di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 He biyik he. Ahlak adap yok, sirf korkumuzdan rahatsiz olmus taklidi yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hayır ben yüzlerini falan kapatmışım kızların. maklubeyi falan mı rencide ettim. yada maklube başlığı altında tüm badem bıyık camiasını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ağzına neler girmiş lafı öküzceydi bu arada di haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fotoğraf koymasında bi beis göremedim ben ama di'nin dediği gibi ağzına neler girmiştir lafı bildiğin öküzlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 anlamadım yiyeceklerin karışması mı iğrenç olarak nitelemenize neden oluyor yemeği? öyle kaşığı sokup deli gibi karıştırmıyorsanız iğrenç denecek kadar karışacağını sanmıyorum. tükürükten mi iğreniyorsunuz? tanıdığınız birlikte vakit geçirdiğiniz insanlardan herhangi bir hastalığa sahip değillerse iğrenmek mantıklı değil. aile üyeleriyse zaten hiç sorun olarak görmemelisiniz. ki zaten o kaşıkta kalan tükürük ne kadardır ki abi? görende yemeğin içine kusuyorlar sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben o resimlerde bir sıkıntı görmüyorum gayet doğal olduğu gibi koymuş dışarıda pilavcıda yemek yediğinde şuna benzer tabakda yiyorsun http://4.bp.blogspot.com/-vcg41NgKYcA/TkrSVdja1OI/AAAAAAAACNM/4BmQxpD0phY/s1600/P1260634.JPG rex sinemasındaki pilavcı http://images.akamai.mekanist.net/place/w_500/3af40364fd5e777217921fec50559dc8.jpg komplexe girme bakarsın çok mükemmel karakteri vardır vs.. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ailede hepatit herpes ne varsa hepsine bulaşmıştır mis kızı öp sanada geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 diaboliq said: Voys said: diabolic, son 2 topiğine hitaben söylüyorum : çakma elitistsin ve aşağılık kompleksin var. Rahat ol biraz, Herkesin istediğini yapabildiği bir dünya hayal et. Saçına, kaşına, zevklerine karışma. abi neler diyosun yapma lütfen. cidden o yemeği hiç yedin mi bilmiyorum ama 100 kişinin aynı anda kaşık salladğı bir yemek ve hakikaten tepsideki bütün yoğurt salata tavuk pilav falan bir süre sora birbirine giriyor feci mide bulndırıcı bi görüntü oluyr. diaboliq fular da takıyon mu elinde pipoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Abi AĞZINA NELER GİRMİŞTİR denir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 OP tek tabaktan kizin yemek yemesinden rahatsiz olmus, bende gayet realist bir yaklasimla 27 yasindaki kizin agzina neler girmistir demeyi normal buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 akrabalarınla falan yemege oturduğunda da düşünüyor musun bunu, halam iftara çağırmış ama 50 yaşında yaaa =/// şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: OP tek tabaktan kizin yemek yemesinden rahatsiz olmus, bende gayet realist bir yaklasimla 27 yasindaki kizin agzina neler girmistir demeyi normal buluyorum. bence de ya kim bilir senin de ağzına neler girdi bu yaşa kadar. çok normal bi yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 maklube ortamında bulunan kızla ciddi mi düşüncektin bi de sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: OP tek tabaktan kizin yemek yemesinden rahatsiz olmus, bende gayet realist bir yaklasimla 27 yasindaki kizin agzina neler girmistir demeyi normal buluyorum. Ee belki çok tutucu kız, bu ne ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yoğurdu fazla olmuş mcLube'nin, başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 "Bugün de hiç sıçmıyormuş gibi devam edeyim hayatıma." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 maklubeyi ateyizler yiyemiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ucuza kacmislar, silme yogurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fotoşop var maklubede üstteki pilav sonradan eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Gene bir paticik klasiği, oluk oluk kalitesizlik akmış topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sofraya oturmak zorunda kalmış filan da olabilir, biraz olumlu bakarsan çok da soğumazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 diaboliq said: Ulan feci olay biriktirmişim ha. Uzun zamandır başlık açmıyodüm resmen kist yapmış bende. Olum bi kız var baya hoş. Uzun zamandır takibimdeydi. Instagramda arkadaşlarıyla maklube yerken foto koymuş. Resmen araftayım soğusam mı soğumasam mı acaba kızdan. Soğumayım diyorum sonra aklıma , önce pilava sonra yogurda sonra salataya kaşık salladığı geliyo. Ulan ne yedik almına koyim falan diyo tepsi bitince karnını ova ova. Hayır ögrenciyken benim de yemişliğim var bu iğrenć şeyden de ama 27 yaşindaki kızın kafasında gucci gözlük üstünde "mother fuckin monster" yazan bi tişörtle maklubeye 364 kişi aynı anda harmanlaması canımı sıkıyo. Fotoyu da beğendim gerçi. öğrenciyken maklube yiyecek kadar altkültürsen bence iyi anlaşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar