. hesap satın alanlar, boost satın alanlar var. oynadığı ranke ait olmayan çok insan var. bi de performansı unstable olanlar var benim gibi. oynadığın sistem de çok etkiliyor tabi. monitor çok önemli bu konuda. 60hz monitorle oynayan biri olarak özellikle pistol roundlarında ve spray yapmada büyük dezavantaj diyebilirim. tabi genel olarak büyük dezavantaj ama en çok bunları etkiliyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 CthuLhu said: ben bile nova 2 oldum. oyun kötü baya. silin bu boktan oyunu, devri bitmiş csgo'nunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar