JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Az detay var burda http://kotaku.com/heres-what-blizzards-titan-actually-was-1638632121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 telefon oyunu yaparlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mortis said: 4-5 kişinin yaptığı hearthstone ile adamlar paranın dibine vurdu ya. Zaten onu görünce demişlerdi artık öle über büyük bir proje yapmayacaz die. TITAN prjesini çok merak ediyordum ama ya keşke böle neler yapmayı düşündüler bir açıklasalardı ehhe Keşke WoW yapmadan farketselerdi şunu. Böyle düşünüyorlarsa yazık, boşa uğraşmışlar şimdiye kadar. Farmville yap bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 JrStorMesT said: Az detay var burda http://kotaku.com/heres-what-blizzards-titan-actually-was-1638632121 e tamam işte kalıntılardan adamlar overwatchı yapmış. direkt dio ya team fortress 2 kafasında böle değişik klaslar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sanreım daha cok city of heros gibi hatta odnanda fazla bir custom karkater yaratma hali+böle garrison gibi arada girip baklalım mevzular gün icinde takılmalık bişiler seyklinde bi oyun oplanlıyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ahaha ultiyi acıcna götde büyüyo http://imgur.com/oomyzMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 herifler artik asset recycling den patlayacak. ne ekmegini yediler su carrigan modellerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Cuce said: ahaha ultiyi acıcna götde büyüyo http://imgur.com/oomyzMS ahahahahhasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 abi asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 memeleri de buyuseymis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 memelr dengeyi bozardı, kalca büyüyünce ağırlık merkezi asağı ınıyo stablite artıyo, sniper daha az recoil yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Tam tersi, ateş edince nişangahı düzeltmek kolaylaşırdı memelerin ağırlıkları sayesinde. Alpha için 10-20 falan isterse yanında birkaç şeyle birlikte yapıştırırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Gangren said: Bunun Friend & Family Alpha'sı gelmedi bana yahu, gelse de oynasam. ahahah sömürüon mu lan halen betaları köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Gangren kac yil wow gmligi yaptin soyle artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ASHDa of ne boktan ne irenç ne kötüymüş ya son videolar görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şu oyunun vid ler hakkaten gram hype yaptırmıyor da çıksın gene de deli gibi oynayacaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Deli gibi oynanacak çünkü Blizzard oyunu. Güzel olmasa da reklamlar sayesinde arkadaşlarımız oynayacak biz de mecburen oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 okadar mantıklı argüman sunmuşsun ki hayatı sorguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hots alfa'da da herkes lel noob oyunu diyodu, şimdi herkes salyalar akıtarak oynuyor. overwatch'da da görücez başlıkta döktürenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hots lel noob oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Asıl Hearthstone'a yapılan ilk yorumlara bakmak lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 soliterciler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 f2p çıktığında oynar bakarız işte ya hype yaşamıyoruz çünkü videolar bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Edriel said: okadar mantıklı argüman sunmuşsun ki hayatı sorguladım Argüman sunmadım olacağı söyledim. Ama Hayatı sorgulattıysam ne mutlu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Seru said: hots alfa'da da herkes lel noob oyunu diyodu, şimdi herkes salyalar akıtarak oynuyor. overwatch'da da görücez başlıkta döktürenleri. hala noob bir kart oyunu. ama oynamasi zevkli. 100 lerce dolarimi yedi su ana kadar. ancak bunun hala tf2 nin verebildiginin uzerine ne kattigini ben henuz anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar