Tim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Bu arada bisey daha diyeyim. Her mac sonucu aldiginiz puan takiminizin ve sizin performansiniza gore degisiyor. Bunun yani sira herkes iyi oynayinca herkes birden yukselmiyor, biri yukselirken birilerinin dusmesi gerekiyor. Rank yukseldikce ayni SR'da olan kullanici sayisi azaliyor. Haliyle placement maclari cogu 2K rank icin iyi geciyorsa, sizin iyi gecen placement maclarindan alacaginiz puan da ayni sekilde dusuyor diyebiliriz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Elo sisteminde quofficient kavrami vardir. (Satranc elo dan baslayarak sisteme matematiksel model olarak hakimim) Rankiniz yokken carpaniniz daha fazladir,ratinginizi daha hizli indirir ve cikarirsiniz. O yuzden en baslarda gosterilen bir ratinginiz bu tur oyunlarin hic birisinde olmaz. Belli bir adet oyun sayisina varinca sistem normal hesaplanmaya baslar. Ow de Sistem 10 macta sizi hizli yikari asagi alip durarak skill seviyenizi tahmin etmeye calisir. O sirada carpaniniz cok yuksek Bu cs go da da böyledir mobalarda da. Bliz kendi formulune bu asamada mudahale etmrk icin sizin bir onceki sezondan cok yuksek bir standart sapmaniz olamayacagini varsayarak size bir final rating tavan, yani bir cap veriyor. (Bu sc2 de cok elestirilirdi) muhtemelen bir de altina indirilmediginiz low cap iniz var. Son placement maclarda artik diamondlarla oynuyor hale bile gelsem 10 mac sonunda goldun en tepesinde place ediliyorum. Sezon ici oynayarak plata yukselmem gerekiyor. (Genelde 15 mac civari sikilir ve birakirim) Ancak o zaman diger sezon plat baslatilabilirim. Bu sc2 de de böyleydi. Amac sans eseri iyi bir on mac cikarip kendinizi cok ust ligde bulmanızı ya da kasitli derankleyerek nooblari harasslamanizi engellemek. Fikir guzel ama rutbeler arasi elo hell ler yaratiyor. Sc2 de daha az sorun. 1vs1 de ya da 2vs2 deki tek basiniza eze eze yukselmeniz mumkun olduigi icin. Ow icin Hell diyorum çünkü tek basiniza degilsiniz ve galibiyet yaninizdaki oyunculara cok bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Coefficient olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Merhaba, İlk defa hayatında comp oynayan bir iş arkadaşımla 10 maç attık. Onun placementlarını tamamladık yani. Quick tecrübesi de 30 saat falan 7 win 3 loss sonunda 2770 olarak verdi. Atayisler bunu da açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 yeni acc almak daha mantıklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Kanserin ortasina atmis sizi, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=X_BalnBOcpk şunu alıp her karaktere yapıp ayrı ayrı incelemek lazım ya <3 bi de xeşke pro maçları böyle izlesek "sanders cooldown'ına bakıyor, 12 hp'si var, heal mı basıcak, yukardaki pharah'yı gördü, DUVAR ÇEKTİ, FARA'NIN ULTİSİ, RİP FARA, OH MY GOD SUCH KANSER" diye commentry olsa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 my mom looks at overwatch: https://karhall-the-karhall.tumblr.com/post/149342371578/my-mother-looks-at-overwatch-pt1 https://karhall-the-karhall.tumblr.com/post/149428981973/my-mother-looks-at-overwatch-p2 https://karhall-the-karhall.tumblr.com/post/149480572893/my-mother-looks-at-overwatch-pt3-final lucy'ye fabulous diye yapıştırması ahgsahdfs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Bu sezon comp mm formulunu degistirmisler. Artik onceki sezondan daha yuksek place edilebilmeye baslamis millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ben bu oyunda niye iyi olamıyorum hiç ya 1850 'le başlattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 4 sezondur 3000 yapıp bırakıyorum. loldeki 12 yaşındaki bebelerden dotadaki csgodaki ruslara, mmolardaki fransızlara kadar okadar adam ve oyun gördüm, bu oyundaki kadar ne yaptığını bilmeyen bir kitle görmedim. şuan diamonddaki seviye bile oyunu 1 haftadır oynayan herhangi bir fps oyuncusu ayarında, pozisyon alma takım oyunu falan hak getire. 4k falan olmak gerekiyor herhalde düzgün oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Üst üste 10 loss alınca isyan ettim pazar günü baya bi. Demoralize oldum işin açıkcası. Atak torb mu dersin symmetra mı dersin neler gördü bu gözler. 2400 den 2100 e kadar düştüm bu sezon gerçekten acayip geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Ben bu sezon 1560 basladim (1860tim tum placement maclarini kaybettim) ustune 10 civari oyun daha oynadim onlari da kaybettim. 1300lerde falanim su an. Karsiya gelen adamlari izliyorum kill cam’den falan siir gibi oynuyorlar. Gecen bir Hanzo vardi, abartmiyorum adam bir tane kacirmadi. Ne isi var 1300’lerde cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aa ben en 1800'ler en aşağılar sanıyordum. sevindim şuan sağol deadwool. safg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Abi ben gene çıkarım ondan korkum yok ama gelen adamlar baya kötü ya. 10 kille gold oluyorsun abi daha ne anlatayım ben. Adam genji alıyor mal mal oynamaya çalışıyor adam aslında support main bu bildiğin troll yani. Yapacak bir şey yok pazar günü çıkarım belki gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bugün oynadım 1975 oldum. keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 comp şeytanın icadı gel sen 4vs4 girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi o da stres yapıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 8 win, 2 loss, 2441. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 ne ara oynadın placementleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 en son season 3'te soloq oynayarak 3100 rankten bir hafta sonunda 2400 ranke düştüm. yenildikçe inat ettim oynadım. sezon sonu civarıydı yanlış hatırlamıyosam. o zamandan beri oynamıyorum. ama bu sezon ufak ufak oynayacağım yine. ama okuduğum kadarıyla sezonlar ilerlese de oyuncularda genel olarak bi ilerleme olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Competitive mode da seçtiğin hero oyun saatinin, toplam oyun saatine oranını belli bir şeyin altındaysa o hero seçilememeli. Tabi taban limitler ayarlanabilir yüksek oyun saati olanlar için. En azından o hero ile defa oynayan tiplerden kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Dragonfire said: ne ara oynadın placementleri. Dun sen gelmeden hemen once attiydik bir iki mac, kalanini da gece tamamladik gladmir, sharky, ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 benide çağıraydınız gerçi 4 fazla oluyor takım geliyor karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar