darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Abi şimdi anlaşmak derken önce pick alırken bakıyorsun g.tler ingilizce konuşuyor oyun başlayınca fransızca konuşuyorlar. İngilizce diyorum bir şey adam bana fransızca cevap veriyor sonunda dedim. Wtf you guys are talking about bana böyle diyor my friend just saying you are so bad ( bunu diyen adam genji oynayıp ulti açan lucio'ya ölen ondan sonra solo ult açmaya çalışıp da ağzına helix rocket'i yiyip franzısca rage atan ergen ) Olayın aslında daha başlarıydı bu benim daha krize girmeden önceki halimdi ondan sonrası işte yukarıda ki görüldüğü şekilde oldu abi klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yalniz tim de caktirmadan 2500 duvarini delmis... gelisme var hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Aynen ya abi delmekte bir şey yok. Sıkıntı troll adamların senin takımına düşmesi diyorum. Insta lock dps den tut dps main olup senin tank heronu locklayan adama kadar hepsi kanser... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Of senle aynı takıma girip kanser edesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Adam bana kafayı taktı kanser edeyim diyor. Niye böyle milletiz ya biz jskadjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Esh said: yalniz tim de caktirmadan 2500 duvarini delmis... gelisme var hadi bakalim Benim gibi Pharah oynayan kac kisi gordun olm. 2500 altinda kalmam sacmaydi zaten. Gladmir de Moira main oldu, akiyoruz paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Senin video ya yorum gelmiş redditte. Ama efsane yorumlar bakınız, Tamryu [puan gizlendi] 14 dakika önce Probably because he wasted ult on 1 person at low hp. [–]DaveTheHungryPayloads Never Die! [puan gizlendi] 12 dakika önce Which he could have hit with firestrike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sorry to disappoint you but that wasn't the reason deyip gectim, sonrasinda ne deseler bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ne uğraşacaksın amaan :D bu arada benim arkadaş video yapıyordu. Beraber oynuyoruz benim potg ler var videolarda. https://www.youtube.com/watch?v=nyET3Y4wv08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Tim said: Esh said: yalniz tim de caktirmadan 2500 duvarini delmis... gelisme var hadi bakalim Benim gibi Pharah oynayan kac kisi gordun olm. 2500 altinda kalmam sacmaydi zaten. Gladmir de Moira main oldu, akiyoruz paso. moira bozuk abi, yukselebildikce yukselin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Evet. Anlamsiz bi range'i var. Bir de top + leech'den kacamiyosun 200 hp hero ile. Aim'i az bucuk duzgun Moira aglatiyo. Enemy Pharah icin hitscan almiyoruz artik oyle diyim :D @dark Abi senin zarya iyiymis de geri kalani azcik bal gibi. Gel seni bize transfer edelim bronza inme hayalinden vazgectiysen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ben zarya mainim zaten abi. Benim tek istediğim ney biliyor musun klasik bir reinhardt veya her ne tank ise alınsın. Solo rein oynamak zorunda kalmayayım. Derdim o yoksa full zarya gideceğim ben de tank arkadaş yok solo hep damage veya healer :( Hangi saatler online olabiliyorsun ? Ben erken yatıyorum sabah baya bi erken kalkıp 50 km yol gittiğim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 UK'deyim ben. 3 saat var aramizda. Bizim ekip 9-10 gibi geliyo, TR saatiyle 12-1. Erken yatiyosan yalan oluruz ama denk gelirsek durt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bakarız ya sıkıntı yok. Cumartesi denk gelirim sana büyük ihtimal ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 asdf olm 1:36'da hog un tracer i trafige atmasi ne kadar iyi lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 guzel haber https://www.pcgamesn.com/overwatch/overwatch-report-notification-in-game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Aynen gerçekten de güzel haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ortamlarda banladık dersin https://i.pinimg.com/564x/07/72/b0/0772b0117a246fcb3ba71abba83824de.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ben Jeff'ten rica ediyorum Fransızlarsa banlananlar yanına bi baguette smiley falan koysunlar ki 3 kat sevineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Fransızlar gerçekten neden bu kadar çok OW oynuyor ve neden %50'si female mercy main diğer %50'si de ingilizce konuşmayan bildiğin kötü oyuncu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 dun gece yarisi -bizimkilerle elimize aldiktan hemen sonra- 2 solo oyun attim. birlesmis milletler gibi geldi takimlar ama iki oyunda da oyle boyle ezmedik sdfg bizdeki en buyuk eksik iyi bi widow olmamasi. iyi widow bi cok kilidi aciyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bana ihtiyacınız var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 6-pack giremez miyiz su forumdan bi gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 LathspeLL said: Bana ihtiyacınız var yani. var ya. yani boyle kilit acici karakter lazim, gree olur widow olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar