Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 var abi. ne hanzolar widowlar var. dedigim gibi denk gelmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 bahsettiğimiz ranklar 1000-1500 arası değilse hayattan soğutan widowlar var. özellikle 2000-2500 arası widowlar var hayattan soğutur oyun bıraktırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 abi kaç sezondur o eloda başlayıp 3k'ya kadar gidip geldim 6 sezondur. ya size çok şanssız olduğunuz için gelmiş, ya siz gerçekten abartıyorsunuz :D benim pharah ile gerçekten strafeleyerek havada alamadığım widow hiç gelmedi. benim takıma gelen widowlar zaten leşti de, karşıya gelenler 10 shottan bir tanesini headshot vurdular hep. 6 sezondur diyorum bak 2.6k - 3k arası gidip geldim hep. hatta şimdi 3.2kda da gelen öyle bir widow yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 abartmiyorlar, bariz balliymissin :) birak widow’u soldier’i, headshot assasi curmayan hanzo geliyo lan. Orda benim cigligi duyuyolar zaten NASIL 2K ULAN BU?!!! diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 teoride senin widowu goremiyor olman lazim zaten. kek widowlar anca full body durur karsinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 sadece basini goruyosun widowun genelde, gormenle inmen bir oluyo. akilli widow arkandaki mercy i kesiyo zaten once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 https://www.overbuff.com/players/pc/Arzamar-21520?mode=competitive statlar burda abi, bence hala siz fazla çekiniyorsunuz :D gördüğünüz widowlar widow değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 gecen gece yarisi bi comp attim iste, bizde bi widow vardi, boyle bi aim yok yani. cat cat cat indiriyo, indirmese de yariya dusuruyo hp leri ben farasliyorum herkesi falan. cok fantastik tasidi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 power dolmasını bekliyor muydu? bazen full por vuruyon adam ölmüyo basıyon da basıyon sonra yardır behçet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 full'de bodyshot yaptıktan sonra kaçışan squishy'yi çıp çıp çıp öldürmeye çalışmak tam bir kepazelik ya, 3 gün widow oynayamıyorum ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Abi bak biz size gerçekten durumu anlatamıyoruz veya siz anlamak istemiyorsunuz. Sorunun ana mantalitesi insanlar. Ya işte adama iyi davranın ragelemeyin felan da diyebilirsin. Daha oyun başında hani adam hanzo alıyor alsın iyi gider diyorsun bazıları grupta hanzo change diyor bakıyorum bu rage ile felan gidiyor soldier alıyor. Soldier da gidip karşı da ki dpslerden tek yiyor abi ondan sonra adam geri dönüyor hanzo'ya ölünce bakıyorsun gidiyor adam widow almış felan filan. Tank olayına gelelim adam tank alıyor maini o heal heal diye bağırıyor heal alamıyor ayağına gidip bastion, hanzo alıyor ee abi bana söyleyin sadece nasıl maç kazanabiliriz bu tarz insanlar ile ? Grup olarak girildiği taktir de sana hak veririm kolay çıkarsın ama solo que atmak direk bence intihar etmek şu oyunda diyebilirim. Kendi başıma 2100 den 2500 e çıkmak için en az 50 oyun attığımı biliyorum geçen sezon ben abi ne diyorsun yani. Sabır taşı olmuşum ben 2400 sr dayım 2500 e geliyorum rahat onda problem yok ama blizzard sağolsun mal gibi adamları takımıma verince. (Yukarıda bahsetmiş olduğum tayfa ) çıkmayı bırak düşmeyeyim diye dua ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 valla oyunun asıl problemi hanzo pickleyenler mi yoksa onlara "omg hanzo change noob report retard" diye flameyenler mi bilemedim. en büyük zevkim omg hanzo diyen adamları hanzoyla maç kazanarak göt etmek.. solo que ile maça girmişim sen kimsin ki bana "heal al, dps al, tank al" diyeceksin. o yeterliliği kendinde nasıl görüyorsun diyerek canım ne oynamak isterse onu pikliyorum. kendini en iyi sananlar azalsa daha temiz oyunlar döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 apple toksik beyler reportlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Abi ben sana %30 katılabilirim. Bakıyorum mercy main adam geliyor acıyorum abi gidip bende trollemesine dps alırım gidiyor mercy alıyor ağzına vuruyorlar sonra. Rein, zarya gidiyorum genellikle ki hani kaybetsem bile mutlu oluyorum heal atıyor felan hiç yoktan sakldaskl. Nasıl bir fantazim varsa am.na koy.m. Onun yanı sıra dediklerime de bir şey ekleme gereği bulmuyorum. Solo que atan her zaman sıçar abi bu kadar net. Bunu inkar eden varsa desin bana 10 oyun atıp da full sr aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 abi oyle diyosunuz da cikan nasil cikiyor, master olana kadar hep sansi yaver mi gidiyo mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 solo q girerek geçen placement 9/10 yaptım. sonra yine solo gayet güzel yükseldim. ne zaman flamer adam gelse, insta dps pickleyen tipler gelse "tamam bu maç gg zorlamaya üzmeye gerek yok" diye saldım sonraki maça full focus gittim. sonunda oyun baydı abi, community de baydı oyun da baydı bu sezon placement bile tamamlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Ben placement dan bahsetmiyorum abi. Placement dan sonra solo q atın 10 win üst üste kazanın ben bir şey demiyorum. Geçen gün 4 maç üst üste kazandım dedim allahım ne oluyor 10 maç kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 O senin bronzlugun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Bu arada girip oynadiginiz saat oyuncu kitlesini cok degistiriyor. Herkesin girdigi saatlerde neye denk gelecegin, agzinin ne kadar kirilacagi tamamen iki takimdan hangisine dustuune bakiyor. Geneller mallar vs dream team oluyor. Sabah karsi herkes ayri bi mal sdf. Sabah oglen falan daha sakin, daha ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Esh said: O senin bronzlugun abi Eyw reiz sağolasın. Bronz değilim şükür :) O kadar da ezme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Burdaki her SR kendinden altta kalan butun SR'lari bronz varsayiyo. Bak diamond'a ciksin, plat ne ya diye gezcek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Abi ezebilir ezen :) Ben zevkime bakarım şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Ne zevki abi son 10 sayfadaki cigliklarin kadinlar kulubunden duyuldu, toplanip basliga gelecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 silence ban çok acayip voice chat sadece banlı sanıyordum yazdıklarım da gitmiyormuş emotelar ile iletişim kuruyorum takım da anlıyor çok chill sdf 12 saat %28 wr widow geldi sövemiyorum üzüldüm şu an evet blizzard oyunu bırakmam için çalışıyor. silence yiyenleri çok güzel bir matchmakinge alıyorlar galiba, hiç konuşmayan widow hanzo ikilisi geldi anubiste defansız yenileceğimizi bile bile tank aldım ilk 30 saniyede pointi aldılar. çocuklar konuşmuyor switchlemiyor xd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 bu sezon da bırakıcam galiba owu :D konuşup sövüp rahatlayamıyorum da :((( yendik ama tüm hücerelerimde kanseri hissediyorum şu an. ABİ 4 DPS 1 TANK 1 HEALER NASIL REIN OLARAK GOLD DAMAGE DONE OLABİLİR YA oyunun başında salladığım fire strike lucio ve junkrata headshot aldı 2. saniye 2 kill geldi ilk defa karşılaştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar