xunn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sabonis said: lan oha. aynı genre iki film arasında millet X'in derinliği var Y'de derinlik yok diyor. sonra çıkıp savunmak için Y'de derinlik yoksa, kitap okuyun, yetemiyor musunuz kitaba deniyor :P İşte o komik zaten, çünkü iki filmde stoner comedy. Demeye çalıştıgım şey buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ooo tartışma alırım bir dal diye girdim arka sayfalara bakarken birinin imzada BATTLETAG: TÜRKLEADER gördüm http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/552/636/219.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 asdfasdf goktur, degistirdi abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 valve-boy's vs blizz-boy's, şukela, devam devam eğleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Pişşt beyaz donlu pk sen koyunları güd tiri of layf çı çakma muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 şimdi edriel dota'ya yetebilenlerden mi yetemeyenlerden mi ona göre cevap verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 oynanması en kolay türlerden birine yetememiş ama outdated meknaik falan sokuyor cümlelerine biliyom ayağına yatmak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 puuaahah clickfest'e yetememişşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 :d pişşt flash ikinciye cevap vermicem sana boşuna uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 en azından hero picklemesi öğren zaten cevap verene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 O ne muhabbeti anlamadım başkasına söylüyorsun sandım Beraber oyun falan atmadık trolluk overdose olmuş sanırım halüsülasyon görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bu dandik oyunun konusuna sikayetlerle girmek zorunda kaliyorum az adam gibi tartisin lan. Lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 gaming camiasında asıl kırılma üç sayfa önce dota'nın herhangi bir oyuna kıyasla daha dengeli olduğu yazılınca olmuş. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/003/866/nfNeT7YvTozx0cv7ze3mplZpo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 keşke yazıldığı gibi denge ve competitiveness üzerinden e-sport dünyası dönse. asıl faktörler popülerlik ve dolaylı olarak ödül miktarları. yani direkt olarak liselilerin karnelerindeki kırıklar dikte ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 saçma tartışmayı diriltmek istemezdim de şu ' messi taklidi, X oyuncusunun yaptığı hareketi yaptım' olayı hakkında bişey yazıcam. lol'deki dediğin olaylar mesela insec, xpeke backdoor olayları sezon 3'te popüler olmuş olaylar yani oyun çıktıktan yaklaşık 3 yıl sonra oluşmuş kavramlar. keza şu an herkesin dilinde olan faker yine sezon 3'te bu popüleritesine kavuştu. lol'ün ilk 2 sezondaki turnuva görüntüleri var yani şimdikinin 10'da 1'i kadar yoklardı, onun dışında diğer oyunlardan bahsetmek gerekirse bf serisinin neredeyse izleyicisi yok, wow izleyicisi yok, dota 2 yine turnuvalar harici izleyici sayısı genelde yüksek değil. yani bu oyunlara kötü demek ne kadar mantıklı ? izleyici sayısına göre veya bu taklit etme işini oyunun iyi-kötü olmasında belirleyici olarak kabul etmeyi zaten saçma buluyorum da yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 fps bolumunde niye moba muhabbeti yapiyorsunuz? moba basligina gitsenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Tori said: ooo tartışma alırım bir dal diye girdim arka sayfalara bakarken birinin imzada BATTLETAG: TÜRKLEADER gördüm http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/552/636/219.png bak ya yine lamer oldum ya olm eski lan o yorm-a olm nickim artık ya nabıyım gençken lamersem benim suçum mu ahhaah ne çektim lan şu eski nicklerimden şu forumda ya hahdsklfjlskjdf üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Nası kaçırmışım bu tartışmayı, Dota 2'de belli bir seviyeye gelen birinin Hots'u beğenme ihtimali yok bence. Hots'un tek avantajı casual olması, casual oyunu daha çok beğenebilirsin ama bu o oyunun daha iyi olduğu anlamına gelmez. Sen ıcığıyla cıcığıyla oyun oynamak istiyorsan adresin hardcore oyun olacak. Kızmabirader oynayıp satranç oynayana ben bunda eğleniyorum, ne öyle iki saat düşünücem 5 hamle ilerisini hesaplayacağım demek komik kaçıyor. Twitch'deki izlenme sayısında maçların izleyici sayısı gayet önemli. Bu oyunun bir altkültürü oluşuyor mu, insanlar zaman ayırıp turnuvaları izliyorlar mı, bunlar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 progamerlar haric, twitch de saci daha uzun olan daha cok izleniyor. dekolte potansiyeli daha cok olan daha cok izleyici potansiyeline sahip oluyor. neyin sidigini yaristiriyorsunuz ki? yarin bir ajanstan bir hatun tutayim, bir hafta onden oynatayim bir oyunu, bak kac izleyiciye variyorum.. anlamsiz mobalar gibi anlamsiz tartismalar yapiyorsunuz burada. gitsenize kendi forum alaniniza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bayik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=cUanP3nzMvU delicious brown girl nr. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bildiğin beast olmuski bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 oyunu shooter aspecti ne kadar zayıf ya. bildiğin adamın eline elektrikli süpürge vermişler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar