Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 First Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Aha Silver II oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 gz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 gönül isterdi bu başlığa 'şerif' resmi ile geçeyim :( o maç 15-15 bitmese şeriftim suan. neyse this is not a game, this is REAL LİFE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Akşamları düzenli 5v5 yapalım artık. 2-3 maç herakşam 9 gibi olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 apple da şerif olursa rankin dandikliği tescillencek hakkaten, kuş olmak lazım artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sizle ilk oynamaya başladığım gibi değilim abi :D kendimi geliştirdim, az daha yolum var tabi şerifi hak etmek için. mesela ben adam aramasını bilmiyorum, CT iken site korumam gerekiyor koruyorum. siz rush yapıp 2şer 3er alıyorsunuz killeri, sonra apple sonuncu :(:( bunu öğrenmem gerek sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 asdfgh http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ redditte rank soranlara artık şerif adam olun diye özel pm atıcam şerif olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hahahah şu video benim için kırılma noktasıydı ya, sonra round sonlarını daha iyi oynamaya basladım resmen, 2v1 ler falan alıp bomb defuselar asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şu videodan sonra nova 2 ye kadar düşmüşsün zor bela topladık lan götünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sanki kendim düştüm lan asdasf eren noobu'nun 0,0007 dolarlık silah düşürme aşkına ınsertion denen dandik mapte 2 rank düştüm. mist'de nasıl ta***k yaparak oynadığımız hala gözlerimin önünden gitmiyor. bundan sonra öyle bir operation gelirse ben yokum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 applev0dka said: gönül isterdi bu başlığa 'şerif' resmi ile geçeyim :( o maç 15-15 bitmese şeriftim suan. neyse this is not a game, this is REAL LİFE. Bnim bilgisayar sakata geldi. Sizi bir sure tasiyamayacagim. Nuke girmemenizi tavsiue ederem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bugun nuke T side başlayıp 10-5 kazandık devreyi lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 benide taşıyın abi,kendimi taşımaktan yoruldum kaç zamandır denk gelemioz gdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bütün gün uyuyorsun biz napalım. akşam inv attık gelmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 onu taşımayın beni taşıyın silver elite kaldım bi novaya bi silvera mekik dokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 apple ile belli bir sure girmeyelim tek başına oynasın. bakalım hangi ranka kadar düşücek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 lan 2 maç sizden ayrı oynasam 3. maç fiffy'nin yerine bize katıl diye NiP'den teklif gelir de kıyamıyorum size sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 nipe 5 aldılar makalele, korkma oyna solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Silver olanlar bi el kaldırsın bakayım bu goldlardan hayır yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Silphatos said: nipe 5 aldılar makalele, korkma oyna solo gel hadi +1 friberg eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Silver Elite de kaldım bi süredir, takım yok solo giriyorum, 10 kişiden 4-5'i kesin türk oluyo, comeback falan yok genelde, ya 16-2 gibi yeniyoz ya da yeniliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 dust nuke ve inferno gibi haritaları oynamayacaksın o zaman. offis oynayın mis gibi hepsi alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 hackerz are real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar