Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sadece full screende yapiyo tabi. borderless windowed oynarken sorun yok da o da tam koylu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arkada calisan bi vindoz servisi yapiyo onu ya. bi ihtimal onedrive popup'i olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 popup yok ya. nette baktim baya yaygin sorunmus. bende monitorden sonra olmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oyuna girdikten ve oyundan ciktiktan 5 saniye sonra mouse lagliyo 1 saniyeligine mesela laptop ekraninda olmuyodu bu. sync le alakali bisi sanirim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bende de vardi ayni sorun, ayni sekilde gorunmuyodu bisey. sonra bi gun o onedrive login ekranini yakalayip kapattim ve gitti iste. hatirlamiyorum baska bisey var miydi ama dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 xunn said: Oyundaki en iyi tasarım Tracer. http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/03/god_damn_right_breaking_bad.gif şu oyunun dünyaya kazandırdığı en iyi şey tracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 oyun tracer çünkü. overwatch bilmeyenler tracer oyunu sanıyor dışardan. öyle bir tanıtımları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 yeni sezonda placement'tan sonra yeriniz belirlenirkern onceki sezonun max sr'ine mi bakiyor yoksa bitirdiginizde neyse o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 smurf hesaplarla oynama devri baslayacak yaptiklari bu free weekendlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bi kac el oynadim da.su bi anda birileri ayrilip bi anda map ın degismesi kadar hicbisey uyuz etmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Esh said: sadece full screende yapiyo tabi. borderless windowed oynarken sorun yok da o da tam koylu isi ya borderless window'un ne gibi kötü yanları fln var hazır konuyu açmışken sorayım ben hep öyle kullanıyorum aralarda watsapa facebuka fln hızlıca geçiş yapayım diye de kesin fps mps bişi kaybediyorumdur bunu yaparak gibi bir his vardı üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 1- fps duser cunku dedicated calismiyo cpu gpu falan, ayni anda masaustu render ediliyo falan. 2- input lag oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bi de cift monitor setup varsa mecburen borderless fullscreen kullaniyosunuz. oyun tam ekrani ya paylastiriyo ya da digerini karartiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bf1, owi roket lig yan ekranı karartmıyor bende fulsikrinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 #justoverwatchthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 b oyle salak bissuru bug varaslinda oyunun genelinde de herkeste proclamiyo iste ama su otomatik alt tab olmasi inanilmaz uyuz ediyo. neden monitorden once olmuyodu onu merak ediyorum. ya fps limitini 300 e dayadigim icin oluyo , panel based yapsam oluyo mu bi denemem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 abi o zmn ben de tam ekrana geçim ya acaip fps drop görüyorum bu aralar cahil oldugumdan niye böyle oluyor diye düşünüyordum. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 iste fullscreende de olabiliyo o droplar. bende alt tab yapmaya baslamadan once oyle oluyodu, 1 saniyelik laga giriyo gibi hissediyosun. ram allocation hatasi mi oluyodur nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 oyun güzelmiş de şunu konsolda oynamak manyaklık. bu arada imamizer ekleyin oyun kazandırayım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Placementları yaptım 6-4, Master'a attı bıraktıktan sonra nasıl bleedlediysem inacitivity'den dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 yükledim oyunu Mei seçip mouse'un sol tuşuna basarak play of the game aldım zirvede bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 xunn said: Placementları yaptım 6-4, Master'a attı bıraktıktan sonra nasıl bleedlediysem inacitivity'den dfg. Yapmasan da olurmus, yarin bitiyo sezon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 adam 3.5k cikmis ya la sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 siz de boyuna dusup durun zaten. ayip ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 di said: xunn said: Placementları yaptım 6-4, Master'a attı bıraktıktan sonra nasıl bleedlediysem inacitivity'den dfg. Yapmasan da olurmus, yarin bitiyo sezon sdf Bi gold weapon daha olsun diye 10 maç attım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar