axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Hotsa yorum yapmayayım mobaya hiç alışamadım, yine de betasını da seven sevdi. HS zaten ne olduğu en başından belliydi ki keyif veriyor tek kuruş para vermeden. Yalnız şu oyunun vidyoları baya şaşırtıyor beni sıkıcılıkta. Böyle hpler mi düşer karakterler hızlanır mı yavaşlar mı bişey lazım TF2nin aksyonu gibi keyifle oynanması için. Blizzden ilk defa gameplayi bu kadar bayık görünen bi oyun çıktığını izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 evet biraz bayiklik var cidden ama misal bf4 izlemek bana cok bayik geliyor ama oynamak gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Aman.. sanki size yapıyor blizzard. Fanboylar ve ergenler için yapıyor. Wolfteam yerine bunu oynayacaklar artık. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Aslına bakarsan evet bize yapıyor. Blizz ekosisteminde eksik olan oyun türü fps actiondı onu gidermek için bu işe girdiler, bu kadar dandik olursa kimse microtransactionlara para vermez, daha da kötüsü fps aksyon ihtiyacını gidermek için gider steamden psnden oyun açar paracıklarını orada harcar. Wolfteamciler bu oyunu çok beğendi de biz mi bilmiyoruz? Hiç bi yerde overwatch hype ı göremiyorum herkes bizim gibi meeh havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 İşte bliz oyunlarına artık hype yapılmıyor. Çıkıyor ve herkes sessiz sedasız oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 dumbed down olacağına eminim de dandik olacağını sanmıyorum. bu arada bi öncekli sayfada yazdım ama ne hots oynuyorum ne hs. buna da 1 2 gün bakar, silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Namessar said: Seru said: hots alfa'da da herkes lel noob oyunu diyodu, şimdi herkes salyalar akıtarak oynuyor. overwatch'da da görücez başlıkta döktürenleri. hala noob bir kart oyunu. ama oynamasi zevkli. 100 lerce dolarimi yedi su ana kadar. ancak bunun hala tf2 nin verebildiginin uzerine ne kattigini ben henuz anlamis degilim. hots u hearthstone sanmisim. duzelteyim. hots les baya, evet. dota2 ya da lol oynayin illa moba batagina saplanacaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Moba dursun abi casual turnusolu gibi. Gerçek oyunların kitlesinin kalitesi artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 gerçek+oyun mkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bi dk bi dk; bu yaşa geldiniz hâlâ oyun mu oynuyorsunuz bu eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Bir dakika oyunlar gerçek değil mi? http://i.imgur.com/wFg1DxO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hoydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 overwatch launcher a düşmüş ama henüz yüklenmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Durduk yere gaza getirdiler beni launch'a koyarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Of dün solda ikonunu görünce ALLLEAEAA diye bağırdım ama sonrası hayalkırıklığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ınsanlığa sığmıyo bu hareketler. hots'ada yapmıslardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yüklemesi ücretli mi yoksa? pre-launch USD 39.99; customized skins + free heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ya benim merak ettigim rus var, misirli var, meksikali var, hintli var, japon vs varda ne zaman kurt karakter ekliycekler? 10000 yillik kurt tarihini hice saymayi yakistiramadim ben blizzorta. malzemede bol hani molotof, keles, posu, renk temasi, mekap filan direk hazir malzemeyi kullanmiyor salaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 kurtler barıscı millet olduğu cın bole gelmezler fpsye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ahuauhahaha son 2 post :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ahahaha summon rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 rıdvan kürt mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Cuce said: kurtler barıscı millet olduğu cın bole gelmezler fpsye falan ya tabi canim ama hani daha sofistike bi sekilde yer bulabilirlerdi overwocda, setsuna gibi embesil tier olsada en azindan meshur olmus kurt karakterler var iste cillop gibi. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/88/83/0b/88830bba16cf17252b5f3852d44089ea.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/167/123/2198-mobile-suit-gundam-00-setsuna-00-1280x800-customity.jpg kilinclari ile guzel boluyordu rakipleri hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 rıdvan gundam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 xunn said: Bir dakika oyunlar gerçek değil mi? http://i.imgur.com/wFg1DxO.jpg welcome to the desert of the real http://blogs.brown.edu/mcm-0230-s01/files/2015/03/DesertofReal.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar