Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tim said:

µh said:

symmetra'ya öyle bir skin yapmışlar ki sanırsın dünyayı ele geçirecek

Mini diablo olmus iste. Karakter ekraninda guzel gorunuyo, sonra oyunda minicik boyla spawn olunca bi gulme geliyo sdf

diablo mu deathwing mi
Mesaj tarihi:
xunn said:

Zarya ve Zenyatta skin'i düşmezse yakıcam gerçekten Blizzard'ı.

parasını ayırdım zenyattayı alıcam düşmezse direk.

31 ekim dimi son tarih?

mccree dışında bi bok çıkmadı daha.
Mesaj tarihi:
Dun gece kingpelvis'in hesaba coktum, 1240'dan, 1527 yaptim adamin hesabi ama mehter takimi gibi anasini satayim. 2 ileri 1 geri. Oyle tipler geldi ki anlatamam. "Shut up no one cares"dan tut "pick mercy if you want to have a mercy"ye kadar ki 62 kill, 79% kill participation'im vardi o oyunda. Herif is yapan tek dps'i kaldirip mercy koymaya calisiyo yerine.

Laf atiyodum adama 1200 ne lan diye ama cok da sucu yokmus sdf
Mesaj tarihi:
bok gibi bir oyun olmuş, gg.

paso class'ların abilty'leri ile oynaya oynaya zaten velet community'nin eline bol bol malzeme vermişler.

içimde kalmıştı diye witch mercy'i açtım geçtim. competitive falan aman tanrım yani, arcade oyna çık daha iyi.
Mesaj tarihi:
hazir bi 200 puan kaybedip 2300'lere dusmusken, varsa 1300-1400 civari pirinc lig arkadaslar beraber girelim. hem bi ihtimal bi faydam olur ucundan hem de geri cikarim belki 2500 ustune.
Mesaj tarihi:
Tim said:

hazir bi 200 puan kaybedip 2300'lere dusmusken, varsa 1300-1400 civari pirinc lig arkadaslar beraber girelim. hem bi ihtimal bi faydam olur ucundan hem de geri cikarim belki 2500 ustune.

cakal seni, pirinc ligci sayesinde dusuklerle mac yapıp yukarı cıkacan.
Mesaj tarihi:
Tim said:

yer mekan söyle geleyim tam aradığın adamım.

her yol var
tank var top var arap gacılar ile oynarım ne lazım

ver id pmlim

scorch#2569
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

kendini taşıtacak yalan söylüyor.

bu oyunlara kanma patiii..

kendi hesabınla gireceksen gelirim ama sdsafas

tek seferlikti o ya. kendi hesabimla gircem pek tabi.
Mesaj tarihi:
scorch said:

Tim said:

yer mekan söyle geleyim tam aradığın adamım.

her yol var
tank var top var arap gacılar ile oynarım ne lazım

ver id pmlim

scorch#2569

lan gene mi yoksa ???12 asdasdzdfsadzx
  • Yeni Oluştur...