Remus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Blizzardda baklava yollayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Adamlar isvecten,hindistandan,japonyadan ,çinden karakter ismi vererek 1-0 önde baslamıs.Şuraya Battal gazi adında türk karakterde koysaydı tam olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Xenocide said: enteresan olmuş hakkat. valve'e nispet yapmış, sen benim warcraftımın dotasını alırsın ben de senin tf2'ni alırım gibilerinden. bazı classları direk klonlamış da olsa baya kendine özgün şeyler var gibi. benim de aklıma direk bu geldi sdfsgff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bu ne abi allah aşkına? Her şey sağdan soldan çakma duruyor, gameplay olsun artwork olsun hiç orjinal bir şey göremedim bazı skiller dışında. Valve'e laf ediyorsunuz da Valve bunun aynısını 7 sene önce yaptı zaten gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Abi sorun Valve'ın yıllardır bir şey yapmaması işte. Blizzard her sene deli gibi hype yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Marketing harikası abi adamlar tamamen. Yoksa her sene hype yarattıkları oyunlar aynı yaratığı 150 kere kesme oyunları, Starcraft hariç. Yani Blizzard'ın elle tutulur 3 tane IP'si var, hadi Hearthstone ile 4 olsun. Valve'in de Dota'sı var, TF2'si var, CS'si var hala manyak gibi oynanan, Left 4 Dead ne alemde bilmediğim için yorum yapamayacağım. Biri sürekli aynı boku ısıtıp ısıtıp piyasa sunuyor diye diğerinden neden daha fazla iş çıkarıyormuş gibi bir izlenim yaratıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 starcraft asyanın örfü adeti korenin milli sporu sfdsf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ama nolursa olsun, bliz gidip con, oyun vs. yapınca bölüme canlılık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Hayır adamlar senelerdir hiç orjinal bir şey yapmadılar, yapmayı da düşünmüyoruz sağdan soldan ütüp ütüp veriyoruz diyorlar alenen. Millet hala bravo blizzard şakşakşak yapıyor çok fena dskfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Roqq said: Abi muhteşemdi. Valve düşünsün artık. Yıllardır bi halt yapmadan durdular. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 cs'yi sanki valve yaptı, dota da zaten blizz oyununa ait mod. valve de orijinallik deyince pek akla gelen bir firma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Yani ona bakarsan Starcraft da ilk RTS değil, WoW'u da Eq'dan çaktılar muhabbetine girebiliriz saçma sapan. Valve çok orjinal işler çıkarıyor demiyorum, Blizzard'ın da hiç bir farkı yok diyorum. Ki bir Left 4 Dead, bir Portal var Valve'in portföyünde, orjinallikten bahsedeceksek. Ama konu o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 portal da valve'in oyunu değil. abi geçelim bunları ben sanmıyorum ki kimsenin derdi olsun blizz'in orijinal işler çıkarmaları. adamlar iyi pazarlıyor malı ve para kazanıyor yani. valve ile karşılaştırma yapmak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Half life kendi oyunları abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://bneteu-a.akamaihd.net/overwatch/static/media/wallpaper/lineup-standard.3DDlu.jpg trailerlarda gözükmeyen 3 karakter daha var şu resimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yapsın zaten ona bişey diyen yok blizde herşeyi kopyalıyor sürekli , yapsında güzel yapsın adam gibi oynıylaım şimdi sc nere bu nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Seru said: portal da valve'in oyunu değil. abi geçelim bunları ben sanmıyorum ki kimsenin derdi olsun blizz'in orijinal işler çıkarmaları. adamlar iyi pazarlıyor malı ve para kazanıyor yani. valve ile karşılaştırma yapmak çok yanlış. Portal nasıl Valve'in oyunu değil? Tabi ki iyi pazarlıyorlar, ben de hayranım kendilerine bu konuda ama early-access furyasından hiç bir farkı yok şu olayın. Millet keriz gibi ayakta alkışlayıp tüketmeye devam ettikçe adamlar orjinal content yaratma ihtiyacı duymayacaklar asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Valve (ç)alınca bir şey yok. Blizzard yapınca ouv. Kaldı ki çalmak nedir ? Oyun türleri neden var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kaede said: http://bneteu-a.akamaihd.net/overwatch/static/media/wallpaper/lineup-standard.3DDlu.jpg trailerlarda gözükmeyen 3 karakter daha var şu resimde 1 tank ayı olan 1 dps şapkalı olan 1 def kılıçlı olan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Roqq said: Valve (ç)alınca bir şey yok. Blizzard yapınca ouv. Kaldı ki çalmak nedir ? Oyun türleri neden var ? Xaenin said: Valve çok orjinal işler çıkarıyor demiyorum, Blizzard'ın da hiç bir farkı yok diyorum. Öyle bir şey mi demişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Xaenin said: Portal nasıl Valve'in oyunu değil? . wiki'den çalayım "Portal is Valve's spiritual successor to the freeware game Narbacular Drop, the 2005 independent game released by students of the DigiPen Institute of Technology; the original Narbacular Drop team is now employed at Valve" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Xaenin said: Öyle bir şey mi demişim? "öğle bijey mi demijiğm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Xaenin said: Roqq said: Valve (ç)alınca bir şey yok. Blizzard yapınca ouv. Kaldı ki çalmak nedir ? Oyun türleri neden var ? Xaenin said: Valve çok orjinal işler çıkarıyor demiyorum, Blizzard'ın da hiç bir farkı yok diyorum. Öyle bir şey mi demişim? Sana demedim abi hatlar karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Seru said: Xaenin said: Portal nasıl Valve'in oyunu değil? . wiki'den çalayım "Portal is Valve's spiritual successor to the freeware game Narbacular Drop, the 2005 independent game released by students of the DigiPen Institute of Technology; the original Narbacular Drop team is now employed at Valve" http://www.youtube.com/watch?v=tNG52b_jLYc baya bi farklı gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar