darkageman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Ben o çizgiyi kıralı 1.5 ay oldu ama üstüne de çıkamadım. 2554 oldum gene düştüm. Hep aynı şey oluyor yani 1-2 tane adam geliyor oyun keyfinin ağzına edip gidiyor. Sonra rage oluyorsun sinirleniyorsun vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 demek ki seviyeniz bu arkadaslar. herkes nedense kendisini diamond'a yakistiriyor. parlak icon'u var diye mi bu tatava sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 insan egosu işte.. ben en iyiyim, ben en süperim, uçarım kaçarım pompalanıyor sürekli içerde. sırf bu yüzden evrimi reddedenler var. "lan ben nasıl maymundan gelmiş olabilirim ki" diyerek, halbuki aslandan,kaplandan falan gelmiş olsa en büyük evrimci olacak sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 hemen yapıştırıyorum o zaman kusura bakma https://i.pinimg.com/236x/5f/87/7d/5f877d608eae3360af93a0a9bcc9512d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Adam ego dan bahsetmiş de o bizde yok be hocam. Biz o tür olaylara pek takılmayız yani. Oyundur aman deyip geçeriz ama gelince böyle karşına g.t insanlar çıldırmadan da duramıyorsun hani. Benim demek istediğim olay şuydu 3 maç acayip adamlar ile oynuyorsun örneğin plata çıkıyorsun plat olduktan sonra gelen takım bok gibi oluyor. Hani çaba vs yok anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 belki de karsi takim ilk 3 macta kotu gelmistir, onlar da kendi aralarinda "bana ne kadar kotu takimlar geliyo" demistir. sonraki macta da karsi takim sizden daha kaliteli cikmistir. kapito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Hayır neden böyle bir herkez ezme ayağında ona anlam veremiyorum sadece de hadi neyse. Ya hani insan ne yapsa olmuyor. Heal alayım diyorsun hani almıyorlar olmuyor tank oluyorsun olmuyor ondan sonra sende başlıyorsun sövmeye haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 toggie said: demek ki seviyeniz bu arkadaslar. herkes nedense kendisini diamond'a yakistiriyor. parlak icon'u var diye mi bu tatava sdfg. pek degil. OW takimi belli bir seviyeye kadar tek basiniza tasiyabileceginiz bir oyun degil. 2000-3000 arasi bir bantta cikarsaniz ve single siraya giriyorsaniz, istedigin kadar iyi oyna, o banttan cikman mucizeye bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ben gold cikiyorum her sezon, oyunum da gold kadardir, ama baya iyi oynayan adamlar takimin kalaninin sacmaliklari ile gozumun onunde heba oluyorlar, goruyorum. insan onlar icin uzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 deathmatch te ELO nasil calisiyor acaba? bir de elo yu nereden aliyor? quickten mi? zira normalde widow kotu oynarim, DM de son 10 macta 4 kere birinci, kalanda da ilk 3 bitirdim. quick ya da season da karsima gelenlere gore cok daha kotu oyuncular geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 mmr'dan aliyor, sr'a yakin oluyor genelde ama gizli oldugu icin bilemiyosun tabi. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745504371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Namessar said: ben gold cikiyorum her sezon, oyunum da gold kadardir, ama baya iyi oynayan adamlar takimin kalaninin sacmaliklari ile gozumun onunde heba oluyorlar, goruyorum. insan onlar icin uzuluyor. gm ve top500 adamlar diyosun ki ya sansa cikmislar zamaninda inmiyorlar, ya da 2000-3000 arasini 6 pack yapip gectiler oyle mi? nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 2278'e koydu beni fena değilmiş galiba bilmiyorum öyle diyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 dsfsafs https://www.youtube.com/watch?v=ctBeaU_hlw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 toggie said: Namessar said: ben gold cikiyorum her sezon, oyunum da gold kadardir, ama baya iyi oynayan adamlar takimin kalaninin sacmaliklari ile gozumun onunde heba oluyorlar, goruyorum. insan onlar icin uzuluyor. gm ve top500 adamlar diyosun ki ya sansa cikmislar zamaninda inmiyorlar, ya da 2000-3000 arasini 6 pack yapip gectiler oyle mi? nope. Bu battle net in sc2 ranking sistemi degil mi? 5 sene önce baya competitive sc2 aatardim. Oyle aptal bir sistemleri vardir ki, ilk sezon neye dustuysen sonraki sezon placement maclarda cok iyi de yapsan ayni ranke atardı. Ultra iyi yaptiysan agzinla kus tuttuysan belki bir ust. Mac sayisi arttikca yani sen orada debelendikce sonraki sezon orada ya da bir altinda cikman daha da garantilenirdi. Bliz cok elestirildi bu sistem icin ama fair oldugunda ısrar ettiler. O yuzden her sezon bir uste cika cika sezon sezon yavas yavas yukselirdin mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Gold da tabi ki top500 adam debelenmiyor su anda. Coktan cikar giderdi. Oyle adamin cevresi de oyle oluyor. Ama bir iki rank asagidan debelenen tek siraya giren boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 onceki sezonda aldigin rank tabi ki mevcut sezonda seni yerlestirirken dikkate alinacak. isin matematigini aciklamadiklari icin en dogru metod budur diyemiyoruz tabi ama aksi taktirde onceki sezonu ilk sirada bitirmis adamla 2500 seviyesinde karsilasma ihtimalin olacak. ne sen karsina oyle bi adam gelsin istersin, ne de o adam tekrar 2500'den tirmanarak vakit kaybi yasamak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Placement match'leri yine kendi rank'inize yakin rank'deki kisilerle atiyorsunuz. Buna gore 10/0 ya da 8/2 yapinca hop GM olmayi beklemiyosunuz di mi? Match making cok mukemmel degil ama ranked match'lerin hepsinde cok bariz bi yontemi var. Siz ard arda mac kazandikca karsi tarafa daha iyi oyuncular geliyor, nerede patladiginiza bakip size ona gore bir SR veriyor ya da diger ranked match'leri ona gore ayarliyor iste. O yuzden "ederiniz 2K demekki" lafi bir noktada dogru maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 iyi de. 2300 lerde bitirdikten sonra 9/1 placement bitirince en azından yeni sezon boostu ile birlikte diamonda çıkarsaydı ya :( 2400 mü ne yaptı zaten 9 maç üst üste kazansam daha yüksek ranke çıkardım adamların verdiğinden lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Tim said: O yuzden "ederiniz 2K demekki" lafi bir noktada dogru maalesef. takımın ederi demek daha doğru olur. İlk sezon ciddiye alanlar 3k üzeri oynuyor, diğerleri nanay. Top500 mercy main adam 2k dan gene çıkmaya çalışsın bakalım mercy ile çok müthiş oynuyorsa görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 benim ilk sezon placement maçlarım bile yok lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 GM oyuncular ara ara yapiyo abi onu. Bronze rank acc bulup oynuyolar. Mesela; https://www.youtube.com/watch?v=1I0zZiXbzWg edit : Mercy main degil gerci ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 applev0dka said: iyi de. 2300 lerde bitirdikten sonra 9/1 placement bitirince en azından yeni sezon boostu ile birlikte diamonda çıkarsaydı ya :( 2400 mü ne yaptı zaten 9 maç üst üste kazansam daha yüksek ranke çıkardım adamların verdiğinden lul Iste ben de diyorunki, sen yine maclari 2300-2400 civari adamlara karsi oynarken seni neden 3000+'a atsin? O 1 maci kaybettiginizde sizden daha iyi bir takima denk geldiniz muhtemelen, SR'lar daha yuksekti, kaybedince yukseltmedi sizi sistem. Yine de bi 100 puan falan artmis, kotu degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 3000 atsın demiyorum ki zaten ben.. her galibiyet 20 puan olsun atıyorum. benim rankım da 2000 olsun, normal sezonda 10 maçta 9 galibiyet alsam 150-160 puan artar dimi çok rahat ? normal sezonda 2150 olcam yani, placement ile yapınca 2300 gibi atsın diyorum, normal sezona göre maç başı ekstra olsun ya da ne bileyim başta bir miktar ekstra puan versin. normal sezondaki kadar yapınca placement maçlarının ne espirisi kalıyor ki ??? sezon bitti de, ödülleri ver aynı ranklardan devam ettir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Abi o is oyle degil iste ya. Oyuna etkini olcuyo bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar